Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 16 Mar 2005, 12:53 Temat postu: Do Einara |
|
|
Sory, ale nie wiem co Ci przeszkadzaĹ mĂłj nowy temat, a Ĺźe byĹ
podobny do innych to wyĹÄ
cznie moja sprawa. Ja troche myĹlÄ
nad tymi tematami na forum Islandii i staram sie aby byĹy ciekawe
choÄ trochÄ. A Ty jesteĹ oczywiĹcie adminem tego forum i wszystko
moĹźesz i zablokowaĹeĹ mĂłj temat. Bardzo Ci dziÄkuje stary... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jola
 | Dołączył: 31 Sty 2004 | Posty: 1000 | |
|
Wysłany: 16 Mar 2005, 13:08 Temat postu: |
|
|
Hej, hej, spokojnie..
Pisz sobie posty o czym chcesz i ile chcesz. O to nikt do Ciebie nie ma pretensji. Naszym zadaniem jest trzymac tu jedynie porzÄ
dek i niech podobne posty beda w tym samym temacie, kapujesz? Dlatego einar powiedziaĹ Ci zebys pisal o stolicach skandynawskich w temacie o stolicach skandynawskich, ktory zreszta sam zalozyles. Czemu Oslo nie pasowalo Ci do tego tematu? Jak bedziemy do kazdego postu zakladac nowy temat to zrobi sie taki nieporzadek ze nikt tu nic nie znajdzie a posty beda sie powtarzac niepotrzebnie.
I jeszcze inna sprawa - my prawie do niczego sie nie wtracamy na tym forum, dajemy wszystkim strasznie duzo swobody. Zobacz na innych forach - jesli admin uzna post za malo ciekawy lub powtarzajacy tresci bez gadania ani tlumaczenia wyrzuca go! Wtedy jest porzadek i sens istnienia forum bo wnosi duzo informacji, ktore Ĺatwo znaleĹşÄ.
A einar tylko poprosiĹ zebys przeniĂłsĹ swĂłj post do innego tematu a tu tylko z powodĂłw technicznych zablokowaĹ, zeby tu juz ludzie nie odpowiadali tylko odpowiadali juz w innym miejscu, tam gdzie bylo jego sensowne miejsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bouncingTEAMnarsiltm
| Dołączył: 05 Wrz 2007 | Posty: 42 | Skąd: GDAĹSK dumnie POLSKA mniej |
|
Wysłany: 11 Wrz 2007, 1:05 Temat postu: |
|
|
RACJA ! |
|