Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
|
Wysany: 31 Sie 2008, 16:23 Temat postu: |
|
|
Na kaszankę
nie nie, ja do rzeźni się nie wybieram, szok do końca życia w psychiatryku ze wzmożoną agresją, zadusiłabym wszystkich rzeźników gołymi rękoma bleeeeeeeeeeee |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Mariusz_Pabianice
| Doczy: 21 Lut 2006 | Posty: 472 | Skd: Reykjanesbaer |
|
Wysany: 31 Sie 2008, 18:20 Temat postu: |
|
|
julci3k napisa: | zadusiłabym wszystkich rzeźników gołymi rękoma bleeeeeeeeeeee |
I jaka wtedy byłaby różnica między rzeźniekiem a Tobą?  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| west
 | Doczy: 12 Sie 2008 | Posty: 107 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 31 Sie 2008, 19:57 Temat postu: |
|
|
Mariusz_Pabianice napisa: | julci3k napisa: | zadusiłabym wszystkich rzeźników gołymi rękoma bleeeeeeeeeeee |
co to ma byc <sex za granica>czy szlachtowanie biednych zwierzatek albo stacja krwiodawstwa  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gatecrash
| Doczy: 02 Lut 2008 | Posty: 71 | |
|
Wysany: 31 Sie 2008, 20:32 Temat postu: sex |
|
|
zoofilia w połączeniu z nekrofilia |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 31 Sie 2008, 20:36 Temat postu: |
|
|
hahahaahhahahaha seks to nie tylko stosunek ale też gra wstępna hehhe przynajmniej dla mnie. Tu grą jest zabójstwo a seksem zostanie bohaterem i uratowanie wszystkich zwierząt!! I zostanę sławnym wegetariańskim wieklbicielem zwierząt. No i w końcu po pijaku mój żołądek przestanie być grobem moich przyjaciół  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gatecrash
|
Wysany: 31 Sie 2008, 21:02 Temat postu: hmmm |
|
|
cosik mi się zdaje, że nie jesteś pierwsza bo podobnie robią tak niektóre pajęczaki oraz modliszki, gorzej gdy ona zgubi spermatofor a zjadła wcześniej samca...gdyż wtedy lipa |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 1 Wrz 2008, 11:31 Temat postu: |
|
|
hehehe spermy mi nie zabraknie nie bój się! Samca zjadam jak mam ochote. Ale aż się boje tych Twoich rad. Czyżbyś był oziębły  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gatecrash
|
Wysany: 1 Wrz 2008, 20:47 Temat postu: sex |
|
|
wręcz przeciwnie - strasznie zakochany |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 1 Wrz 2008, 21:01 Temat postu: |
|
|
No to życzę powodzenia w szczęśliwym związku! I oby nie był tak poplątany jak moje życie! Brawoo  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gatecrash
|
Wysany: 1 Wrz 2008, 21:07 Temat postu: zakrętasy życiowe |
|
|
sami decydujemy o jego przebiegu...to nie totolotek... ale jeżeli uważasz że w miłości polegać należy na powodzeniu...oki życzenia przyjęte...ja mam jednak odmienne zdanie...przypomnij sobie List św. Pawła do Koryntian...to jest miłość, a nie dziwne teksty zerżnięte z internetu....choćby nawet...jak kocha to poczeka...hmm...poczeka ale na innego...a zakrętasy życiowe zostawmy serialos argentinos...bo tylko tam Huan de Fagiola Carloso Luigi Martivego Torciono może się okazać kuzynem babci szwagra od wujka matki z domu ojca chrzestnego bratanicy ciotki kuzynki... |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Mariusz_Pabianice
| Doczy: 21 Lut 2006 | Posty: 472 | Skd: Reykjanesbaer |
|
Wysany: 1 Wrz 2008, 21:30 Temat postu: |
|
|
west napisa: | Mariusz_Pabianice napisa: | julci3k napisa: | zadusiłabym wszystkich rzeźników gołymi rękoma bleeeeeeeeeeee |
co to ma byc <sex za granica>czy szlachtowanie biednych zwierzatek albo stacja krwiodawstwa  |
Dobra, już nie będę. To był taki żart sytuacyjny. A parę litrów krwi z jednej świnki na kaszankę, czy dwie sarenki na ruszcie, to nie jest nic strasznego. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|