reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dorcia_4

PostWysłany: 9 Paź 2007, 9:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A najlepsze jest to, ze na ich stronie jest wyraznie napisane, ze jezykiem urzedowym w firmie jest jezyk angielski. W biurach nie ma problemu jesli pracuja amerykanie ktorzy nie znaja islandzkiego a tutaj robia jakies problemy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
damianGT

PostWysłany: 9 Paź 2007, 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam! czy w Islandi można zarobić ,a jak tak to gdzie jako kierowca wózka widłowego? bardzo proszę o pomoc w najbliższym czsie planuje wyjazd na wyspę . {słaby angielski} z góry dzięki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 9 Paź 2007, 10:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

damianGT napisał:
witam! czy w Islandi można zarobić ,a jak tak to gdzie jako kierowca wózka widłowego? bardzo proszę o pomoc w najbliższym czsie planuje wyjazd na wyspę . {słaby angielski} z góry dzięki

http://www.samskip.is/
http://www.eimskip.is/
Powrót do góry
maggosia

PostWysłany: 12 Paź 2007, 4:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witajcie wszyscy Smile dopiero sie zarejestrowałam szczerze mówiac, mam jeszcze rok studiów przed sobą i szukam dla siebie miejsca na świecie .. chcę się zorientować czy może ktoś ma jakies info o pracy na Islandii jako terapeuta dzieci autystycznych, niepełnosprawnych, nauczyciel specjalny ? studjuję oligofrenopedagogikę, stąd moje pytanie Smile czy Polski dyplom jest uznawany na wyspie ognia i lodu by móc legalnie pracować w tym zawodzie ? Jeśli nie, co musiałabym zrobic by wszystko było jasne i ok pod tym względem ? Jakie mniej więcej są zarobki ? noi tym podobne rzeczy które mogą okazać się potrzebne .. z góry dzieki za pomoc i wszelkie wiadomości Smile pozdrawiam najcieplej ! i strasznie miło mi wejść w społeczność icelandzkiego forum Wink hi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Barteee

PostWysłany: 14 Paź 2007, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam pracy na Islandii mam 28 lat j. ang. podstawowo najchetniej jak kierowca kat. A B+E C (dosw. 8 lat) ale bardzo bym chcial na morzu polow ryb lub cos podobnego moze byc bardzo ciezka. Jestem pracowity i wytrzymaly. Dodam ze mam wyksztalcenie rolnicze tech. wet. (male dosw. w zawodzie) ale na jakąs farme tez bym sie nadał. Jestem koles bez nalogow i moge przyleciec zaraz ... narazie jestem w Polsce to jest moj nr tel +48/607 361 700 lub mozna kliknac na moj mail bartekrtq@wp.pl [/b]
Powrót do góry
rege74
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 14 Paź 2007, 16:22    Temat postu: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

witam
poszukuje pracy,najchetniej okolice Keflaviku,moze byc jakies sprzątanie ,opieka nad dziecmi.pracowałam w przetworni rybnej na wschodzie 2 lata ale zamykaja ja i planuje sie przenies

pozdrowiam
Powrót do góry
wolanski

PostWysłany: 20 Paź 2007, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś miłą firmę, do której mógłby się przytulić doświadczony Front-End Web Developer?
Powrót do góry
boogie

PostWysłany: 23 Paź 2007, 1:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie,
od 3 lat mieszkam w UK, przedtem 2 lata w Holandii- jezyk angielski mysle mam na poziomie zaawansowanym.
Obecnie pracuje jako Community Care Assistant (opieka nad ludzmi z porazeniem mozgowym itp.) Mam ukonczonych kilka kursow w tym kierunku.
Zamierzam w przyszlym roku wyjechac do Islandii- czy ktos z Was moglby oswiecic mnie, jakie sa szanse na znalezienie pracy np. w Reykyawik (ewentualnie jakiejkolwiek na poczatek)?
Za wszelkie informacje bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Tomek_krk

PostWysłany: 23 Paź 2007, 1:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z zaawansowanym angielskim w ten sam dzien
Powrót do góry
boogie

PostWysłany: 23 Paź 2007, 1:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brzmi obiecujaco. Jaka robote "najlatwiej" znalezc?
Czyli przylatuje, biore pokoj w hotelu i gdzie mam sie udac? - wiem, ze brzmi to dosc partyzancko, ale jestem zdecydowany na wyjazd.
Powrót do góry
FilipR79
PostWysłany: 23 Paź 2007, 1:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

boogie napisał:
Brzmi obiecujaco. Jaka robote "najlatwiej" znalezc?
Czyli przylatuje, biore pokoj w hotelu i gdzie mam sie udac? - wiem, ze brzmi to dosc partyzancko, ale jestem zdecydowany na wyjazd.

W hotelu to dlugo nie wyrobisz finansowo. A robote w przetworstwei rybnym oraz na poczcie. Ale poczytaj o tym caly dzial tego forum o tym jest.
Powrót do góry
_linka_
Gość
PostWysłany: 23 Paź 2007, 2:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
poszukuję pracy w Selfoss lub Hveragerdi.
Powrót do góry
dorcia_4

PostWysłany: 23 Paź 2007, 9:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli masz doswiadczenie przy opiece nad ludzmi i masz ukonczone kursy to spokojnie dostaniesz prace w domu starcow. Jest ich tutaj bardzo duzo, wystarczy pochodzic i poszukac.
Powrót do góry
gniewomir

PostWysłany: 23 Paź 2007, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,

ja mam wykształcenie pedagogiczne, w domu starców niestety nigdy nie pracowałem , ale mam doświadczenie w Domu Dziecka, świetlicy szkolnej i poradni psychologuiczno-pedagogicznej, czy mnie by przyjeli do takiej pracy? Smile
FilipR79
PostWysłany: 23 Paź 2007, 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bez znajomosci islandzkiego raczej nie.
Powrót do góry
dorcia_4

PostWysłany: 23 Paź 2007, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie, ze tak. Nie jest tam potrzebna znajomosc islandzkiego wystarczy angielski. Na pewno jest tak w domu starcow na miodzie. Pracuje tam juz jakas czesc polakow, ktorzy nie mowia po islandzku i opiekuja sie starszymi ludzmi.
Powrót do góry
gniewomir

PostWysłany: 23 Paź 2007, 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie od Domów rozpocznę poszukiwania pracy. Nie spodziewam się,że lekko tam jest, ale przynajmniej będę mógł połączyć wykształcenie z pracą Smile ,a angielski na dosyć dobrym poziomie mam, ale na islandzki się zapiszę tuż po przyjeździe.

Dzięki za info Smile

Pozdrawiam!
jaro12369

PostWysłany: 23 Paź 2007, 21:44    Temat postu: SZUKAM PRACY Odpowiedz z cytatem

szukam pracy na soboty mieszkam w stolicy moze byc sprzatanie lub pomoc w pabie , malowanie mieszkan itp.6615614
Powrót do góry
milek

PostWysłany: 23 Paź 2007, 21:51    Temat postu: Parkieciarz szuka pracy Odpowiedz z cytatem

Jestem doswiadczonym parkieciarzem, zajmuje sie wszystkim co związane z podłogami, w polowie listopada bede w stolicy Islandii, jeśli słyszałby ktos o zajeciu dla mnie proszę o kontakt, z góry dziekuje!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
tomek

PostWysłany: 24 Paź 2007, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.Poszukuję pracy w charakterze rybaka na kutrach(hakowce).Mam doświadczenie oraz posiadam kenitala. Za ewentualną pomoc lub informację z góry dziękuję
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 23 z 63

Skocz do: