Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 6 Lis 2008, 19:15 Temat postu: |
|
|
WITAM WSZYSTKICH!!!
Szukam pracy po godzinie 17 albo w wekeend (sprzÄ
tanie,zmywak jakiej kolwiek )ZGĂRY DZIÄKUJÄ ZA INFORMACJÄ I POMOC 5575011 8467156
[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Lis 2008, 20:02 Temat postu: |
|
|
szukam zajÄcia
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ATREyou
| Dołączył: 20 Paź 2008 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 6 Lis 2008, 22:51 Temat postu: |
|
|
madzioĹek=) napisał: | Sxxxxn napisał: | zapewne porzadnych ludzi nie chca, a szukaja azjatyckich malp z jednego stada  |
Boniuu jak tam weszlam to poprostuu ..
zapach.. - myslalam ze padne.. ;/ wyglÄ
d... blee..
poprostuuu ... w sumie jak mi powiedziala ze nie ma to ulzylo...
heehe |
Ludzie, coĹ z wami nie tak? Ja teĹź tam byĹem wczoraj i Ĺźadnych maĹp azjatyckich nie widziaĹem, smrodu Ĺźadnego teĹź nie czuĹem. Ale chyba sĹusznie mĂłwiÄ
, Ĺźe polacy to rasiĹci i jak widzÄ jedynie na gĂłwnie siÄ znajÄ
... bo wszÄdzie go czujÄ
. Zalecam gorÄ
cÄ
kÄ
piel i duuuĹźo piany... ale nie tej z ust. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Lis 2008, 23:12 Temat postu: |
|
|
ATRE masz cos do mnie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maka-rena
 | Dołączył: 27 Wrz 2008 | Posty: 102 | |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 5:24 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | ATRE masz cos do mnie? |
I Ty tutaj...dokĹadasz znĂłw do pieca Oj Sxxxxn, nie irytuj siÄ tak bardzo, goĹÄ ma racjÄ w stu procentach przecieĹź wiesz..... mĂłwiÄ Ci, przestaĹ sie w wirtualu udzielaÄ...chodĹş na kabaret  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 9:04 Temat postu: |
|
|
maka-rena napisał: | Sxxxxn napisał: | ATRE masz cos do mnie? |
I Ty tutaj...dokĹadasz znĂłw do pieca Oj Sxxxxn, nie irytuj siÄ tak bardzo, goĹÄ ma racjÄ w stu procentach przecieĹź wiesz..... mĂłwiÄ Ci, przestaĹ sie w wirtualu udzielaÄ...chodĹş na kabaret  | a co? kaczory przyjezdzaja?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 9:06 Temat postu: |
|
|
lokal REX poszukuje pracownikow na helgi, rozmowy 6 i 7 listopada po uprzednim umowieniu sie, tel. 6980245. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 9:28 Temat postu: |
|
|
moze nie lubi imienia josef. ze niby faszystoskie. _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 9:53 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | Sxxxxn napisał: | ATRE masz cos do mnie? |
moze nie lubi imienia josef. ze niby faszystoskie. | no cos Ty najpiekniejsze imie swiata  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 10:08 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | mjkl napisał: | Sxxxxn napisał: | ATRE masz cos do mnie? |
moze nie lubi imienia josef. ze niby faszystoskie. | no cos Ty najpiekniejsze imie swiata  |
ultra hitleroskie! _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 10:11 Temat postu: |
|
|
mjkl, jesli juz to ' hitleroWskie', nie zapominaj o w. , i nie narazaj sie katolom, toz to imie papy Jezusa, aczkolwiek przybranego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 10:15 Temat postu: |
|
|
Sxxxxn napisał: | mjkl, jesli juz to ' hitleroWskie', nie zapominaj o w. , i nie narazaj sie katolom, toz to imie papy Jezusa, aczkolwiek przybranego  |
czyli hitleroskie ale tez zydoskie. fajoskie! www! ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 10:33 Temat postu: |
|
|
uparty jestes  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| madzioĹek=)
| Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 171 | Skąd: Hafnarfjordur |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 12:34 Temat postu: |
|
|
ATREyou napisał: | madzioĹek=) napisał: | Sxxxxn napisał: | zapewne porzadnych ludzi nie chca, a szukaja azjatyckich malp z jednego stada  |
Boniuu jak tam weszlam to poprostuu ..
zapach.. - myslalam ze padne.. ;/ wyglÄ
d... blee..
poprostuuu ... w sumie jak mi powiedziala ze nie ma to ulzylo...
