Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kasia19
| Dołączył: 25 Lis 2008 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 14:16 Temat postu: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
Mam pytanie czy wiecie coĹ na temat wypĹaty wakacyjnego dla bezrobotnych w czerwcu,czy bÄdÄ
wypĹacac i kiedy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| antenka UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 28 Sie 2011 | Posty: 91 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 14:24 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
kasia19 napisał: | Mam pytanie czy wiecie coĹ na temat wypĹaty wakacyjnego dla bezrobotnych w czerwcu,czy bÄdÄ
wypĹacac i kiedy? |
jakie wakacyjne za co?
to chyba jest tylko dla pracujacych tak mi sie wydaje
a moze jeszcze beda dawac bilety za darmo |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
 | Dołączył: 26 Wrz 2010 | Posty: 100 | Skąd: Innri Njardvik |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 14:53 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
antenka napisał: | kasia19 napisał: | Mam pytanie czy wiecie coĹ na temat wypĹaty wakacyjnego dla bezrobotnych w czerwcu,czy bÄdÄ
wypĹacac i kiedy? |
jakie wakacyjne za co?
to chyba jest tylko dla pracujacych tak mi sie wydaje
a moĹźe jeszcze dedÄ
dawac bilety za darmo |
a wĹaĹnie Ĺźe pĹacÄ
!!! tak samo jak pĹacili w grudniu ĹwiÄ
teczne(wtedy byĹ to 7grudzieĹ),ja wtedy byĹam dopiero 3.5miesiÄ
ca na zasiĹku i dostaĹam 16tyĹ,teraz teĹź jakoĹ na poczÄ
tku czerwca bÄdÄ
pĹaciÄ,jutro juĹź powinien pokazaÄ sie laun na stronce ile dostaniemy i kiedy wypĹacÄ
.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| g6
| Dołączył: 05 Kwi 2011 | Posty: 192 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 15:09 Temat postu: |
|
|
CoĹ tam moĹźe pĹacÄ
, ale na pewno nie jest to wynagrodzenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 15:25 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
antenka napisał: |
bilety teĹź bÄdÄ
dawaÄ za darmo!!! jak nie jesteĹ antenka na zasiĹku i nie wiesz to nie pisz,bezrobotnym teĹź strÄ
cajÄ
podatek,na zwiÄ
zki,na emerytalne itd,wiec......tak mi sie wydaje Ĺźe chyba teĹź jesteĹ na zasiĹku skoro piszesz posty rano,w poĹudnie,wieczorem(14:20,22:27,13:01,19:32,18:23,10:23,15:22itd.),no chyba Ĺźe pracujesz w nocy to gratuluje "siĹy" Ĺźe chodzisz do pracy,a puzniej w ciÄ
gu dnia piszesz posty. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 15:34 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
garĹoc napisał: | antenka napisał: |
bilety teĹź bÄdÄ
dawaÄ za darmo!!! jak nie jesteĹ antenka na zasiĹku i nie wiesz to nie pisz,bezrobotnym teĹź strÄ
cajÄ
podatek,na zwiÄ
zki,na emerytalne itd,wiec......tak mi sie wydaje Ĺźe chyba teĹź jesteĹ na zasiĹku skoro piszesz posty rano,w poĹudnie,wieczorem(14:20,22:27,13:01,19:32,18:23,10:23,15:22itd.),no chyba Ĺźe pracujesz w nocy to gratuluje "siĹy" Ĺźe chodzisz do pracy,a puzniej w ciÄ
gu dnia piszesz posty. |
ja pracuje na zmiany rano i popoludnie i 2 dni wolne w tygodniu 1 weekend w miesiacu a sily nie mam mam jeszcze dziecko ale trzeba dawac sobie rade
a w pracy tez mam komputer
pewnie zapytasz sie gdzie taka prace mozna znalesc odpowiem w domu starcow |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 15:46 Temat postu: |
|
|
ok ale w kaĹźdym razie czy siÄ naleĹźy czy nie to pĹacÄ
ten dodatek(wakacyjne) czy jak to siÄ tam nazywa bezrobotnym.Skoro pĹacÄ
to widaÄ Ĺźe siÄ naleĹźy... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 15:48 Temat postu: |
|
|
garĹoc napisał: | ok ale w kaĹźdym razie czy siÄ naleĹźy czy nie to pĹacÄ
ten dodatek(wakacyjne) czy jak to siÄ tam nazywa bezrobotnym.Skoro pĹacÄ
to widaÄ Ĺźe siÄ naleĹźy... |
