Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mkkmiec
 | Dołączył: 30 Lis 2007 | Posty: 86 | Skąd: polska - wĹocĹawek |
|
Wysłany: 30 Lis 2008, 14:43 Temat postu: :) |
|
|
jak w temacie..ja byĹam tydzieĹ temu w salonie ... miaĹam robione pasemka na jeden kolor (odrosty) zapĹaciĹam 4000kr. UwaĹźam Ĺźe nie jest to droga...w salonie panuje bardzo miĹa atmosfera, fantastyczne warunki..bardzo przyjemnie i co wazne pracuje tam polka  _________________ Gabriel GarcĂa MĂĄrquez
Nigdy nie przestawaj siÄ uĹmiechaÄ, nawet jeĹli jesteĹ smutny, poniewaĹź nigdy nie wiesz, kto moĹźe siÄ zakochaÄ w twoim uĹmiechu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Pawel Tattoo OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 03 Maj 2008 | Posty: 25 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 30 Lis 2008, 17:59 Temat postu: |
|
|
Ja, moja Ĺźoncia i wiÄkszoĹÄ znajomych, obcinamy siÄ sie w salonie Diva zaraz obok Hlemuru u Karoliny. Ceny ma takie dla polakĂłw jak polskie domowe specjalistki, strzyĹźe gĹowÄ a nie portfel . Nie zamierzamy zmieniaÄ fryzjerki dopuki ona tu jest.
Jak kto chce to jej numerek 8666512. _________________ PROFESJONALNY TATUAĹť ARTYSTYCZNY
tel. 6927457
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewAlbums&friendID=494668910 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| DarkAngelKate
 | Dołączył: 15 Lut 2009 | Posty: 186 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 16 Kwi 2009, 9:38 Temat postu: |
|
|
czas odswiezyc troszke temacik, w ogloszeniach malo jest bo wiekszosc sie kasuje. poszukuje fryzjerki ale takiej co robi fryzury, np. ze sprzetem do robienia lokow. _________________ Nie bierz zycia na serio.
I tak nie wyjdziesz z niego zywy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Namolny74
| Dołączył: 24 Mar 2009 | Posty: 39 | |
|
Wysłany: 16 Kwi 2009, 13:37 Temat postu: |
|
|
A przy okazji ja zapytuje czy znajdzie sie jakis typ co mnie obetnie z maszynki ale zeby zachowac moje loczki przy uwzglednieniu wszelkich dostepnych na niej dodatkach jak "przedluzka 12 lub 14 mm" itp itd. Pytam ja Stefan Jarzabek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| agentxxx
| Dołączył: 03 Mar 2009 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 16 Kwi 2009, 13:56 Temat postu: |
|
|
ja cie moge wygilic-tylko gdzie i kiedy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Namolny74
|
Wysłany: 16 Kwi 2009, 15:22 Temat postu: |
|
|
Pod barem Polonia ale tylko pod warunkiem ze bedzie sprzedany na raty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| agentxxx
| Dołączył: 03 Mar 2009 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 16 Kwi 2009, 16:11 Temat postu: |
|
|
a to juz trzeba z wlascicielem pogadac.a trwala tez bedzie czy nie i moze jeszcze genitalia do ogolenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Namolny74
|
Wysłany: 16 Kwi 2009, 17:23 Temat postu: |
|
|
Genitalia maja produkowac serek Spodlaski; Dla chetnego w promocji |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maczo:D
| Dołączył: 03 Lip 2009 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 16:58 Temat postu: ceny!! |
|
|
generalnie powiem tak. ceny jakie polki sobie zycza malujac wlosy najtanszymi farbami , na metrarzu metr na metr sa tak wielkie ze to przekracza wyobraznie kogokolwiek!!!!ja nie wiem skad one te ceny wyrwaly zeby tyle placic za jaka kolwiek usluge!!!!!zastanowcie sie nad tym bo polacy nie sa ,az tak naiwni i w koncu dowiedza sie ze w salonach przy normalnych warunkach placi sie tyle samo!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczepan
| Dołączył: 07 Sty 2009 | Posty: 134 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 17:41 Temat postu: fryzjer |
|
|
MajÄ
ludzi za gĹupich normalnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Karin.
 | Dołączył: 25 Wrz 2008 | Posty: 227 | Skąd: WrocĹaw || Reykjavik |
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 18:51 Temat postu: |
|
|
czyja wiem czy jest a tak drogo ?
6-7 tys za 2 kolory modeling i podciecie to wg mnie nie duzo  _________________ :-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| limba
| Dołączył: 05 Gru 2008 | Posty: 47 | |
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 21:11 Temat postu: |
|
|
Chodzilam i do Polek (do ich domu, badz one przyjezdzaly do mnie) i do Islandek do salonu. Teraz chodze tylko do salonu. U Polek fryzjerek placilam srednio 10 - 12 tys koron za dwa kolory, plus modelowanie i podciecie. Musialam miec wlasny recznik (ktoey zostal pobrudzony farba), mylam glowe wlasnym szamponem (to jak do mnie przyjezdzaly) albo mylam w prywatnej lazience u fryzjerek. Choc nie powiem zawsze bylam zadowolona, az do pewnego razu gdy fryzjerka A. zazyczyla sobie 15 tys. za usluge.
