Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| lampeczka
 | Dołączył: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wysłany: 27 Lip 2011, 15:04 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisał: | CZy widziaĹyĹcie tutaj .......APETIZER???http://apetizer.pl/??dziÄkujÄ za odpowiedz pozdrawiam |
http://apetizer.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maro2809
| Dołączył: 23 Sty 2009 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 27 Lip 2011, 17:05 Temat postu: Pomoc |
|
|
Witam wszystkich .
Mam pewien problem i mam nadziejÄ Ĺźe znajdzie siÄ ktoĹ kto bÄdzie w stanie mi pomĂłc.
Potrzebuje pilnie osoby ktĂłra pomoĹźe zaĹatwiÄ mi wszystkie sprawy zwiÄ
zane z urlopem macierzyĹskim .OczywiĹcie zapĹacÄ za pomoc .
Dodam jeszcze tylko tyle Ĺźe od 27 maja przebywam na zwolnieniu lekarskim zaĹatwiĹam juĹź sprawy w zwiÄ
zkach zawodowych ktĂłre bÄdÄ
mi wypĹacaÄ chorobowe.Pozostaje kwestia zaĹatwienia papierĂłw w Vinumalastofnum.
Wszystkich zainteresowanych moja sprawÄ
proszÄ o kontakt na pw . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Lip 2011, 23:36 Temat postu: SZUKAM |
|
|
SZUKAM DEYSTY DLA 3 LATKA |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Lip 2011, 23:37 Temat postu: Re: SZUKAM |
|
|
SZUKAM DENTYSTY DLA 3 LATKA |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Lip 2011, 23:54 Temat postu: Re: SZUKAM |
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| monisia1983b
| Dołączył: 02 Sty 2011 | Posty: 39 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 1 Sie 2011, 1:26 Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny!
Mam jedno pytanie nie wiem czy tutaj powinnam je umieszczac ale wczesniej czytalam na ktoryms temacie ale nie pamietam..:)Dokladnie chodzi mi o to ze potrzebuje zaswiadczenia od poloznej ze bylam w ciazy...w zalatwieniu becikowego w Polsce:)Moze ktos z Was wie jak sie nazywa te zaswiadczenia i co musi byc na nim???Za wszelkie informacje dziekuje i pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| MARCINIS1
| Dołączył: 26 Cze 2009 | Posty: 153 | Skąd: husavik |
|
Wysłany: 1 Sie 2011, 9:57 Temat postu: |
|
|
monisia1983b napisał: | Hej dziewczyny!
Mam jedno pytanie nie wiem czy tutaj powinnam je umieszczac ale wczesniej czytalam na ktoryms temacie ale nie pamietam..:)Dokladnie chodzi mi o to ze potrzebuje zaswiadczenia od poloznej ze bylam w ciazy...w zalatwieniu becikowego w Polsce:)Moze ktos z Was wie jak sie nazywa te zaswiadczenia i co musi byc na nim???Za wszelkie informacje dziekuje i pozdrawiam:) | wejdz na strone becikowe com i tam beda wszystkie zaswiadczenia potrzebne do pobrania , i napisane co jest potrzebne |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 1 Sie 2011, 23:15 Temat postu: SZUKAM |
|
|
KOCHANE MAMUSKI SZUKAM CZEGOS NA ZAPARCIA DLA DZIECI ,, SORBITOL NIECHCE BO TO NIE POMAGA |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lampeczka
|
Wysłany: 2 Sie 2011, 9:06 Temat postu: Re: SZUKAM |
|
|
edzia napisał: | KOCHANE MAMUSKI SZUKAM CZEGOS NA ZAPARCIA DLA DZIECI ,, SORBITOL NIECHCE BO TO NIE POMAGA |
jak jabĹko sok ze Ĺliwek i inne takie nie pomaga to kup w aptece MALTEXTRAKT. ponoÄ rewelka.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pablo30
| Dołączył: 27 Lip 2011 | Posty: 48 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 2 Sie 2011, 15:05 Temat postu: zaparcia |
|
|
Medilax mixtura dziala w 100%, u nas sie sprawdzilo! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| jenny83
| Dołączył: 04 Cze 2009 | Posty: 88 | |
|
Wysłany: 2 Sie 2011, 16:20 Temat postu: |
|
|
Czesc dziewczyny.Kiedys czesto bywalam na forum ale od 10 miesiecy jestem w Polsce wiec mam duze zaleglosci.Pisze o mam nadzieje,ze uda mi sie uzyskac od was pomoc.Dokladnie rok temu urodzilam na Islandii synka i cala trojka powrocilismy do Polski z zamiarem,ze to juz na stale.Jednak terza stwierdzamy,ze Polska to chyba nie jest nasze miejsce na ziemi tesknimy na Islandia wiec rozwazamy powrot.Problem polega na tym iz martwie sie o synka jak on to zniesiem i co z nim jak wroce do pracy wiec prosze napiszcie jak jest z przedszkolami czy jest problem sie dostac.Jak wasze maluchy reaguja na inny jezyk nieznany im?Chcialabym tez zapytac czy moze spotykacie sie tak aby maluszki mogly sie pobawic bo martwi mnie ewentualny brat towarzystwa dla malego.Dziekuje z gory za kazda rade i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lampeczka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| aga270127
| Dołączył: 17 Cze 2006 | Posty: 36 | |
|
Wysłany: 8 Sie 2011, 20:28 Temat postu: prawo do zasiĹku po urlopie macierzyĹskim |
|
|
witam wszystkie mamy, chciaĹabym prosiÄ o pomoc!!!
