Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| keller
| Doczy: 16 Pa 2014 | Posty: 7 | |
|
Wysany: 16 Pa 2014, 23:34 Temat postu: Szukam dziewczyny "z samolotu";) |
|
|
Dobra ostatnia szansa tutaj;)
Mianowicie szukam pewnej ślicznej dziewczyny która 7.10 leciała samolotem z Keflaviku do Berlina, tak ok 170cm wzrostu, długie włosy hmm takie trochę blond (jestem facetem i nie wiem jak ten kolor się nazywa pomiędzy blondynką "ciemnymi" , i miała kilka charakterystycznych pieprzyków no i oczywiście śliczny uśmiech.
W samolocie byłem przekonany że to Niemka, chociaż co prawda zbyt ładna na Niemkę
Później wracaliśmy PolskimBusem do Wrocławia, nie to że jestem nieśmiały, ale tak trochę dziwnie zagadać do dziewczyny w autobusie tekstem w stylu "dokąd jedziesz" skoro wiadomo że tylko we Wrocławiu się zatrzymuje, a z drugiej strony wiadomo każdy chce sobie odpocząć przez drogę i może nie życzy sobie do tego celu jakiegoś towarzystwa:) bądź co bodź zmarnowałem okazję
Godzinę później mijałem ja na dworcu we Wrocławiu jak czekała na autobus hmm nie wiem Wałbrzych Rybnik, coś chyba okolice Ślaska:)
Dobra wracając do tematu, jeśli znajdzie sie ktoś kto potrafi pomóc, lub sama zainteresowana będę wdzięczny, a jeśli nie no cóż człowiek uczy się na błędach...
Pozdrawiam:)[/list] |
|
Powrt do gry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Doczy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 17 Pa 2014, 7:23 Temat postu: |
|
|
naczytałes sie synu BRAVO i tera czacha ci dymi _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrt do gry |
|
 |
| keller
|
Wysany: 17 Pa 2014, 10:12 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisa: | naczytałes sie synu BRAVO i tera czacha ci dymi |
nie czytuje takich gazet, no chyba że Ty, skoro masz takie porównania gratuluje wyboru lektury cóż co kto lubi; ). |
|
Powrt do gry |
|
 |
| keller
|
Wysany: 17 Pa 2014, 10:13 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisa: | naczytałes sie synu BRAVO i tera czacha ci dymi |
nie czytuje takich gazet, no chyba że Ty, skoro masz takie porównania gratuluje wyboru lektury cóż co kto lubi; ). |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Ukłucie Duszy
| Doczy: 07 Sie 2014 | Posty: 6 | |
|
Wysany: 17 Pa 2014, 13:07 Temat postu: |
|
|
Ponad trzy tysiące kilometrów wspólnie i nie zagadałeś ?
A co rurki jajka Ci miażdżyły czy jak ? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| keller
|
Wysany: 17 Pa 2014, 16:11 Temat postu: |
|
|
a Tobie sciagacze od dresu odciely doplyw krwi do muzgu ze masz takie ograniczone myslenie;)
laziles kiedys po samolocie zeby sobie pogadac??
a z reszt tematem tego postu nie jest dyskutowanie o modzie, hmm ale biarac pod uwage ten nieszczesny sciagacz w dresie to mozesz miec problemy z czytaniem;) |
|
Powrt do gry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysany: 17 Pa 2014, 21:16 Temat postu: |
|
|
no i sie popisaes synu swym postem tera no i powiedz Ty mi mój drogi, ktora normalna sie do Ciebie odezwie?
miły musisz byc, wtedy to sie dziewczyny odzywajo!
