Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| Zla_kobieta ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
 | Do潮czy: 05 Cze 2007 | Posty: 96 | Sk眃: Kasz毛b毛/Gda艅sk/od 28.06.07 Reykjavik |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 16:51 Temat postu: |
|
|
W moich garnuszkach wszystko gra, 100kg. nie wzielo sie z zaciskania pasa.  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| yasminum Og艂oszeniodawca zweryfikowany
| Do潮czy: 11 Pa 2006 | Posty: 322 | |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 17:38 Temat postu: |
|
|
Highlander napisa: | 100kg. nie wzielo sie z zaciskania pasa.  |
100 kg???
Zakladam bana na lody w Kringlanie  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 18:43 Temat postu: |
|
|
No coz...czasami lepiej milczec.  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
| Do潮czy: 05 Maj 2008 | Posty: 223 | Sk眃: Kpv,Gdynia |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 22:29 Temat postu: |
|
|
Kupowanie fajek przesta艂o mnie stresowa膰 jak je zaliczy艂em do wydatk贸w konsumpcyjnych  _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| viking User bywa z艂o艣liwy, IGNORUJ takie posty!
 | Do潮czy: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 22:32 Temat postu: |
|
|
Cytat: | W moich garnuszkach wszystko gra, 100kg. nie wzielo sie z zaciskania pasa. |
U mnie 115 kg i zaczynam jarzynki zajada膰 aby spa艣膰 do 95 kg  _________________ Bardzo niewielu m臋偶czyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywaj膮 si臋 wytrychem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 22:39 Temat postu: |
|
|
Zk pyta艂a o wasze 偶ywienie, a nie rozmiar "bebzuna" grubasy !
Ale jak ju偶 o tym mowa ,to ja wa偶臋 95 i te偶 wykazuj臋 tendencj臋 wzrostow膮 /mimo 偶e nie jem chwastfood贸w/. _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| SebastianZ
| Do潮czy: 17 Mar 2008 | Posty: 38 | Sk眃: eh/reykjavik |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 22:42 Temat postu: |
|
|
vandall1 napisa: | Kupowanie fajek przesta艂o mnie stresowa膰 jak je zaliczy艂em do wydatk贸w konsumpcyjnych  |
a nie s膮??  _________________ szary cz艂owiek pomiedzy tysi膮cem masek
2 good 2 know U |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 22:50 Temat postu: |
|
|
Powinienem napisa膰 raczej "呕ywieniowych"-sorki _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| SebastianZ
| Do潮czy: 17 Mar 2008 | Posty: 38 | Sk眃: eh/reykjavik |
|
Wys砤ny: 15 Lip 2008, 22:56 Temat postu: |
|
|
vandall1 napisa: | Powinienem napisa膰 raczej "呕ywieniowych"-sorki |
to tez mialem na mysli , bo przeciez najpierw z rana papieros i kawa  _________________ szary cz艂owiek pomiedzy tysi膮cem masek
2 good 2 know U |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Do潮czy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 16 Lip 2008, 2:17 Temat postu: |
|
|
ja tam staram sie nie oszczedzac na jedzeniu, grunt to odzywiac sie zdrowo i dobrze gotowac, przed wyjazdem przytylam okolo 5 kg, dla mnie to sporo xD pech chcial, ze moja mamuska jest kucharka z zawodu i gotuje bardzo dobrze, wiec codziennie powtarzala: jedz! Tam nie bedziesz miala tak dobrze! Tam nie ma takiego polskiego jedzenia! no i gotowala mi takie dobre rzeczy, a krolik jadl i jadl. Trudno. Jak to mowia: co zrobic. Teraz sama gotuje i jest spoko, jem inne rzeczy niz w Polsce i przede wszystkim stronie od alkoholu, to taki moj mini odwyk od *diety alkoholowej* w koncu trzeba bylo wszystkich dobrze pozegnac w Polsce! tak czy owak jestem juz blisko standardowych 50 kg i jestem dosc zadowolona!  _________________ "Najcz臋艣ciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet maj膮 膰wokowate oblechy. " |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 17 Lip 2008, 0:47 Temat postu: |