Teraz od ponad roku chodze do fryzjerki w Keflaviku, place 7 - 10 tys za dwa kolory, strzyzenie i modelowanie/prostowanie. Nie brudze swojego recznika, wszystko jest robione profesjonalnie, mam kozdorazowo masaz glowy, a dodatkowo plecow i nog (na fotelu do mycia glowy jest polozona mata masujaca), moge sobie zazyczc jakas kuracje dla wlosow i jestem tak samo zadowolona z efektu (fryzura zawsze jest OK). Tak wiec z calego serca polecam salony fryzjerskie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| szczepan
| Dołączył: 07 Sty 2009 | Posty: 134 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 22:22 Temat postu: fryzjer |
|
|
PoszedĹem kiedys do takiej jednej maĹpy. Strzyzenie odbyĹo sie w ciemnym korytarzu. Artystka nie miaĹa nasadek ani drugiego lusterka, zeby pokazac jak z tyĹu wyglada. Po powrocie do domu nie wierzyĹem co ona zrobiĹa. Fakt, ze zaplacilem mniej niz w salonie, ale lepiej by mnie obstrzygl nie widomy albo ja sam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| novva
| Dołączył: 10 Lut 2009 | Posty: 14 | |
|
Wysłany: 15 Lip 2009, 22:52 Temat postu: |
|
|
Jaki fryzjer/ salon fryzjerski polecicie w Reykjaviku? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 16 Lip 2009, 16:25 Temat postu: |
|
|
W Ĺźyciu nie oddaĹabym swoich wĹosĂłw w rÄce domowej fryzjerki ktĂłra najczÄĹciej uĹźywa farb niewiadomego pochodzenia i niewiadomej jakoĹci.
Przez kilka lat jeĹşdziĹam do Reykjaviku do fryzjera w centrum. PĹaciĹam od 10- 12 tys i zawsze byĹam zadowolona z jakoĹci jakÄ
mi tam oferowano. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkkmiec
 | Dołączył: 30 Lis 2007 | Posty: 86 | Skąd: polska - wĹocĹawek |
|
Wysłany: 16 Lip 2009, 21:57 Temat postu: :) |
|
|
ja chodzilam do salonow i szczerze mowiac nie bylam zadowolona w 100% niedawno znalazlam swietna dziewczyne ktora kocha swoj zawod bycie fryzjerem cena jak dla mnie normalna a farby najwyzszej jakosci a co najwazniejsze obsluga 100% wiec nie wszyscy sa tacy.. "fachowcy" jakimi sie nazywaja  _________________ Gabriel GarcĂa MĂĄrquez
Nigdy nie przestawaj siÄ uĹmiechaÄ, nawet jeĹli jesteĹ smutny, poniewaĹź nigdy nie wiesz, kto moĹźe siÄ zakochaÄ w twoim uĹmiechu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| S3AL
| Dołączył: 16 Cze 2009 | Posty: 15 | |
|
Wysłany: 17 Lip 2009, 0:08 Temat postu: Re: :) |
|
|
mkkmiec napisał: | ja chodzilam do salonow i szczerze mowiac nie bylam zadowolona w 100% niedawno znalazlam swietna dziewczyne ktora kocha swoj zawod bycie fryzjerem cena jak dla mnie normalna a farby najwyzszej jakosci a co najwazniejsze obsluga 100% wiec nie wszyscy sa tacy.. "fachowcy" jakimi sie nazywaja  |
Hej!
Mozesz podac namiary na ta fryzjerke??
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 17 Lip 2009, 0:36 Temat postu: |
|
|
ja rowniez polecam Karoline z salonu Diva. Panuje w salonie mila atmosfera,a i fryzurka za kazdym razem swietna. W polsce milion razy tlumaczylam jaka chce fryzure ile sciac ale i tak fryzjerka robila cos dodatkowego,inwencja.I dopiero Karolina sciela mi wlosy tak jak chcialam,doradzila conieco.Wie co robi i lubi to.
Smieje sie ze musialam na Islandie przyjechac zeby doczekac sie super fryzurki. Polecam Salon DIVA |
|
Powrót do góry |
|
 |
| miska123102
| Dołączył: 11 Sty 2009 | Posty: 125 | |
|
Wysłany: 17 Lip 2009, 8:40 Temat postu: witam |
|
|
ja w salonie diva siÄ ĹcinaĹam jestem nie zadowolona zostaĹam ĹciÄta zupeĹnie nie tak jak chciaĹam w katalogu pokazywaĹam fotki tej fryzury co mnie interesuje ale niestety wyszĹam zupeĹnie z czym innym na gĹowie ja osobiĹcie nie poszĹa bym tam drugi raz pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kocurek Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 24 Lut 2009 | Posty: 96 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 17 Lip 2009, 14:28 Temat postu: salon |
|
|
Hej rĂłwnieĹź byĹam klientka w Divie fryzurka byĹa taka jak chciaĹam, kolorek tez wyszedĹ ok a do tego super masaĹź gĹowy wykonany przez Karoline, za wĹosy troche dĹuĹźsze niĹź sa ramiona zaplacilam 12 tys z samym blondem, a koleĹźanka wĹosy do ramion do tego wymyĹlana fryzurka teĹź zaplacila 12 tys, teraz robie u polki i place 7tys i tez jestem zadowolona. A wieÄ zalezy do kogo sie trafi pod noĹźycze:) powodzonka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|