Otóş bÄdÄ
c w ciÄ
zy byĹam zatrudniona na peĹny etat. NastÄpnie ptrzeszĹam na urlop macierzyĹski. JuĹź wkrĂłtce mi siÄ on koĹczy, ale nie chcÄ wracaÄ do pracy tylko przejĹÄ na zasiĹek, gdyĹź mam duĹźe problemy ze zdrowiem, a szczegĂłlnie z krÄgosĹupem.
Czy orientuje siÄ ktoĹ jakie moĹźe byÄ wyjĹcie z tej sytuacji... czy jest moĹźliwoĹÄ otrzymania zasiĹku w jakimĹ szybszym czasie i jaki jest wogĂłle okres oczekiwania. \Czy moĹźe ktĂłraĹ z was byĹa w podobnej sytuacji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Sie 2011, 21:29 Temat postu: |
|
|
DELETED |
|
Powrót do góry |
|
 |
| jenny83
| Dołączył: 04 Cze 2009 | Posty: 88 | |
|
Wysłany: 9 Sie 2011, 10:51 Temat postu: |
|
|
zurek ja tez bylam na 50 % ifakt musisz isc na 4 godz a pobieraja w zamianza calydzien wolnego i w momencie kiedy mi sie skonczyly moje wolne dni poszlam do zwiazkow i oni bez problemu mi wyplacali |
|
Powrót do góry |
|
 |
| cytrynka
| Dołączył: 17 Lut 2009 | Posty: 17 | Skąd: Hafnarfjordur |
|
Wysłany: 9 Sie 2011, 12:15 Temat postu: |
|
|
Witam! Ja poszĹam na 50% zwolnienia juĹź od 7 miesiÄ
ca ciÄ
Ĺźy i pracowaĹam prawie do koĹca. Firma pĹaciĹa mi 100 % pensji aĹź do porodu, dodam jeszcze,Ĺźe pracowaĹam 2,5 roku i maĹo kiedy braĹam swoje wejkury. Wiem z launĂłw,Ĺźe dziennie zabierali mi tylko za 4 godziny. Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| RainbowInTheDark
| Dołączył: 05 Paź 2009 | Posty: 59 | |
|
Wysłany: 10 Sie 2011, 17:41 Temat postu: Re: SZUKAM |
|
|
edzia napisał: | SZUKAM DENTYSTY DLA 3 LATKA |
na Hlemmurze jest dentysta dzieciecy, zaraz niedaleko przystanku, jednak nie pamietam nazwy ulicy  _________________ I want out -- to live my life alone
I want out -- leave me be
I want out -- to do things on my own
I want out -- to live my life and to be free !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gosiak
| Dołączył: 22 Cze 2009 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 16 Sie 2011, 17:54 Temat postu: dodatek |
|
|
hej dziewczyny mam pytanie czy ktos moze sie orientuje czy jest jakis dodatek na dziecko jesli nie dostanie sie do przedszkola? jesli tak to gdzie sie mam udac ??? z gory dzieki |
|
Powrót do góry |
|
 |
| DOTI24
| Dołączył: 01 Paź 2010 | Posty: 67 | |
|
Wysłany: 18 Sie 2011, 13:03 Temat postu: |
|
|
Hej MĂłj synek idzie do 1 klasy do FellaskĂłli mam takie pytanie nie wiem o ktĂłrej zaczyna sie rozpoczecie roku gdzie mam sie kierowaÄ po wejĹciu do szkoĹy moĹźe ktorejĹ z was synek albo cĂłreczka idzie do 1 kalsy i siÄ orientujecie jak to wszystko bedzie wygladaĹo
byĹabym wdzieczna za jakieĹ informacje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 18 Sie 2011, 14:44 Temat postu: |
|
|
czesc moja corka tez zazyna teraz szkole...z tym ze mieszkamy w Akureyri.szkola u nas zaczyna sie 24 sierpnia.....wszystkie informacje potrzebne rodzicom szkola wysyla meilem....ja np mam inwidualne spotkanie w poniedzialek i wszystkiego dokladnie sie dowiem jak bedzie wygladal rok szkolny(ozywiscie kazdy rodzic bedzie mial takie spotkanie)
mysle ze to mniej wiecej tak samo wyglada...wejdz na str szkoly tam znajdziesz liste potrzebnych przyborow jakie musisz kupic i inne dodatkowe informacje.a do tego szkoly juz pracuja wiec mozesz sie przejs do szkoly lub zadzwonic zeby dokladnie sie dowiedzie.pozdrawiam i zyze powodzenia dla synka w tym roku szkolnym  _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|