reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 29 Lip 2007, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

old star, pomyśl o ogoleniu wąsów, ale tych na mózgu... ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasijaa

PostWysłany: 2 Sie 2007, 17:17    Temat postu: szukam pracy jako opiekun osob starszych Odpowiedz z cytatem

szukam pracy jako opiekun osob starszych , czy ktos zna adresy jakis domow opieki w reykjaviku lub adresy ich stron internetowych ?
moze byc tez praca do sprzatania w domu opieki ale tylko na pół etatu .
niehc mi ktos pomoze , bo ja nie moge znaleść zadnych stron z domami opieki
dzięki
Powrót do góry
shojo_toshi

PostWysłany: 4 Sie 2007, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy jest ktos kto zglosil sie do pracy w fabryce domow? bardzo pilnie chcialabym porozmawiac z kims takim Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email WP Kontakt
marika

PostWysłany: 5 Sie 2007, 8:11    Temat postu: Szukam pracy Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.
Interesuje mnie praca w zawodzie terapeuta fizjoterapi,masaz,szczegolnie w osrodkach domow spokojnej starosci lub w hotelach,gabinety masazu i terapi.Ciekawa jestem czy ten kraj ma zapotrzebowanie na takiego typu zawod oraz czy nasi rodacy i islandczycy korzystaja z takich zabiegow.
pozdr
Marika
Powrót do góry
shojo_toshi

PostWysłany: 5 Sie 2007, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sidzialam 2 ofertyw zawodzie terapeuta fizjoterapi na stronach EURES. to jest link http://europa.eu.int/eures/main.jsp?lang=en&acro=job&catId=482&parentCategory=482 w dziale vacancy details wybierz all jobs oferty z zeszlego tygodnia i kraj Islandia. Powodzenia Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email WP Kontakt
Romuald

PostWysłany: 6 Sie 2007, 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam 47 lat. Pracowałem kilkanaście lat w zawodzie monter konstrukcji stalowych, monter rurociągów, konserwator w hotelu. Posiadam uprawnienia spawania gazowego oraz uprawnienia elektryka do 1kV. Nie znam języka angielskiego. Chciałbym pracować w Islandii ale nie wiem jak się do tego zabrać. Boję się u pośredników, gdyż nie stać mnie na oszustwo z którym się już spotkałem. Może ktoś pomoże mi znaleźć prace.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
police55
Gość
PostWysłany: 6 Sie 2007, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bez języka licho. Praca zawsze się znajdzie, ale jeśli nie rozumiesz co pracodawca mówi do Ciebie, to zawsze będziesz skazany na pośrednika. Ważne jest, aby przynajmniej rozumieć, niekoniecznie mówić. Jeśli nie rozumiesz, musisz pracować razem z Polakami, którzy rozumieją. Nie jest to zbytnio radosna perespektywa. Lepiej nauczyć sie szybko, choćby podstaw. Islandczycy są wyrozumiali, gdy widzą że ktoś się stara. Ale gdy facet kompletnie nie kuma, sam rozumiesz. Kicha.
Powrót do góry
aga2666
Gość
PostWysłany: 9 Sie 2007, 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka szukam pracy najlepiej sprzatania. Znam komunikatywnie angielski, mieszkam w Mosfellsbaer jakby ktos cos wiedzial gdzie moge sprĂłbowac swoich sil hehe to dajcie znac na priv. Dzieki pozdrĂłwka
Powrót do góry
Aga

PostWysłany: 9 Sie 2007, 23:56    Temat postu: PRACA W REYKJAWIKU ? MOĹťE KTOŚ MOĹťE POMÓC ?? Odpowiedz z cytatem

Witam ,mój mąż obecnie przebywa w Reykjaviku i szuka pracy .Zna jezyk niemiecki w stopniu dobrym .Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda nieciekawie .Bardzo proszę o pomoc ,moje gg8769190 lub na PW
Z GÓRY DZIĘKUJE ZA KAŻDĄ POMOC
Powrót do góry
Sushi_Tiger

PostWysłany: 11 Sie 2007, 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aktualnie mieszkam w Dublinie, do Reykjaviku przylatuję 28.IX, czasu więc co prawda jeszcze trochę jest, ale wolę dmuchać na zimne. Mam 24 lata, wykształcenie wyższe prawnicze. Za granicą (Nowy Jork, Oslo, Dublin) imałem się różnych, głównie fizycznych zajęć. Biegle władam angielskim, trochę słabiej niemieckim i rosyjskim, zacząłem uczyć się norweskiego. Podejmę pracę, najchętniej w sektorze usługowym (mam doświadczenie jako barman, sprzedawca, handlowiec, dziennikarz - aktualnie pracuję jako off-license assistant). Byłbym bardzo wdzięczny za ewentualne wskazówki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
kaszub

