Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| bruno27
| Dołączył: 20 Lut 2012 | Posty: 11 | Skąd: Reykjavik polska |
|
Wysłany: 20 Lut 2012, 18:38 Temat postu: poznam |
|
|
Czesc wszytkim szukam w celu poznania fajnego chlopaka , ja w Islandi jestem od paru tygodni i mieszkam w Reykjaviku i z checial poznam jakiegos fajnego przystojniaka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| svavec OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 21 Lut 2012, 10:38 Temat postu: |
|
|
Przystojniakow jest na pewno wielu w gamie od 15 - 60 lat. Sam jestem zajety ,ale jak sprecyzujesz swoj zakres poszukiwan to byc moze znajdziesz tego wlasciwego . ( chyba ze powyzszy zakres caly wchodzi w rachube ). |
|
Powrót do góry |
|
 |
| RRJMW
| Dołączył: 12 Paź 2011 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 21 Lut 2012, 12:15 Temat postu: |
|
|
svavec napisał: | Przystojniakow jest na pewno wielu w gamie od 15 - 60 lat. Sam jestem zajety ,ale jak sprecyzujesz swoj zakres poszukiwan to byc moze znajdziesz tego wlasciwego . ( chyba ze powyzszy zakres caly wchodzi w rachube ). |
Ta osoba to jest on i interesuje go penetracja tam gdzie slonce nie dochodzi... nadal chetny? :p |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lut 2012, 13:36 Temat postu: |
|
|
Sam juz jestem zajety ,lecz precyzja wymagan nawet w takiej kwestii jest bardzo pomocna . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 21 Lut 2012, 14:19 Temat postu: |
|
|
MyĹlÄ, Ĺźe ewentualny zainteresowany o ile takowy siÄ znajdzie poradzi sobie bez naszej pomocy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bruno27
| Dołączył: 20 Lut 2012 | Posty: 11 | Skąd: Reykjavik polska |
|
Wysłany: 21 Lut 2012, 18:33 Temat postu: Re: poznam |
|
|
bruno27 napisał: | Czesc wszytkim szukam w celu poznania fajnego chlopaka , ja w Islandi jestem od paru tygodni i mieszkam w Reykjaviku i z checial poznam jakiegos fajnego przystojniaka | ok mam 27 lat mam poukladane w glowie szukam faceta od 20 do 37 lat ktory jest mily opiekunczy,przystojny i ma rowno pod sufitem. o mnie mieszkam i pracuje tu od miesiaca i jestem sam i mi smutno tak samemu( siÄ nie roszczulam nad sobÄ
apropo) n iewiem co tu wiÄcej pisaÄ nigdy niepisaĹem na takich portalach jestem normalnym fajnym chĹopakiem. pozdrawiam chlopakĂłw i dziewczyny . wiec bede czekal na jakis kolwiek odzew. no chyba ze ktos mi potpowie moze jest tu jakas strona dla homoseksualistĂłw. pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| edIT
| Dołączył: 20 Paź 2009 | Posty: 187 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 21 Lut 2012, 18:58 Temat postu: |
|
|
ja xxxxxxx...wyjdĹş ...
UT! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 22 Lut 2012, 2:26 Temat postu: |
|
|
homofop! _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| g6
| Dołączył: 05 Kwi 2011 | Posty: 192 | |
|
Wysłany: 22 Lut 2012, 9:28 Temat postu: |
|
|
edIT napisał: | ja xxxxxxx...wyjdĹş ...
UT! |
Co? Na sucho wszedĹ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| edIT
| Dołączył: 20 Paź 2009 | Posty: 187 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 22 Lut 2012, 18:16 Temat postu: |
|
|
g6 napisał: | edIT napisał: | ja xxxxxxx...wyjdĹş ...
UT! |
Co? Na sucho wszedĹ? |
W twoje usta |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Lut 2012, 9:40 Temat postu: |
|
|
Walnac w stol ... nozyce sie odezwa .
Brakuje Wam czegos ,ze ciagniecie ten temat ...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Paula95
| Dołączył: 30 Lip 2012 | Posty: 7 | |
|
Wysłany: 1 Sie 2012, 16:34 Temat postu: witam :) |
|
|
mam 17lat, mieszkam na Islandii od paru dni ,ale niestety nie znam tu nikogo przyejchalam z rodzicami ,ale calymi dniami siedze domu. Chcialabym poznac jakichs milych ludzi z ktorymi moglabym sie spotkac,pogadac.Jestem pierwszy raz na Islandii ,bardzo tesknie za domem i nie znam ani islandzkiego ani angielskiego dlatego tez nigdzie nie moge pojsc zapytac czy zobaczyc bo sie nie dogadam i nie znam terenu Jesli bylby ktos chetny do zapoznania sie i udzielenia pomocy wsparcia w ciezkich chwilach jakie przechodze i zaopiekowanie sie mna to prosze pisac na priv lub gg: 42907098.
Bede baaaaaardzo czekala ) pozdrawiam
P.S.chÄtnie pĹeÄ mÄska bo lepiej sie dogaduje ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|