Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| einar
| Doczy: 06 Lut 2004 | Posty: 1182 | |
|
Wysany: 7 Gru 2005, 16:22 Temat postu: |
|
|
Skinheads... Powiedz nam wszystkim z jakiej Ty klawiatury korzystasz? Podaj nazwę firmy i model to będziemy wiedzieć, żeby takiej nie kupować. Ale jeśli to jednak nie jest wina klawiatury to bardzo proszę - pisz tak, żeby można było zrozumieć. Przecież ta niedbałość w pisaniu jest koszmarna. Mogę jeszcze wytrzymać brak polskich czcionek ale taki post jak Twój, to jakiś bełkot Jakbyś tak samo mówił jak piszesz to musiałbyś chodzić do logopedy  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gigi_26
 | Doczy: 21 Maj 2005 | Posty: 43 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 7 Gru 2005, 16:30 Temat postu: |
|
|
Doskonałe oferty pracy i do tego pod kątem instytucji rządowych są też tu:
http://www.eures.praca.gov.pl/
a co do porad kolegi chris... - są ok, ale na przykład niektórzy nie muszą robić badań tutaj bo robią je dopiero tam (miały miejsce tutaj takie przypadki), a od jeszcze innych nie wymagali zaświdczenia o niekaralności, z kolei dość istotne i ważne jest to żeby oprócz ważnego zaświadczenia o niekaralnosci dołączyć fotki i......... ksero paszportu.... bo na przykład wielu osobom właśnie to każą dosyłać (w tym nam na przykład) |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 7 Gru 2005, 20:43 Temat postu: |
|
|
rzeczywiście zapomniałem o tym
wysłałem 2 fotki paszportowe i ksero paszportu
...a co do tego ,że inni nie dołączyli zaświadczenia o niekaralności - może dlatego u nich procedura trwała dłużej ??? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gigi_26
 | Doczy: 21 Maj 2005 | Posty: 43 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 7 Gru 2005, 22:29 Temat postu: |
|
|
To też nie zalezy do końca tylko od odpowiednio dosłanych dokumentów - Eliszeba wie o tym najlepiej prawda;-)???? Pracodawca jest BOGIEM w tym wszystkim..... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 8 Gru 2005, 7:54 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś zobaczy ten statek ,to niech pomacha - ja na nim będę  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 7 Sty 2006, 12:59 Temat postu: |
|
|
Wielkie hello
Jestem na miejscu i pracuje juz tutaj od jakiegos czasu ,wracajac do tematu - nie musialem robić badań lekarskich tutaj na miejscu !!!
Wystarczyly te z Polski czyli "jest zdrowy i nie stwarza zagrożenia dla zdrowia publicznego "
Pozdrawiam a dla niektórych do zobaczenia |
|
Powrt do gry |
|
 |
|