Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 18:56 Temat postu: |
|
|
No i proszÄ bardzo, rozsypaĹ sie worek z ogĹoszeniami...zima siÄ zbliĹźa
Trzeba siÄ ogrzaÄ...
"mlody przystojny chtnie spotka sie z kobietami spragnionymi pryjaznego sexu i pieszczot.posiadam wlasne lokum.wiadomosci na priv."[b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 19 Wrz 2009, 3:52 Temat postu: |
|
|
nie bylo to ani przejezyczenia, ani lekcewarzenie, poprostu jakos wydawalo mi sie , ze jestes fronskur i juz.
przepraszam jesli urazilem i postaram sie na przyszlosc pisac poprawnie. narka _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
| afganskibicz ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 01 Gru 2008 | Posty: 148 | |
|
Wysłany: 19 Wrz 2009, 7:28 Temat postu: |
|
|
turboneto Ty poprostu zazdroĹcisz gdzies tam w gĹebi Swoich zwojĂłw mĂłzgowych tego freewolnego tiruriru. czy naprawde nie masz czym sie zajac tylko pisac banialuki na forum gdzie wiekszosc to peja ?
weĹş idz na goldenline.pl tam bedziesz miala sie przed kim popisac, tam jest najwiecej pozerĂłw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 19 Wrz 2009, 9:24 Temat postu: |
|
|
afganskibicz napisał: | turboneto Ty poprostu zazdroĹcisz gdzies tam w gĹebi Swoich zwojĂłw mĂłzgowych tego freewolnego tiruriru. czy naprawde nie masz czym sie zajac tylko pisac banialuki na forum gdzie wiekszosc to peja ? |
A wiesz? Nie zazdroszczÄ frywolnoĹci tam gdzie jej juĹź dawno nie ma, bo poszĹo to o wiele dalej. FrywolnoĹci natomiast kaĹźdy z nas trochÄ w sobie ma wiÄc nie ma czego zazdroĹciÄ
afganskibicz napisał: | weĹş idz na goldenline.pl tam bedziesz miala sie przed kim popisac, tam jest najwiecej pozerĂłw  |
Nie jestem zainteresowana kolejnym tworem Naszoklasowym  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Wrz 2009, 17:11 Temat postu: |
|
|
roger9300 napisał: | nie bylo to ani przejezyczenia, ani lekcewarzenie, poprostu jakos wydawalo mi sie , ze jestes fronskur i juz.
przepraszam jesli urazilem i postaram sie na przyszlosc pisac poprawnie. narka |
spuszczam z pary w takim razie..  _________________ Imperare sibi maximum est imperium |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Wrz 2009, 2:49 Temat postu: |
|
|
Froskur napisał: | roger9300 napisał: | nie bylo to ani przejezyczenia, ani lekcewarzenie, poprostu jakos wydawalo mi sie , ze jestes fronskur i juz.
przepraszam jesli urazilem i postaram sie na przyszlosc pisac poprawnie. narka |
spuszczam z pary w takim razie..  | ekki fronskur bara Froskur  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 20 Wrz 2009, 10:16 Temat postu: |
|
|
Froskur napisał: |
spuszczam  |
Wiem, ze zabrzmi to frywolnie i z gĂłry przepraszam...
Tego sĹowa raczej nie uĹźywaĹabym w temacie seksualnym, bo moĹźe zostaÄ opacznie zrozumiane  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 20 Wrz 2009, 13:07 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | Froskur napisał: | roger9300 napisał: | nie bylo to ani przejezyczenia, ani lekcewarzenie, poprostu jakos wydawalo mi sie , ze jestes fronskur i juz.
spuszczam z pary w takim razie..  | ekki fronskur bara Froskur  |
Froskur med fronskum:
 _________________ Imperare sibi maximum est imperium |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Neo
 | Dołączył: 19 Lis 2008 | Posty: 26 | Skąd: New Zion |
|
Wysłany: 16 Paź 2009, 5:21 Temat postu: |
|
|
mi osobiĹcie siÄ wydaje Ĺźe te ogĹoszenia nibyto seksualne to taki tylko "pic na wodÄ fotomontaĹź".... zwykĹy trolling, a autor podnieca siÄ zamieszaniem na forum jakie wywoĹuje, albo, jak tu ktĂłraĹ z szanownych madame wspomniaĹa, umawia siÄ z desperatkÄ
i obserwuje jÄ
zza wÄgĹa majÄ
c swĂłj chory ubaw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tirumiru
| Dołączył: 07 Gru 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 31 Sty 2010, 19:27 Temat postu: |
|
|
WidzÄ, Ĺźe byĹam nierzadkim tematem rozwaĹźaĹ na forum. Konkurencja teĹź widzÄ nie próşnuje MoĹźe bÄdÄ musiaĹa ponowiÄ swoje ogĹoszenie...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 3KO27 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skąd: z tamtÄ
d |
|
Wysłany: 5 Mar 2010, 3:13 Temat postu: |
|
|
[img]http://i.pinger.pl/pgr179/63b527b8000355014b3fb4eb[/img] _________________ --- nie sztukÄ
jest zdjÄ
Ä majtki,sztukÄ
jest mieÄ co pokazaÄ --- |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 3KO27 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 21 Lis 2008 | Posty: 537 | Skąd: z tamtÄ
d |
|
|