Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 30 Wrz 2007, 1:04 Temat postu: |
|
|
WITAM, POSZUKUJE PRACY. Obecnie miszkam na terenie islandii. z zawodu jestem pielegniarkÄ
. moĹźe ktos jest mi w stanie pomĂłc w jakiĹ sposĂłb za wszelkie info dziÄkuje. dodam, Ĺźe mam sĹaby angielski, ale mogĹaby byc to praca jako salowa lub cos podobnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 30 Wrz 2007, 2:08 Temat postu: |
|
|
_linka_ napisał: | WITAM, POSZUKUJE PRACY. Obecnie miszkam na terenie islandii. z zawodu jestem pielegniarkÄ
. moĹźe ktos jest mi w stanie pomĂłc w jakiĹ sposĂłb za wszelkie info dziÄkuje. dodam, Ĺźe mam sĹaby angielski, ale mogĹaby byc to praca jako salowa lub cos podobnego. |
jest nabor na ratownikow medycznych & chyba tez pielegniarki/personel obslugi w szpitalach. wymagany jest jednak dory angielski. jednak sprobowac nie zaszkodzi - wyslij cv na ewa@radning.is. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Wrz 2007, 19:36 Temat postu: |
|
|
w jakim jÄzyku?po polsku czy angielsku?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Wrz 2007, 19:45 Temat postu: |
|
|
cv po angielsku. a do ewy pisac mozesz po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sliwka_iceland
 | Dołączył: 29 Wrz 2007 | Posty: 5 | Skąd: Gardabaer |
|
Wysłany: 30 Wrz 2007, 23:10 Temat postu: Szukam pracy dla Ĺźony |
|
|
CzeĹc Wszystkim. Szukam pracy dla Ĺźony (29 lat), z wyksztaĹcenia jest mistrzem kucharskim a ostatnie 4 lata pracowaĹa jako asystentka dentystyczna w prywatnej klinice w polsce. Niestety sĹaby angielski. DziÄkuje za jakiekolwiek info. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| czorth
| Dołączył: 30 Wrz 2007 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 30 Wrz 2007, 23:27 Temat postu: |
|
|
MĂłj pierwszy post na Waszym forum, wiÄc wypada mi powiedzieÄ Wam wszystkim CZEĹÄ !
Nie zĹoĹÄcie siÄ teraz. CzytaĹem caĹy ten temat, czytaĹem inne tematy, ale chciaĹbym zapytaÄ jakie sÄ
realne szanse na znalezienie pracy, od listopada zaĹóşmy? Wiem, Ĺźe wszystko zaleĹźy od róşnych czynnikĂłw, tudzieĹź szczÄĹcia, umiem bardzo dobrze angielski (2 certyfikaty) i niemiecki. W PL...do tej pory studiowaĹem 2 kierunki, ale chce zrobiÄ przerwÄ-rok. PracowaĹem wczeĹniej, naprawiam motocykle-to bardziej pasja niĹź praca.
Wiem, Ĺźe lekko nie bÄdzie i Ĺźe kokosĂłw teĹź nie zbije, ale chcÄ sprĂłbowaÄ, wiÄc jeĹli ktoĹ byĹby na tyle uprzejmy, Ĺźeby realnie oceniÄ moĹźliwoĹci znal. pracy-bÄdÄ bardzo wdziÄczny. A moĹźe sÄ
agencje ktĂłre poĹredniczÄ
w szukaniu pracy? I moglibyĹcie jakieĹ godne pol. zarekomendowaÄ "kotowi" ?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| evcia
| Dołączył: 04 Paź 2007 | Posty: 56 | Skąd: Szczecin/KĂłpavogur |
|
Wysłany: 4 Paź 2007, 16:16 Temat postu: |
|
|
A czy ma ktos namiary do jakiejs firmy sprzatajacej? Szukam pracy dla mamy - niestety zna slabo angielski, wiec chyba tylko w sprzataniu, by prace mogla znalezc. A co do tych 10 h dziennie lovisa, to najlepiej w restauracjach szukaj. W piatki i soboty wieczorami najwiecej osob potrzebuja do pracy, wiec moze na 5 h dziennie moglabys isc. Pozdrawiam forumowiczow. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bolo75
| Dołączył: 12 Wrz 2007 | Posty: 8 | |
|
Wysłany: 5 Paź 2007, 0:01 Temat postu: |
|
|
evcia napisał: | A czy ma ktos namiary do jakiejs firmy sprzatajacej? Szukam pracy dla mamy - niestety zna slabo angielski, wiec chyba tylko w sprzataniu, by prace mogla znalezc. A co do tych 10 h dziennie lovisa, to najlepiej w restauracjach szukaj. W piatki i soboty wieczorami najwiecej osob potrzebuja do pracy, wiec moze na 5 h dziennie moglabys isc. Pozdrawiam forumowiczow. |
witaj czorth . obecnie jestem w islandi dostaĹem sie tutaj przez firme posredniczÄ
cÄ
w opolu bez rzadnych kosztĂłw nawet samolot mi zasponsorowali do mnie naleĹźaĹo dostac sie jedynie do londynu ,spanie platne z pierwszej wy[laty . Jesli zadowala cie 780 kr na godzine to pisz lub dzwon . www.advisergroup.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bolo75
| Dołączył: 12 Wrz 2007 | Posty: 8 | |
|
Wysłany: 5 Paź 2007, 0:02 Temat postu: |
|
|