|
|
Mi cos nie idzie z tym oszczedzaniem,wlasnie sprawdzilem ile nova pobrala mi za rachunek telefoniczny: ponad 20 tys kr. w sumie ja na niczym nie oszczedzam,nikt nie wie co go czeka jutro,trzeba korzystac z dnia codziennego  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
|
Wys砤ny: 17 Lip 2008, 0:51 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisa: | ...................................................................D tak czy owak jestem juz blisko standardowych 50 kg i jestem dosc zadowolona!  |
No,ja zawsze uwa偶a艂em,偶e kobieta nie powinna wa偶y膰 wi臋cej ni偶 standartowy worek cementu Bo jak wiecej to k艂opoty z noszeniem mog膮 by膰  _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
| Do潮czy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 17 Lip 2008, 9:20 Temat postu: |
|
|
Czy偶by艣 naprawd臋 nale偶a艂 do m臋偶czyzn, kt贸rzy nosz膮 kobiety na r臋kach. A co jak s膮 w ci膮偶y i je n贸偶ki bol膮? _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| vandall1
|
Wys砤ny: 18 Lip 2008, 2:26 Temat postu: |
|
|
No wiesz...czasem trzeba,wiadomo To nawet fajne jest,ale pod warunkiem 偶e nie ko艅czy si臋 takim "pyk" w krzy偶u  _________________ Skype:marek.is1 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Do潮czy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 18 Lip 2008, 4:24 Temat postu: |
|
|
lub ''puk'' w leb jak za wolno bys niosl xD _________________ "Najcz臋艣ciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet maj膮 膰wokowate oblechy. " |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Grazyna
| Do潮czy: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 18 Lip 2008, 9:11 Temat postu: |
|
|
Grunt to dobre ch臋ci , a i o kondycji zapomnie膰 nie mo偶na. _________________ Brunetka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Zla_kobieta ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
 | Do潮czy: 05 Cze 2007 | Posty: 96 | Sk眃: Kasz毛b毛/Gda艅sk/od 28.06.07 Reykjavik |
|
Wys砤ny: 18 Lip 2008, 12:01 Temat postu: |
|
|
Co艣 mi si臋 wydaje, 偶e najcz臋艣ciej s艂yszane na Islandii "pyk" w krzy偶u to kiedy ludzie targaj膮 zakupy bonusa. Wiem co艣 o tym
A wracaj膮c do tematu, to czytaj膮c Wasze posty wygl膮da na to, 偶e nikt nie urwa艂a uszka od garnuszka na czas pobytu tutaj. Imponuj膮ce. _________________ Have you ever been mellow? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| turboneta
 | Do潮czy: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Sk眃: Gda艅sk |
|
Wys砤ny: 18 Lip 2008, 12:06 Temat postu: |
|
|
Oj! Pamietam rodakow zywiacych sie ziemniakami i cebula, bo byly to najtansze produkty okraszonymi zawartoscia konserw turystycznych. Przecenione zupki chinskie tez najczesciej ladowaly w koszykach tutejszej polskiej spolecznosci...ale to dawno bylo. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| yasminum Og艂oszeniodawca zweryfikowany
| Do潮czy: 11 Pa 2006 | Posty: 322 | |
|
Wys砤ny: 18 Lip 2008, 12:08 Temat postu: |
|
|
Widzisz, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Jelsi ktos przyjechal tu na "szybki zarobek", czy jakakolwiek inna prace sezonowa i nie zamierza pozostac na wyspie zaciskanie pasa moze miec sens, gdyz w ten sposob zaoszczedzi sie wiecej gotowki.
Jednak w przypadku osob, ktore osiedlily sie na wyspie na stale jest to conajmniej dziwne.
Takie zycie bez zycia. Tylko pomysl ile przyjemnosci kryje w sobie jedzenie. :-)
Zrezygnowac z tego???
NUNKA!  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|