reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO CI OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI SPROWOKOWA, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼iZaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼i   

Por贸d na Islandii
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 314, 315, 316  Nast阷ny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 2 Cze 2009, 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poprawka to jest 1000g czyli kilogram nie dwa pomyli艂am si臋
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY ORAZ TE KT脫RE JESZCZE CZEKAJ膭 NA SWOJE POCIECHY
Powr髏 do g髍y
titta
Go舵
PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 0:11    Temat postu: SMA Odpowiedz z cytatem

Z tego co ju偶 zd膮偶y艂am zauwa偶y膰 to mleko SMA prawdopodobnie b臋dzie wycofane ze sprzeda偶y bo we wszystkich sklepach jest z dat膮 do 28 07 2009 i nie ma nigdzie d艂u偶szej daty a dodatkowo w niekt贸rych sklepach s膮 ju偶 og艂oszenia 偶e to jest koniec tego towaru
Powr髏 do g髍y
titta
Go舵
PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 0:14    Temat postu: SMA Odpowiedz z cytatem

Z tego co ju偶 zd膮偶y艂am zauwa偶y膰 to mleko SMA prawdopodobnie b臋dzie wycofane ze sprzeda偶y bo we wszystkich sklepach jest z dat膮 do 28 07 2009 i nie ma nigdzie d艂u偶szej daty a dodatkowo w niekt贸rych sklepach s膮 ju偶 og艂oszenia 偶e to jest koniec tego towaru tak偶e Kolczatko pewnie b臋dziesz musia艂a wkr贸tce zmieni膰 mleko.Pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
mikolaj

Do潮czy: 12 Kwi 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 9:17    Temat postu: Re: SMA Odpowiedz z cytatem

titta napisa:
Z tego co ju偶 zd膮偶y艂am zauwa偶y膰 to mleko SMA prawdopodobnie b臋dzie wycofane ze sprzeda偶y bo we wszystkich sklepach jest z dat膮 do 28 07 2009 i nie ma nigdzie d艂u偶szej daty a dodatkowo w niekt贸rych sklepach s膮 ju偶 og艂oszenia 偶e to jest koniec tego towaru

Kurcze to co ja mam zrobic jesli mojego mleka mojemu dziecku jest za malo na mleko krowie jest uczolone jedyne mleko ktore moze pic to sojowe sma whey, jezeli wycofuja je ze sprzedazy jakie mleko mam dac memu malenstwu? Nutramigenu nie chce dawac. Sad Mad
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Wy秎ij email
titta
Go舵
PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 10:15    Temat postu: SMA Odpowiedz z cytatem

Miko艂aju nie chc臋 sia膰 niepotrzebnej paniki moje spostrze偶nia dotycz膮 SMA gold gdy偶 w艂a艣nie tym karmi臋 moje dziecko i jako ze wyje偶dzam do Polski to chcia艂am kupi膰 wi臋ksz膮 ilo艣膰 tego mleka i niestety nie da艂o rady, w艂a艣nie przestawiam dziecko na NAN-a .Z tego co zauwa偶y艂am to inne grupy mleka SMA maj膮 bardzo d艂ug膮 dat臋 wa偶no艣ci wiec mo偶e warto by si臋 dowiedzie膰 co dalej z tym mlekiem i zrobi膰 wi臋kszy zapas?Mi si臋 wydaje 偶e poprostu kto艣 dawno temu kupi艂 bardzo duuu偶o tego mleka i dlatego w tej chwili SMA gold jest taka tania por贸wnuj膮c j膮 z cen膮 w UK sk膮d najprowdopodobniej jest sprowadzana.Je偶eli kto艣 co艣 wie na temat tego mleka to niech si臋 wypowie gdy偶 mo偶e to si臋 bardzo przyda膰 wielu osobom karmi膮cym swoje pociechy tym w艂a艣nie mlekiem.Pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
mikolaj

PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 10:32    Temat postu: Re: SMA Odpowiedz z cytatem

titta napisa:
Miko艂aju nie chc臋 sia膰 niepotrzebnej paniki moje spostrze偶nia dotycz膮 SMA gold gdy偶 w艂a艣nie tym karmi臋 moje dziecko i jako ze wyje偶dzam do Polski to chcia艂am kupi膰 wi臋ksz膮 ilo艣膰 tego mleka i niestety nie da艂o rady, w艂a艣nie przestawiam dziecko na NAN-a .Z tego co zauwa偶y艂am to inne grupy mleka SMA maj膮 bardzo d艂ug膮 dat臋 wa偶no艣ci wiec mo偶e warto by si臋 dowiedzie膰 co dalej z tym mlekiem i zrobi膰 wi臋kszy zapas?Mi si臋 wydaje 偶e poprostu kto艣 dawno temu kupi艂 bardzo duuu偶o tego mleka i dlatego w tej chwili SMA gold jest taka tania por贸wnuj膮c j膮 z cen膮 w UK sk膮d najprowdopodobniej jest sprowadzana.Je偶eli kto艣 co艣 wie na temat tego mleka to niech si臋 wypowie gdy偶 mo偶e to si臋 bardzo przyda膰 wielu osobom karmi膮cym swoje pociechy tym w艂a艣nie mlekiem.Pozdrawiam

Poprosilam juz znajomego islandczyka z pracy zeby sie dowiedzial cos na ten temat powiedzial ze nie ma sprawy takze do konca dnia powinnam juz cos wiedziec na ten temat. A co do ceny to rzeczywiscie roznica jest kolosalna. Nawet tutak miesdzy sma zoltym a zielonym jest 600kr. roznicy w bonusie. A znowu zielone sma w bonusie kosztuje ok 1190 za to w aptece 2190 nawet z 20% obnizka wychodz drogo. No ale czego sie nie robi zeby dziecko bylo zadowolone, a ze moje je tyle ze ja nie nadanzam z produkcja swojego to trzeba sie wspomagac. Very Happy
Powr髏 do g髍y
mucha
Zbyt cz臋sta publikacja og艂osze艅!
Do潮czy: 27 Kwi 2009
PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

by艂am dzisiaj na usg 3D niesamowite prze偶ycie i super jako艣膰 56 zdj臋膰 oraz 4 filmiki Polecam bo warto Jestem w 30 tygodniu ci膮偶y i wysz艂o znakomicie :-)
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵
turboneta

Do潮czy: 15 Lip 2008
Sk眃: Gda艅sk
PostWys砤ny: 3 Cze 2009, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje mucho Smile
Rado艣膰 w oczekiwaniu na dziecko to rzecz niesamowita i pe艂na magii Smile

呕ycz臋 powodzenia.
Powr髏 do g髍y
mucha
PostWys砤ny: 4 Cze 2009, 9:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzi臋kuj臋 To prawda najwspanialsze chwile ....Ja osobi艣cie super znosz臋 ci膮偶臋 zero md艂o艣ci jedynie czasem zgaga Uwielbiam to jak c贸reczka mnie kopie czuj臋 jej ruchy i od razu mam u艣miech na twarzy ............
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 4 Cze 2009, 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heh...ja te偶 doskonale pami臋tam te chwile kiedy Majeczka by艂a jeszcze we mnie:) tego si臋 nie da zapomnie膰!
teraz Maja ma ju偶 trzy miesi膮ce i jest z dnia na dzie艅 inna:)
osobi艣cie nie by艂am na USG 3D i powiem szczerze ze za艂uje...no ale c贸偶 mo偶e nast臋pnym razem:)
MUCHA 偶ycz臋 szcz臋艣liwego rozwi膮zania:)
powodzenia
Powr髏 do g髍y
mucha
PostWys砤ny: 4 Cze 2009, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzi臋ki kolczatka_22
偶ycz臋 dobrej pogody na chrzest MAJECZKI
Powr髏 do g髍y
monikadob

Do潮czy: 19 Lut 2009
PostWys砤ny: 4 Cze 2009, 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej.Mo偶e kt贸ra艣 wie co tu mo偶na dobrego kupi膰 w aprece dla niemowlaka na z臋by.Mojej ma艂ej teraz ida i strasznie si臋 m臋czy.Dzi艣 by艂am w aptece i kobieta da艂a mi jaki艣 taki p艂yn w seledynowo/bia艂ej butelce 100ml jaki艣 GLYSERIN no i nie wiem co to wog贸le jest i czy dobrze j膮 zrozumia艂am.Ta kobieta powiedzia艂a 偶e to na z臋by 偶eby smarowa膰 dzi膮se艂ka mo偶e kt贸ra艣 wie co to jest b臋d臋 wdzi臋czna za odpowiedz.
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 WP Kontakt
mikolaj