btw. niektórzy maja mózg, a sa i tacy co to tylko muzg majo! _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrt do gry |
|
 |
| keller
|
Wysany: 18 Pa 2014, 1:09 Temat postu: |
|
|
o matko, do tej pory byłem przekonany że forum jest po to aby zadać pytanie i oczekiwać jakiejś konstruktywnej odpowiedzi... widać człowiek uczy się cale życie;), bo do tej pory zamiast odpowiedzi otrzymałem konsultacje z zakresu mody (noszenie "rurek" ogranicza kontakty społeczne, i wpływa negatywni na funkcjonowanie męskich organów ) oraz trafił się godny następca prof. Miodka może jeszcze kilka sugestii z zakresu mechaniki, fizyki kwantowej i uznamy temat za zamknięty:D
hehe co do "muzgu" hmm no cóż chyba nie załapałeś, ale jak znajdziesz jeszcze jakiś błąd "wal " śmiało" przyjmę to na klatę, ę ą ó  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| turboneta
 | Doczy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skd: Gdańsk |
|
Wysany: 18 Pa 2014, 9:44 Temat postu: |
|
|
Dziewczyno z samolotu. Jeśli to czytasz, to ja Ci radzę żebyś się nie odzywała do tego szukającego.
Z takim, to życie przes...e. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| keller
|
Wysany: 18 Pa 2014, 12:55 Temat postu: |
|
|
dobra żarty żartami ale czasem ciężko sie powstrzymać; )
dzieki jednej osobie za pomoc. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Adam-J
| Doczy: 06 Mar 2013 | Posty: 7 | |
|
Wysany: 9 Lis 2014, 1:48 Temat postu: |
|
|
to ja jestem Tą dziewczyną, widziałam od poczatku jak zerkasz na mnie, miałam ochotę, żebyś mi wytrzepał futerko w samolocie, wziełam nawet busa do wrocławia chociaż mieszkam w stargardzie żeby Ci dać szansę, ale nie odezwałeś się więc pomyslałam że jesteś homo.
Zrobiłam sobie operację zmiany płci a Ty mi teraz wyskakujesz z niesmiałościa? trzep się ! |
|
Powrt do gry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysany: 22 Lis 2014, 15:32 Temat postu: |
|
|
Adam-J napisa: | to ja jestem Tą dziewczyną, widziałam od poczatku jak zerkasz na mnie, miałam ochotę, żebyś mi wytrzepał futerko w samolocie, wziełam nawet busa do wrocławia chociaż mieszkam w stargardzie żeby Ci dać szansę, ale nie odezwałeś się więc pomyslałam że jesteś homo.
Zrobiłam sobie operację zmiany płci a Ty mi teraz wyskakujesz z niesmiałościa? trzep się ! |
10/10  _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrt do gry |
|
 |
| lorens
| Doczy: 08 Sie 2015 | Posty: 15 | Skd: reykjavik |
|
Wysany: 8 Sie 2015, 23:40 Temat postu: Re: Szukam dziewczyny "z samolotu";) |
|
|
keller napisa: | Dobra ostatnia szansa tutaj;)
Mianowicie szukam pewnej ślicznej dziewczyny która 7.10 leciała samolotem z Keflaviku do Berlina, tak ok 170cm wzrostu, długie włosy hmm takie trochę blond (jestem facetem i nie wiem jak ten kolor się nazywa pomiędzy blondynką "ciemnymi" , i miała kilka charakterystycznych pieprzyków no i oczywiście śliczny uśmiech.
W samolocie byłem przekonany że to Niemka, chociaż co prawda zbyt ładna na Niemkę
Później wracaliśmy PolskimBusem do Wrocławia, nie to że jestem nieśmiały, ale tak trochę dziwnie zagadać do dziewczyny w autobusie tekstem w stylu "dokąd jedziesz" skoro wiadomo że tylko we Wrocławiu się zatrzymuje, a z drugiej strony wiadomo każdy chce sobie odpocząć przez drogę i może nie życzy sobie do tego celu jakiegoś towarzystwa:) bądź co bodź zmarnowałem okazję
Godzinę później mijałem ja na dworcu we Wrocławiu jak czekała na autobus hmm nie wiem Wałbrzych Rybnik, coś chyba okolice Ślaska:)
Dobra wracając do tematu, jeśli znajdzie sie ktoś kto potrafi pomóc, lub sama zainteresowana będę wdzięczny, a jeśli nie no cóż człowiek uczy się na błędach...
Pozdrawiam:)[/list] |
Ja tez ja widzialem od tylu wzgladala jak kobita z przodu okazal sie FACETEM |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 9 Sty 2016, 16:19 Temat postu: Re: Szukam dziewczyny "z samolotu";) |
|
|
DELETED |
|