ale ja nie napisalam ze nie dostaniecie tylko ze mnie to dziwi ze maja placic |
|
Powrót do góry |
|
 |
| natala1234
| Dołączył: 12 Paź 2009 | Posty: 71 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 17:05 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
kasia19 napisał: | Mam pytanie czy wiecie coĹ na temat wypĹaty wakacyjnego dla bezrobotnych w czerwcu,czy bÄdÄ
wypĹacac i kiedy? |
XXXXX siedza nic nie robia kase biora,same przywileje i jeszcze wakacyjne by chcieli,ja to bym was wszystkich kuroniowiczow do roboty wyjebala i tyle,a zarobcie sobie na wakacje
Jestem pracownikiem i nigdy nie korzystaĹem z Ĺźadnych przywilejĂłw, ale
TEKST ZOSTAĹ PODDANY EDYCJI PRZEZ ADMINISTRATORA FORUM. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Maciek222
| Dołączył: 01 Maj 2012 | Posty: 62 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 17:11 Temat postu: |
|
|
Ale na szczÄĹcie g...o moĹźesz, i zastanĂłw siÄ co piszesz, zachowuj siÄ trochÄ moĹźesz komentowaÄ, a nie obraĹźaÄ.Nie wszyscy bezrobotni siedzÄ
na zasiĹku z wyboru, nikt nie dostaĹ zasiĹku na piÄkne oczy. A ludziom twojego pokroju po prostu trzeba wspĂłĹczuÄ. ZazdroĹÄ aĹź od Ciebie bije. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mythm
 | Dołączył: 24 Paź 2009 | Posty: 106 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 17:19 Temat postu: Plebs |
|
|
natala1234, tak jak wspomniaĹ Maciek, zasiĹek to bezrobotni sobie wypracowali i nic Ci do tego... orlofsuppbott, to rzeczywiĹcie zawrotna suma, jakieĹ 28 tysi chyba niespeĹna, z resztÄ
do podatku ..., no zaszaleÄ moĹźna, Ĺźe ho ho !!! ... zastanĂłw siÄ o co drzesz japÄ... MajÄ
c takÄ
mordÄ niewyparzonÄ
, jakÄ
Ty masz, to dziwiÄ siÄ Ĺźe masz pracÄ, bo gdybym byĹ Twoim szefem to sam bym CiÄ za takie traktowanie innych - z roboty, jak Ty to mĂłwisz "wyjebaĹ" ... !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| smok8419
| Dołączył: 04 Mar 2009 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 19:09 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
natala1234 napisał: | kasia19 napisał: | Mam pytanie czy wiecie coĹ na temat wypĹaty wakacyjnego dla bezrobotnych w czerwcu,czy bÄdÄ
wypĹacac i kiedy? |
XXXXX siedza nic nie robia kase biora,same przywileje i jeszcze wakacyjne by chcieli,ja to bym was wszystkich kuroniowiczow do roboty wyjebala i tyle,a zarobcie sobie na wakacje
a co dobie zal xxxx Ĺciska ze inni ludzie nie maja pracy skÄ
d wiesz ze nic nie robiÄ
a moĹźne szukajÄ
pracy.zobaczymy jak cie z pracy wywala to wtedy pogadamy , co ty myĹlisz ze masz prace i jesteĹ kimĹ Ĺźal mi ludzi takich jak ty |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 20:11 Temat postu: Re: Wynagrodzenie wakacyjne w czerwcu dla bezrobotnych. |
|
|
natala1234 napisał: | kasia19 napisał: | Mam pytanie czy wiecie coĹ na temat wypĹaty wakacyjnego dla bezrobotnych w czerwcu,czy bÄdÄ
wypĹacac i kiedy? |
jak na razie to nie ty decydujesz czy majÄ
pĹaciÄ ten dodatek czy nie,sami bezrobotni sobie tego nie wymyĹlili !!!!!!!!!!!! a moĹźe maja zĹoĹźyÄ skargÄ dlaczego niby dostajÄ
ten dodatek,widocznie siÄ naleĹźy!!! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| garĹoc
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 20:13 Temat postu: Re: Plebs |
|
|
mythm napisał: | natala1234, tak jak wspomniaĹ Maciek, zasiĹek to bezrobotni sobie wypracowali i nic Ci do tego... orlofsuppbott, to rzeczywiĹcie zawrotna suma, jakieĹ 28 tysi chyba niespeĹna, z resztÄ
do podatku ..., no zaszaleÄ moĹźna, Ĺźe ho ho !!! ... zastanĂłw siÄ o co drzesz japÄ... MajÄ
c takÄ
mordÄ niewyparzonÄ
, jakÄ
Ty masz, to dziwiÄ siÄ Ĺźe masz pracÄ, bo gdybym byĹ Twoim szefem to sam bym CiÄ za takie traktowanie innych - z roboty, jak Ty to mĂłwisz "wyjebaĹ" ... !
