Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| PiDzej
| Dołączył: 24 Mar 2009 | Posty: 14 | Skąd: Ustka |
|
Wysłany: 9 Lip 2012, 21:36 Temat postu: Zasady nowego logowania w Landsbankin |
|
|
Witam,
Mam pytanie dotyczÄ
ce wiadomoĹci jakÄ
otrzymaĹam po zalogowaniu siÄ do swojego konta na stronie internetowej Landsbnakin. Z tego co przeczytaĹam wynika Ĺźe ma coĹ siÄ zmieniÄ w zwiÄ
zku z logowaniem siÄ na tÄ
stronÄ. MajÄ
zniknÄ
Ä tokeny a wejĹÄ coĹ innego jakiĹ nowy bÄ
dĹş dodatkowy kod PIN. Mam gdzieĹ siÄ zgĹoĹiÄ po ten kod czy jak to wyglada. Nieznam zbyt dobrze islandzkiego ani angielskiego dlatego piszÄ z proĹbÄ
o pomoc. Bardzo proszÄ o pomoc gdyĹź bojÄ siÄ Ĺźe niedĹugo w ogĂłle nie bÄdÄ miaĹa dostÄpu do pieniÄdzy na koncie.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
 | Dołączył: 26 Wrz 2010 | Posty: 100 | Skąd: Innri Njardvik |
|
Wysłany: 23 Lip 2012, 19:27 Temat postu: Re: Zasady nowego logowania w Landsbankin |
|
|
PiDzej napisał: | Witam,
Mam pytanie dotyczÄ
ce wiadomoĹci jakÄ
otrzymaĹam po zalogowaniu siÄ do swojego konta na stronie internetowej Landsbnakin. Z tego co przeczytaĹam wynika Ĺźe ma coĹ siÄ zmieniÄ w zwiÄ
zku z logowaniem siÄ na tÄ
stronÄ. MajÄ
zniknÄ
Ä tokeny a wejĹÄ coĹ innego jakiĹ nowy bÄ
dĹş dodatkowy kod PIN. Mam gdzieĹ siÄ zgĹoĹiÄ po ten kod czy jak to wyglada. Nieznam zbyt dobrze islandzkiego ani angielskiego dlatego piszÄ z proĹbÄ
o pomoc. Bardzo proszÄ o pomoc gdyĹź bojÄ siÄ Ĺźe niedĹugo w ogĂłle nie bÄdÄ miaĹa dostÄpu do pieniÄdzy na koncie.
pozdrawiam |
??? teĹź chciaĹabym wiedzieÄ,bo teĹź u mnie pojawiĹa sie taka inf.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Pinezka
| Dołączył: 16 Gru 2009 | Posty: 67 | |
|
Wysłany: 31 Lip 2012, 17:56 Temat postu: ... |
|
|
u wszystkich pojawia sie ta sama informacja i jak narazie system nie zostal jeszcze wprowadzony i tokeny sa nadal wydawane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anika
| Dołączył: 13 Lip 2009 | Posty: 92 | Skąd: Reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| agatka
| Dołączył: 18 Gru 2006 | Posty: 328 | |
|
Wysłany: 1 Sie 2012, 17:47 Temat postu: ... |
|
|
Nie ma jeszcze konkretnej daty wprowadzenia nowego systemu i bank napewno bedzie informowal kiedy dokladnie to sie stanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ptyniois
| Dołączył: 22 Kwi 2010 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 5 Paź 2012, 11:18 Temat postu: hej |
|
|
[quote="anika"]https://www.einkabanki.is/Shell/Login.aspx?culture=pl-PL
Tutaj na stronie landsbanki sa blizsze informacje na ten temat. Mozna tez przejsc na strone angielska a tam jest jeszcze wiecej informacji.
SCIAGNIJ GOOGLE CHROM - TAM NA BIEZACO TLUMACZU - CO I JAK SOBIE ZYCZYSZ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|