evcia napisał: | A czy ma ktos namiary do jakiejs firmy sprzatajacej? Szukam pracy dla mamy - niestety zna slabo angielski, wiec chyba tylko w sprzataniu, by prace mogla znalezc. A co do tych 10 h dziennie lovisa, to najlepiej w restauracjach szukaj. W piatki i soboty wieczorami najwiecej osob potrzebuja do pracy, wiec moze na 5 h dziennie moglabys isc. Pozdrawiam forumowiczow. |
witaj czorth . obecnie jestem w islandi dostaĹem sie tutaj przez firme posredniczÄ
cÄ
w opolu bez rzadnych kosztĂłw nawet samolot mi zasponsorowali do mnie naleĹźaĹo dostac sie jedynie do londynu ,spanie platne z pierwszej wy[laty . Jesli zadowala cie 780 kr na godzine to pisz lub dzwon . www.advisergroup.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kakasia
| Dołączył: 23 Wrz 2007 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 5 Paź 2007, 0:28 Temat postu: |
|
|
hejka szukam poocy jutro bde w reykjaviku i szukam pracy poniewaz mialam obiecana prace a tera ta pani mowi ze juz nieaktualne prosze was pomozcie mi bede jutro do 12.30 w domu i blagam pomocy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| westerncoast
 | Dołączył: 16 Wrz 2007 | Posty: 11 | Skąd: AKUREYRI |
|
Wysłany: 5 Paź 2007, 20:04 Temat postu: |
|
|
witam szukam pracy jako operator sprzÄtu ciÄĹźkiego-spycharki,Ĺadowarki,wĂłzki widĹowe.obecnie mieszkam w Akureyri.wiadomoĹci na prv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 5 Paź 2007, 22:50 Temat postu: |
|
|
westerncoast napisał: | witam szukam pracy jako operator sprzÄtu ciÄĹźkiego-spycharki,Ĺadowarki,wĂłzki widĹowe.obecnie mieszkam w Akureyri.wiadomoĹci na prv. |
napisz na ewa@radning.is. jakis czas temu byla fucha za ponad 300k isk netto/miesiac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| westerncoast
 | Dołączył: 16 Wrz 2007 | Posty: 11 | Skąd: AKUREYRI |
|
Wysłany: 6 Paź 2007, 15:40 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | westerncoast napisał: | witam szukam pracy jako operator sprzÄtu ciÄĹźkiego-spycharki,Ĺadowarki,wĂłzki widĹowe.obecnie mieszkam w Akureyri.wiadomoĹci na prv. |
napisz na ewa@radning.is. jakis czas temu byla fucha za ponad 300k isk netto/miesiac. |
pisaĹem coĹ cisza a 300 isk/miesiÄ
c mjkl dodaj zero  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Paź 2007, 15:46 Temat postu: |
|
|
westerncoast napisał: | mjkl napisał: | westerncoast napisał: | witam szukam pracy jako operator sprzÄtu ciÄĹźkiego-spycharki,Ĺadowarki,wĂłzki widĹowe.obecnie mieszkam w Akureyri.wiadomoĹci na prv. |
pisaĹem coĹ cisza a 300 isk/miesiÄ
c mjkl dodaj zero  |
moze zajeta czy cos. btw weekend jest. ;] dzwonic tez mozna: 588 7700 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| evcia
|
Wysłany: 8 Paź 2007, 14:29 Temat postu: |
|
|
A czy ktos z Was pracuje w laboratorium medycznym, toksykologicznym lub podobnym? Skonczylam analityke medyczna i chcialabym znalezc prace w zawodzie. Wiem, ze nie bedzie latwo, ale prosze o jakiekolwiek informacje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dorcia_4
| Dołączył: 24 Cze 2007 | Posty: 117 | Skąd: ... |
|
Wysłany: 8 Paź 2007, 15:15 Temat postu: |
|
|
Ja rowniez chcialabym sie dowiedziec czy ktos pracuje w labolatorium chemicznym, biologicznym itp. Skonczylam chemie z elementami informatyki i szukam pracy w zawodzie. Jest dosyc ciezko mimo dobrej znajomosci j.angielskiego. Zawsze chca z islandzkim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| dorcia_4
| Dołączył: 24 Cze 2007 | Posty: 117 | Skąd: ... |
|
Wysłany: 8 Paź 2007, 16:52 Temat postu: |
|
|
Skladalam papiery do actavisu i bylam sie dowiadywac POTRZEBNY JEST ISLANDZKI nie angielski. I doswiadczenie nie moze tego zastapic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Paź 2007, 16:57 Temat postu: |
|
|
dorcia_4 napisał: | Skladalam papiery do actavisu i bylam sie dowiadywac POTRZEBNY JEST ISLANDZKI nie angielski. I doswiadczenie nie moze tego zastapic. |
no to trudno. trzeba sie zatem nauczyc. ;] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| evcia
|
Wysłany: 9 Paź 2007, 3:03 Temat postu: |
|
|
No ja tez wyslalam zgloszenie-to z ich strony internetowej po islandzku i CV po angielsku. Nie odpisali, wiec moze CV nie zrozumieli Ale tak na powaznie: sam fakt, ze maja application tylko po islandzku swiadzcy o tym, ze trzeba znac islandzki...ciekawe, kiedy sobie uswiadomia, ze ten ich jezyk to jedno wielkie nieporozumienie Nadal szukam kogos, kto pracuje w laboratorium... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|