PostWys砤ny: 4 Cze 2009, 18:23    Temat postu: mleko SMA Odpowiedz z cytatem

Juz wiem co i jak z tym mlekiem. Mleka Sma nie beda juz sprzedawac w bonusach, moze bedzie mozna kupic w hagkaupah. W pytalam tez w kronanie to tam ich dostawca nic na ten temat nie wie. to tyle. Pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 4 Cze 2009, 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DZIEKI mucha
3 lipca jedziemy do polski na dlugo oczekiwany urlop i tam bedziemy chcic wiec mam nadzieje ze pogoda dopisze:)
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 6 Cze 2009, 2:47    Temat postu: hej dziwczyny Odpowiedz z cytatem

mam na sprzeda偶 wanienke wraz z wk艂adem kt贸ry u艂atwi wam k膮piel maluszka....stan bardzo dobry
dodam 偶e zakupi艂am trzy miesi膮ce temu w baby sam wiec prawie nowe...
sprzedam gdy偶 moja Majeczka ostatnio bardzo polubi艂a k膮piel w du偶ej wannie wraz ze mn膮;p i od tamtej pory nie chce k膮pa膰 si臋 w swojej wanience...po co ma le偶e膰 bezu偶ytecznie mo偶e kt贸rej艣 z was si臋 przyda:)
7705836 KINGA
pozdrawiam wszystkie mamy i te kt贸re jeszcze oczekuj膮 na swoje pociechy
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 6 Cze 2009, 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oraz ciuszki dla dziewczynki od 0-3 Very Happy
Powr髏 do g髍y
miska123102

Do潮czy: 11 Sty 2009
PostWys砤ny: 7 Cze 2009, 11:20    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

a mo偶e chcia艂aby艣 sprzeda膰 w贸zek Very Happy z ch臋ci膮 bym kupi艂a. Mo偶e kt贸ra艣 z was mamusie ma do sprzedania w贸zek g艂臋boki? czekam na odp na priv
Powr髏 do g髍y
kolczatka_22
Go舵
PostWys砤ny: 7 Cze 2009, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety...przykro mi niedawno sprzeda艂am
narazie mam wanienke i pake dla dziewczynki(body,czapeczki,bluzeczki,spodnie,rajstopki,sukieneczki,komplecik,艣piochy,pajacyk,sweterek,grybe bluzy)
WSZYSTKO TYLKO 5 TYS.!!!
Powr髏 do g髍y
DarkAngelKate

Do潮czy: 15 Lut 2009
Sk眃: K贸pavogur
PostWys砤ny: 7 Cze 2009, 15:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

monikadob napisa:
Hej.Mo偶e kt贸ra艣 wie co tu mo偶na dobrego kupi膰 w aprece dla niemowlaka na z臋by.Mojej ma艂ej teraz ida i strasznie si臋 m臋czy.Dzi艣 by艂am w aptece i kobieta da艂a mi jaki艣 taki p艂yn w seledynowo/bia艂ej butelce 100ml jaki艣 GLYSERIN no i nie wiem co to wog贸le jest i czy dobrze j膮 zrozumia艂am.Ta kobieta powiedzia艂a 偶e to na z臋by 偶eby smarowa膰 dzi膮se艂ka mo偶e kt贸ra艣 wie co to jest b臋d臋 wdzi臋czna za odpowiedz.

islandzka masc dla niemowlakow na zeby to BONJELA. jest naprawde badzo dobra.
monikadob

Do潮czy: 19 Lut 2009
PostWys砤ny: 7 Cze 2009, 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzi臋ki wielkie za podpowiedz ale ju偶 kupi艂am t膮 ma艣膰.W innej aptece poleci艂a mi kobieta w艂a艣nie t膮 ma艣膰 widocznie tam gdzie wcze艣niej by艂am zle mnie zrozumia艂a.Jeszcze raz dzi臋ki.Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przysz艂e r贸wnie偶.
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 WP Kontakt
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 314, 315, 316  Nast阷ny
Strona 131 z 316

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada w tematach
Nie mo縠sz zmienia swoich post體
Nie mo縠sz usuwa swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.