PostWysłany: 11 Sie 2007, 18:57    Temat postu: Opłaca się? Odpowiedz z cytatem

W londynie płacą za wymianę bateri kranowej 100 funtow a pracujac na budowie te 7 tys pln można odlożyć więc czy rzeczywiście warto pchac sie na wyspę dla mamony?
Powrót do góry
police55
Gość
PostWysłany: 11 Sie 2007, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A w Brytanii dalej woda zimna leci osobno a gorąca osobno? Z dwu różnych dziurek? A propos wymiany baterii. Bo dla mnie to było najgorsze. Niemówiąc o samochodach nagle wyjeżdżająch nie z tej strony, co w każdym normalnym kraju.
Powrót do góry
Dziadek
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 13 Sie 2007, 19:36    Temat postu: PODEJMĘ PRACĘ W REYKJAVIKU LUB OKOLICACH ! PILNE ! Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich forumowiczów .Od tygodnia mieszkam w Reykjaviku i pilnie poszukuje pracy.Jestem sumienny ,obowiązkowy i uczciwy.J.niemiecki w stopniu komunikatywnym.Szybko się ucze .Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje .tel.857 38 68 lub na PW.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aga

PostWysłany: 13 Sie 2007, 19:42    Temat postu: Poszukuje pracy Reykjavik lub okolice ..bardzo pilne !! Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich bardzo serdecznie ..poszukuje pracy w Reykjaviku .Chętnie zaopiekuje się małym dzieckiem poniewaz sama mam 2-letniego synka.Moze jakaś mama ma problemy z małą pociechą i nie moze w zwiazku z tym podjąć pracy ..chętnie pomogę Smile czekam na propozycje ..moje gg8769190 lub na PW
pozdrawiam wszystkich cieplutko
Powrót do góry
aga2666
Gość
PostWysłany: 14 Sie 2007, 10:20    Temat postu: SZUKAM PRACY.. Odpowiedz z cytatem

UZYTKOWNIK ZBANOWANY ZA SPAMOWANIE!

Czesc szukam pracy najlepiej sprzatania W ISLANDII. Znam komunikatywnie angielski, mieszkam w Mosfellsbaer jakby ktos cos wiedzial to bardzo prosze dajcie mi znak na priv..BEDE BARDZO WDZIECZNA..POZDRAWIAM!
Powrót do góry
werka_b

PostWysłany: 14 Sie 2007, 11:04    Temat postu: POSZUKUJE.. Odpowiedz z cytatem

hej. poszukuje pracy,najlepiej sprzatanie. mieszkam w mosfellsbaer. znam komunikatywnie angielski. jezeli ktos bedzie miał jakies informacje, z gory dziekuje. i czekam na odpowiedz pozdrawiam
Powrót do góry
aga2666
Gość
PostWysłany: 14 Sie 2007, 11:11    Temat postu: Re: Poszukuje pracy Reykjavik lub okolice ..bardzo pilne !! Odpowiedz z cytatem

Aga napisał:
Witam wszystkich bardzo serdecznie ..poszukuje pracy w Reykjaviku .Chętnie zaopiekuje się małym dzieckiem poniewaz sama mam 2-letniego synka.Moze jakaś mama ma problemy z małą pociechą i nie moze w zwiazku z tym podjąć pracy ..chętnie pomogę Smile czekam na propozycje ..moje gg8769190 lub na PW
pozdrawiam wszystkich cieplutko

w polskim sklepie duzo jest ogloszen z pilnowaniem dziecii Smile jak przypomne se gdzie ten sklep jest to ci dam znac:)
Powrót do góry
ania3d

PostWysłany: 14 Sie 2007, 13:17    Temat postu: Praca - Budowlanka Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkim lol .

Zamierzam razem z moim facetem wyjechac do Islnadi do pracy. On poszukuje pracy w dziedzinie budowlanej (pracuje już w niej kilka lat wiec ma doświadczenie). Nie stety zupałnie nie wiemy gdzie szukac tej pracy i w jakich firmach, z kim się kontakotwać i jak. Czy ktoś może nam pomóc, cos doradzić lub polecić. Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam Very Happy
Ania
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
zyzak
Gość
PostWysłany: 23 Sie 2007, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

znam 3 Polskich "roboli" sklonnych wyjechac do roboty u Islandczykow.
Warunek , Islandzki pracodawca musi zamotac im dach nad glową.
Mogą przybyc very soon.
Powrót do góry
lovisa
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 23 Sie 2007, 16:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak sporo ludzi korzysta z fizjoterapi. ja tez do nich naleze wiec czesto bywam w takim miejscu.
mysle ze agielski moze jednak nie wystarczyc ale napewno sa miejsca ze moze. Jesli znasz islandzki tak zeby zrozumiec co kogo i gdzei boli to ja mysle ze napewno znajdziesz prace.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 18 z 63

Skocz do: