Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| jad052
| Doczy: 11 Lis 2008 | Posty: 22 | |
|
Wysany: 13 Cze 2011, 17:50 Temat postu: informacje w sprawie podwyżek płac |
|
|
Wiele osób tak bardzo chce pracować,ale jak napisałam w imieniu pracodawcy ogłoszenie o pracy na ponad 600 wejść na forum odezwało się 2.... parę osób / tylko jedna osoba wyraziła chęć podjęcia pracy/.Wszyscy narzekamy na niskie stawki ale wiadomo w sezonie można zarobić 250 tyś,poza sezonem 180 tyś . Ale coś trzeba robić , nie chciała bym zaliczyć szeregu osób na zasiłku .Na początku na pewno jest ok można się wyspać iść na basen,ale co potem... Podaję nr tel do osoby która w imieniu Eflinga udziela wszelkich informacji w różnych sprawach .... ja osobiście z niej skorzystałam 777-91-55 /w języku polskim/ Pozdrawiam tych pracujących , jak również tych na zasiłku. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| darek 13 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 10 Kwi 2008 | Posty: 682 | Skd: Z nie nacka |
|
Wysany: 13 Cze 2011, 22:43 Temat postu: Re: informacje w sprawie podwyżek płac |
|
|
jad052 napisa: | .... napisałam w imieniu pracodawcy ogłoszenie o pracy... |
Czy mogłabyś podać link do ogłoszenia o którym piszesz, lub powtórz w tym wątku. Znam wiele osób które będą ci wdzięczne za samą szansę na znalezienie pracy. _________________ Zrównoważona kobieta to wspaniały przyjaciel człowieka. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| jad052
| Doczy: 11 Lis 2008 | Posty: 22 | |
|
Wysany: 15 Cze 2011, 0:22 Temat postu: Re: informacje w sprawie podwyżek płac |
|
|
[quote="jad052"]Wiele osób tak bardzo chce pracować,ale jak napisałam w imieniu pracodawcy ogłoszenie o pracy na ponad 600 wejść na forum odezwało się 2.... parę osób / tylko jedna osoba wyraziła chęć podjęcia pracy/.Wszyscy narzekamy na niskie stawki ale wiadomo w sezonie można zarobić 250 tyś,poza sezonem 180 tyś . Ale coś trzeba robić , nie chciała bym zaliczyć szeregu osób na zasiłku .Na początku na pewno jest ok można się wyspać iść na basen,ale co potem... Podaję nr tel do osoby która w imieniu Eflinga udziela wszelkich informacji w różnych sprawach .... ja osobiście z niej skorzystałam 777-91-55 /w języku polskim/ Pozdrawiam tych pracujących , jak również tych na zasiłku.[/quote]
Proszono mnie o dane Pracy / PRACA BYŁA SEZONOWA OBECNIE NIEAKTUALNE JAK MŁODZIEŻ PÓJDZIE DO SZKOŁY MOŻE KTOŚ BEDZIE POTRZEBNY NAPEWNO SIĘ ODEZWĘ/ POZDRAWIAM |
|
Powrt do gry |
|
 |
| katta
| Doczy: 17 Lip 2011 | Posty: 9 | Skd: Selfoss |
|
Wysany: 29 Lis 2011, 19:36 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie o desemberuppbót i dodatek, który mają wypłacać w grudniu czyli 15.000 kr - czy na macierzyńskim wypłacają? kto to wypłaca?
Dostałam rozliczenie z fædingarorlofs i tam nie ma Może pracodawca? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| helicopter3 ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
| Doczy: 25 Wrz 2008 | Posty: 117 | |
|
Wysany: 30 Lis 2011, 19:47 Temat postu: |
|
|
Powinno być nieco ponad 60 tyś brutto razem z dodtakiem 15 tyś _________________ niki |
|
Powrt do gry |
|
 |
| MARCINIS1
| Doczy: 26 Cze 2009 | Posty: 153 | Skd: husavik |
|
Wysany: 30 Lis 2011, 21:14 Temat postu: |
|
|
katta napisa: | Mam pytanie o desemberuppbót i dodatek, który mają wypłacać w grudniu czyli 15.000 kr - czy na macierzyńskim wypłacają? kto to wypłaca?
Dostałam rozliczenie z fædingarorlofs i tam nie ma Może pracodawca? | wyplaca to pracodawca i ma czas do 15 grudnia |
|
Powrt do gry |
|
 |
|