Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Mariusz_Pabianice
| Dołączył: 21 Lut 2006 | Posty: 472 | Skąd: Reykjanesbaer |
|
Wysłany: 30 Kwi 2009, 14:53 Temat postu: |
|
|
To dziaĹa tylko jak wydzierĹźawisz dekoder. TĹumacz przysiÄgĹy tĹumaczy umowÄ dzierĹźawy na angielski i wtedy masz 100% pewnoĹci, Ĺźe nie oclÄ
. Jak masz kupiony, albo nie masz tych papierĂłw to chowasz do torby i masz 80% pewnoĹci, Ĺźe nie bÄdÄ
CiÄ trzepaÄ.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 30 Kwi 2009, 15:17 Temat postu: |
|
|
Mariusz_Pabianice napisał: | To dziaĹa tylko jak wydzierĹźawisz dekoder. TĹumacz przysiÄgĹy tĹumaczy umowÄ dzierĹźawy na angielski i wtedy masz 100% pewnoĹci, Ĺźe nie oclÄ
. Jak masz kupiony, albo nie masz tych papierĂłw to chowasz do torby i masz 80% pewnoĹci, Ĺźe nie bÄdÄ
CiÄ trzepaÄ.  | mariuszu ja mam przypadek ze to rodzina nadaje mi pocztexem tuner na islandiei teraz niewiem bo cyfra miala promocje ze tuner za zlotowke na wlasnosc jest, ale dopiero po zakonczeniu umowy (12miesiecy)czy moge ewentulanie jak mi ocla tlumaczyc umowe ze dzierzawie tuner?? _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mariusz_Pabianice
|
Wysłany: 30 Kwi 2009, 20:55 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | Mariusz_Pabianice napisał: | To dziaĹa tylko jak wydzierĹźawisz dekoder. TĹumacz przysiÄgĹy tĹumaczy umowÄ dzierĹźawy na angielski i wtedy masz 100% pewnoĹci, Ĺźe nie oclÄ
CiÄ trzepaÄ.  | mariuszu ja mam przypadek ze to rodzina nadaje mi pocztexem tuner na islandiei teraz niewiem bo cyfra miala promocje ze tuner za zlotowke na wlasnosc jest, ale dopiero po zakonczeniu umowy (12miesiecy)czy moge ewentulanie jak mi ocla tlumaczyc umowe ze dzierzawie tuner?? |
Z takÄ
sytuacjÄ
siÄ nie spotkaĹem. Wszystko zaleĹźy od celnikĂłw. Na Twoim miejscu na razie nic bym nie robiĹ. Jak bÄdÄ
go chcieli ocliÄ, to wtedy dopiero pogadasz z celnikami i ew. przetĹumaczysz umowÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 30 Kwi 2009, 22:32 Temat postu: |
|
|
a masz namiary na jakiegos tlumacza?? _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mariusz_Pabianice
|
Wysłany: 30 Kwi 2009, 23:31 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | a masz namiary na jakiegos tlumacza?? |
Nie mam. Daj ogĹoszenie na Iceland.pl  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
|
Wysłany: 11 Maj 2009, 0:43 Temat postu: Re: talerz |
|
|
szczepan napisał: | Pytanko, czy jak by mi przysĹali dekoder z polski to bede musiaĹ pĹacic cĹo? | cĹo niewielkie za sam dekoder okolo 3 tys zaplacilem _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ilona76 =user usuniÄty na wĹasnÄ
proĹbÄ=
| Dołączył: 28 Lut 2010 | Posty: 53 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 25 Mar 2010, 0:10 Temat postu: |
|
|
mam tuner nki i talez 128 i smiga jak ta lala czasem jak jest sztorm to mam letkie zalucenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|