heehe |
Ludzie, coĹ z wami nie tak? Ja teĹź tam byĹem wczoraj i Ĺźadnych maĹp azjatyckich nie widziaĹem, smrodu Ĺźadnego teĹź nie czuĹem. Ale chyba sĹusznie mĂłwiÄ
, Ĺźe polacy to rasiĹci i jak widzÄ jedynie na gĂłwnie siÄ znajÄ
... bo wszÄdzie go czujÄ
. Zalecam gorÄ
cÄ
kÄ
piel i duuuĹźo piany... ale nie tej z ust. |
sÄ
dze ze kazdy ma swoje zdanie, ktore moze wyrazic nie sÄ
dzisz??
nic nie mam do innych ras... tylko mowie jak bylo w lokalu, do ktorego weszlam.. do wuja pana.. mozna mowic co sie chce i kiedy sie chce i na jaki temat sie chce wiec SORRY. !
ehh .. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ATREyou
| Dołączył: 20 Paź 2008 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 22:35 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze: za kaĹźdym razem kiedy wchodzÄ na forum widzÄ mordÄ tego zbrodniarza, za ktĂłrym siÄ chowasz, a ktĂłry jest odpowiedzialny za ĹmierÄ ok. 50 milionĂłw ludzi. Na samej Ukrainie z powodu gĹodu wywoĹanego celowo przez niego zginÄĹo w ciÄ
gu dwĂłch, trzech lat prawie 40 milionĂłw chĹopĂłw. ResztÄ wymordowaĹ w obozach pracy. Druga wojna Ĺwiatowa pochĹonÄĹa ok. siedmiu milionĂłw ofiar. Ale to byĹa wojna(nie liczÄ
c obozĂłw koncentr.). Ta bestia nie tylko mogĹaby sobie podaÄ rÄkÄ z Hitlerem, ale go nawet przewyĹźszyĹa. Nie obchodzÄ
mnie twoje poglÄ
dy i czy majÄ
one coĹ wspĂłlnego z tym... czĹowiekiem, uwaĹźam jednak, Ĺźe z oczywistych wzglÄdĂłw powinieneĹ usunÄ
Ä to z forum. I nie powoĹuj mi siÄ tutaj czasem na wolnoĹÄ sĹowa, bo to z wolnoĹciÄ
nie ma nic wspĂłlnego, raczej z gĹupotÄ
i brakiem wiedzy. No chyba, Ĺźe traktujesz to powaĹźnie i zamierzasz broniÄ swoich... poglÄ
dĂłw.
P.S. A co do twojego cytowania ogĹoszeĹ o pracÄ z Frettabladid, to rĂłb to, skoro juĹź robisz i uwazasz za takie konieczne, nie na SZUKAM PRACY, ale DAM PRACÄ. Po drugie, jak tĹumaczysz to tĹumacz sumiennie, bo tyle co ty na piszesz, to moĹźna wywnioskowaÄ z samego obrazka Ĺźe jest jakaĹ firma, ktĂłra szuka pracy, a na numer podany poniĹźej zapewne moĹźna dzwoniÄ. Tak chociaĹź byĹo w przypadku owej feralnej tajskiej restauracji, a mianowicie w ogĹoszeniu juĹź pisaĹo, Ĺźe to nie jest praca w peĹnym wymiarze godzin. Dlatego teĹź twoje udzielanie siÄ na forum jest zupeĹnie ZBÄDNE.
Zastanawiam siÄ tylko gdzie jest tzw. opiekun tego forum i Ĺźe juĹź dawno nie wy... ciÄ z niego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 22:49 Temat postu: |
|
|
bardzo podziwiam Twoja elokwencje, aczkolwiek Twoje dane na temat ofiar II wojny sa niekompletne, ofiar bylo ok. 80 mln, z tego 22 mln Rosjan. ogloszenia tlumacze tak jak potrafie poniewaz wiele osob nie zna islandzkiego i nie sa tacy genialni jak Ty zeby sie domyslec, pomijajac moje poglady staram sie pomoc na ile to mozliwe w tych czasach, w przeciwienstwie do niektorych pyskaczy ktorym przeszkadza fotografia WODZA . A na marginesie, to nie on zabijal tylko zli ludzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 23:04 Temat postu: obama |
|
|
Jakims tam wodzem byĹ, a ty sobie myslisz moze teraz ze ty jestes teraz wodz, co? Nie chĹopie Sxxxxn to byĹ kawaĹ gnoja i tyle. WymordowaĹ mase ludzi i to jest prawda i nie pie...ol. Najlepiej to wyjedz do rosji i tam jeszcze jest troche czubkow takich jak ty i idzcie mu oddawac czesc razem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 23:31 Temat postu: |
|
|
po uzytym slownictwie i sposobie wyrazania widze ze i tu czubkow nie brakuje  |
|
Powrót do góry |
|