Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| narsiltm
 | Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 186 | Skąd: SkÄ
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 31 Maj 2007, 19:25 Temat postu: W jakiej gazecie umiescic ogloszenie o prace? |
|
|
Prosilbym o zamieszczeanie adresow internetowych gazet w ktorych mozna zamieszczac ogloszenia odnosnie pracy. Obiecalem kilku znajomym cos znalezc. Podejzewam, ze przyda sie to nie tylko im:) Pozdrawiam!!!! _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
niejaki Samo Zycie i jego dziwka GĹÄbsza Refleksja, po prostu - zabili mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mdarek21
| Dołączył: 13 Mar 2007 | Posty: 38 | Skąd: Polska-Borgarnes |
|
Wysłany: 1 Cze 2007, 23:14 Temat postu: |
|
|
http://www.skessuhorn.is/default.asp?sid_id=14338&tre_rod=001%7C007%7C&tId=99 Jest to strona gazety Sekssuhorn z ogĹoszeniami wszystkimi.OprĂłcz tego moĹźna wpisaÄ w wyszukiwarkÄ google "atvinna.....",a w miejsca kropek misato w Islandii.W ten sposĂłb moĹźemy znaleĹşÄ strony z ogĹoszeniami pracy pracodawcĂłw i gazet. _________________ mdarek |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mdarek21
| Dołączył: 13 Mar 2007 | Posty: 38 | Skąd: Polska-Borgarnes |
|
Wysłany: 2 Cze 2007, 16:01 Temat postu: |
|
|
Co prawda dziĹ w gazecie "FĂłlk" jest ogĹoszenie o stronie internetowej agencji poĹrednictwa pracy.Proponuje usĹugi rĂłwnieĹź w jÄz.polskim z zaznaczeniem,Ĺźe oferta jest bezpĹatna www.vinna.is tel.5111144.Pozdrawiam. _________________ mdarek |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 3 Cze 2007, 0:09 Temat postu: |
|
|
O ile sie nie mylÄ niezle sobie liczÄ
za pomoc. _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
 | Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 186 | Skąd: SkÄ
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 3 Cze 2007, 14:13 Temat postu: |
|
|
Mam juz gotowe do zamieszczenia ogloszenie- po islandzku tylko nie wiem gdzie je dokladnie umiescic. Pomozecie mi? _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
niejaki Samo Zycie i jego dziwka GĹÄbsza Refleksja, po prostu - zabili mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: EĹk |
|
Wysłany: 3 Cze 2007, 15:29 Temat postu: |
|
|
Hej
w Akureyri w bonusie jest tablica ogloszen, mozna tu spotkac rozne ogloszenia, praca, oddam psa, sprzedam samochod itp. byc moze we wszystkich bonusach sÄ
takie tablice wiec mozna i tam sprobowac.
pozdro _________________ ***ĹmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtĂrE KaĹťdY MoĹťe SoBiE PrZePiSaÄ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mirusiek OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 24 Lip 2006 | Posty: 29 | Skąd: Gardur |
|
Wysłany: 2 Lip 2007, 16:25 Temat postu: |
|
|
w Keflafiku ukazuje siÄ gazeta ogĹoszeniowa Vikur Frettir. MoĹźna tam zamieĹciÄ kazde ogĹoszenie. Strona interneowa gazety www.vf.is, mozna teĹź telefonicznie tel.: 4210000  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|