|
|
 |
| pablo30
| Dołączył: 27 Lip 2011 | Posty: 48 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 20:32 Temat postu: |
|
|
jestes pewna ze vmst placi letnie?
jakos rok temu nie placili a teraz zadnej wiadomosci o tym nie ma na ich stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
| Dołączył: 26 Lis 2008 | Posty: 79 | |
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 20:36 Temat postu: |
|
|
wiecie co ja wam powiem? i jedni i drudzy maja racje. sama bylam na zasilku 9 miesiecy ale... po pierwsze : bezrobotni niech nie mowia ze nie ma pracy- bo pracy jest od groma i ciut ciut.. tylko trzeba chciec ! po drugie .. to nie bezrobotnych wina ze rzad ma nas*ane we lbach ze rozdaje kase na prawo i lewo a pozniej upss kryzys .. PRACUJACY .. trzeba sie z tym pogodzic.. wiem jaki to bol, kiedy my zapieprzamy na " leni " ktorym nie chce sie pupek ruszyc zeby sie rozejrzec za jakas robota.. bo przeciez po co pracowac jak to kiedys ktos powiedzial : czy sie stoi czy sie lezy 160 000 sie nalezy .. " niestety .. a po za tym .. EMERYTALNEGO BEZROBOTNI NIE PLACA !!! nie liczy Wam sie ten okres do emerytury .. nie wiedzieliscie? upss przykre rozczarowanie ? noo to do pracy rodacy !
powodzenia i milego wydawania " ciezko " zarobionych wakacyjnych pieniazkow .. ;/ wrrr |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Maciek222
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 20:58 Temat postu: |
|
|
Nie chcÄ juĹź tego komentowaÄ ale nie mogÄ siÄ powstrzymaÄ. Jak w kaĹźdym spoĹeczeĹstwie, sÄ
ludzie mÄ
drzy, wyksztaĹceni, myĹlÄ
cy, tak samo jak i jest ciemna nie wyksztaĹcona masa, ktĂłra nie potrafi myĹleÄ samodzielnie tylko plecie co usĹyszy. Zal wam Ĺźe musicie pracowaÄ na leni, to jest tylko wasza mÄtalnoĹÄ i Ĺźal wam xxxx sciska, bo pytam jaki procent waszego podatku idzie na osoby bezrobotne, jaki procent podatku przejada kulawy system biurokratyczny, i w koĹcu sedno jaki procent podatku idzie na pokrycie przekrÄtĂłw i afer. Ludzie co sie tak uczepiliĹcie tych bezrobotnych, to co wam z podatku zabierajÄ
na bezrobotnych to kropelka.Bezrobotny teĹź wczeĹniej pracowaĹ i pĹaciĹ podatek. O czym wogle te dyskusje, popatrzcie siÄ troche na siebie na swojÄ
mÄtalnoĹÄ na zawiĹÄ i zazdroĹÄ jaka w was siedzi. Ja osobiĹcie wspĂłĹczuje ludziom ktĂłrzy sÄ
bezrobotni, jedni oczywiĹcie siedzÄ
bo im dobrze ale swoje odsiedzÄ
i albo do pracy albo do swojego kraju.A co z ludzmi ktĂłrzy naprawde chcÄ
iĹÄ do pracy majÄ
rodziny na utrzymaniu i naprawde jest im ciÄĹźko znaleĹÄ prace, co moĹźe najlepiej do gazu z nimi pasorzytami i leniami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 21:13 Temat postu: |
|
|
klania sie czytanie ze zrozumieniem. pisalam ze bylam tez na zasilku i wiem co to znaczy. ale wy myslicie ze pojdziecie od razu do pracy za Bog jeden wie jakie pieniadze.. nam nie jest zal ze wy siedzicie na xxxx i nic nie robicie.. tylko mowie ze rzad postepuje nie halo wobec tych co pracuja.. takie jest moje zdanie .. i koniec tematu ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Maciek222
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 21:19 Temat postu: |
|
|
No ale bĂłl masz Ĺźe zapierdzielasz na leni. Dobra koniec bo to bez sensu, kaĹźdy niech sobie myĹli w takich kategoriach na jakie mu szare komĂłrki pozwalajÄ
. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| morsuczek
|
Wysłany: 30 Maj 2012, 21:23 Temat postu: |
|
|
Maciek222 napisał: | No ale bĂłl masz Ĺźe zapierdzielasz na leni. Dobra koniec bo to bez sensu, kaĹźdy niech sobie myĹli w takich kategoriach na jakie mu szare komĂłrki pozwalajÄ
. |
ty to powiedziales ... ktos tu mowil ze sa ludzie madrzejsi i glupsi .. bardziej kumaci i mniej.. echh jaki pech ze tych drugich jest mniej ..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|