Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 8 Mar 2006, 12:24 Temat postu: adresy malych i wiÄkrzych firm na Islandii! |
|
|
W zwiÄ
zku z tym ze kazdy z nas szuka pracy na ukochanej Islandi to moze bedziemy sobie jakos pomagaÄ!Chociaz by tym zeby kazdy kto zna adres jakiegoĹ baru,restauracij,przetworni rybnych i innych firm niech wpisuje tu adresy tych firm mniejszych wiekrzych nr tel itp!mysle ze to bylo by przydatne w szukaniu pracy moze jakis e-mail ,list czy nie szukaja pracownika itp!jesli admini uwazacie ze to glupi pomysl to prosze ciÄ
c ten temat!Ja jesli cos bede wiedzial od razu napisze!Pozdrawiam islandofili! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
 | Dołączył: 24 Lis 2004 | Posty: 628 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 8 Mar 2006, 13:05 Temat postu: |
|
|
Ale czy to ma sens? Przeciez wystarczy popatrzec w internecie albo islandzkiej ksiazce tel online i ma sie setki, tysiace firm...
A przeciez nie bedziecie wszyscy aplikowac o prace do jednego baru, prawda? Chcialabym zobaczyc mine wlasciciela :-) Oczywiscie dobrze jest podawac namiary firm ZAINTERESOWANYCH zatrudnieniem Polakow, ale nie JAKICHKOLWIEK firm.... Tak mi sie zdaje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 11 Mar 2006, 16:24 Temat postu: adresy |
|
|
po co podawaÄ adresy Basiu im mniej polakĂłw na Islandii tym lepiej dla tych co juĹź sÄ
i maja prace ja teĹź szkam adresĂłw ale od ciebie napewno nic siÄ nie dowiem wiÄc pracuj i nic nie mĂłw pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Basia
 | Dołączył: 24 Lis 2004 | Posty: 628 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 11 Mar 2006, 16:40 Temat postu: |
|
|
Nie wiem dlaczego, ale mam stuprocentowa pewnosc, ze nie czyhasz na moje moje miejsce pracy. Dziwne.
Szukasz adresow. Prosze bardzo.
www.ja.is/english
Na probe wpisalam "fiski". Wyskoczyly firmy zwiazane z rybami. Wpisujac burger - firmy sprzedajace burgery.
Kurcze, jaka ja dobra jestem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| pechowiec
| Dołączył: 26 Sty 2006 | Posty: 10 | Skąd: ĹlÄ
sk |
|
Wysłany: 14 Mar 2006, 11:23 Temat postu: |
|
|
oczywiscie ze niema sesu wpisywac namiarĂłw na maĹe firmy Co innego jeĹli to jest praca dla masy ludu jak w przypadku huty, fabryki itp. to popieram:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|