Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| robo ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
| Doczy: 14 Maj 2012 | Posty: 4 | |
|
Wysany: 14 Maj 2012, 23:23 Temat postu: wazne |
|
|
Ostrzegam wszystkich którzy chcieliby skożystać z pomocy Złotego Rumaka /Cristofer/ to oszust i naciągacz który posłóguje się danymi osobowymi ludzi którym niby pomaga tłumaczeniach radzę wszystkim któży mieli cos wspólnego z tym panem o sprawdzenie czy nie zostaliscie podstępnie i bez swojej wiedzy wymeldowani z Islandi sprawdzić można na stronie Landsbankinn lub zadzwonić do skra.is |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Rejmondo
| Doczy: 20 Lip 2012 | Posty: 2 | |
|
Wysany: 23 Lip 2012, 10:53 Temat postu: |
|
|
dzięki za informacje, zawsze lepiej wiedzieć takie rzeczy wczesniej |
|
Powrt do gry |
|
 |
| helcia111
| Doczy: 27 Sie 2010 | Posty: 12 | |
|
Wysany: 23 Lip 2012, 11:29 Temat postu: |
|
|
A dla mnie pomagał i nie mam zastrzeżeń i mnie nie wymeldowal zapomniał czy co |
|
Powrt do gry |
|
 |
| eva kruze
| Doczy: 12 Maj 2012 | Posty: 1 | |
|
Wysany: 23 Lip 2012, 18:31 Temat postu: |
|
|
Mi też pomagał i na początku też nie miałam żadnych zastrzeżeń. Słabo mówię po islandzku więc pomagał mi przez dłuższy czas w jednej sprawie, jednak po paru miesiącach okazało się, że wykorzystywał to, że jest moim tłumaczem, ponieważ instytucja kontaktowała się z nim i robił pewne rzeczy bez mojej wiedzy. W ten sposób wyłudził pewną sumę pieniędzy oraz przez cały czas mataczył w mojej sprawie. Gdy sprawę zgłosiłam na policję okazało się, że wobec niego toczy się już nie jedno postępowanie za oszustwa i wyłudzenia.
Kristofer przez cały czas sprawia wrażenie bardzo miłego i pomocnego człowieka, który jest w stanie we wszystkim pomóc. Jest bardzo podstępny, gdyż od początku wzbudza bardzo duże zaufanie, opowiada o sobie, o swojej rodzinie, bardzo często są to rzeczy zmyślone, po to by uśpić naszą czujność i zacząć to wykorzystywać.
Osoby, którym pomagał jednorazowo nie mają się czego obawiać, gdyż oszukiwał on tych, którym jedną sprawę prowadził przez dłuższy okres i w grę wchodziły przelewy pieniężne. Tym osobą radziłabym, przy pomocy innego tłumacza sprawdzić, czy aby na pewno wszystko jest w porządku.
Przestrzegam osoby, które chodziły z nim do Art Medica, moja znajoma miała przez niego duże problemy, gdyż oszukiwał on co do kosztów leczenia.
Tym, którzy chcieliby dowiedzieć się czegoś więcej, kontakt na priv, chętnie pomogę. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|