Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| wiesiu-27 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Sie 2009 | Posty: 37 | |
|
Wysłany: 12 Lis 2012, 17:11 Temat postu: Ustawianie anten Satelitarnych - Polecam |
|
|
Polecam uĹźytkownika Herde, koleĹ solidny, nie owija w baweĹne jak sie rozmawia o kosztach, mĂłwi od razu co i ile bedzie kosztowac przed rozpoczÄciem prac, w przeciwienstwie do Ice Marka ktĂłry kreci jak moze i nigdy Ci nie powie ile bedzie kosztowaĹo a po robocie jaK Ci cene powie to Ci szczena opadnie. Koles zna sie na rzeczy, wybieĹźe najlepszy sposĂłb montaĹźu, doradzi, powie o co jest pieÄ. No i nie opowiada bajek jak Ice ze przyzad do znajdowania sygnaĹu kosztuje prawie milion koron
Z caĹa pewnoĹcia mogÄ polecic tego Pana, szybko, solidnie, i duuuĹźo taniej niĹź Ice.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beata82 =konto odzyskane=
| Dołączył: 05 Sty 2009 | Posty: 3 | Skąd: mjod,reykjavik |
|
Wysłany: 13 Lis 2012, 0:27 Temat postu: Re: Ustawianie anten Satelitarnych - Polecam |
|
|
wiesiu-27 napisał: | Polecam uĹźytkownika Herde, koleĹ solidny, nie owija w baweĹne jak sie rozmawia o kosztach, mĂłwi od razu co i ile bedzie kosztowac przed rozpoczÄciem prac, w przeciwienstwie do Ice Marka ktĂłry kreci jak moze i nigdy Ci nie powie ile bedzie kosztowaĹo a po robocie jaK Ci cene powie to Ci szczena opadnie. Koles zna sie na rzeczy, wybieĹźe najlepszy sposĂłb montaĹźu, doradzi, powie o co jest pieÄ. No i nie opowiada bajek jak Ice ze przyzad do znajdowania sygnaĹu kosztuje prawie milion koron
Z caĹa pewnoĹcia mogÄ polecic tego Pana, szybko, solidnie, i duuuĹźo taniej niĹź Ice.
Pozdrawiam |
KOLEGA KOLEDZE REKLAME ROBI,NIEZLE,UMNIE MAREK ROBIĹ I U MOICH ZNAJOMYCH I JAKOS KAZDY SOBIE CHWALI,I DUZO NIE WZIOL,A SYGNAL BYL NAWET W TEN SZTORM CO BYL OSTATNIO,JA NIE ZNAM ANI MARKA ANI HERDE,WIEC JAK POLECASZ DRUGIEGO CZYLI HERDE TO PO CO PSUJESZ OPINIE PIERWSZEGO MARKA,MOZE NIECH INNI WYPOWIEDZO SIE ROWNIEZ NA TEN TEMAT.................. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| redd Zablokowany z powodu dublowania ogĹoszeĹ
| Dołączył: 03 Lut 2012 | Posty: 48 | |
|
Wysłany: 13 Lis 2012, 1:23 Temat postu: Re: Ustawianie anten Satelitarnych - Polecam |
|
|
Pozdrawiam[/quote]
KOLEGA KOLEDZE REKLAME ROBI,NIEZLE,UMNIE MAREK ROBIĹ I U MOICH ZNAJOMYCH I JAKOS KAZDY SOBIE CHWALI,I DUZO NIE WZIOL,A SYGNAL BYL NAWET W TEN SZTORM CO BYL OSTATNIO,JA NIE ZNAM ANI MARKA ANI HERDE,WIEC JAK POLECASZ DRUGIEGO CZYLI HERDE TO PO CO PSUJESZ OPINIE PIERWSZEGO MARKA,MOZE NIECH INNI WYPOWIEDZO SIE ROWNIEZ NA TEN TEMAT..................[/quote]
ja tez polecam Mark wszystko profesjonalnie zamontowane mialem zly uchwyt wymienil na miejscu brakowalo kabla doczepil i nawet korony nie chcial montaĹź profesjonalny i tanizadne kable nie wisza wszystko ladnie podczepione |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hunter
| Dołączył: 21 Gru 2011 | Posty: 54 | |
|
Wysłany: 13 Lis 2012, 17:08 Temat postu: |
|
|
Witam, to ja coĹ od siebie napisze w tym temacie rĂłwnieĹź.
KoĹźystaĹem z ica Marka ktory skasowaĹ mnie 38,000isk za pociagniecie dĹuzszego kawaĹka kabla, montarz i ustawienie sat. i jeszcze dodaĹ ze jak chce rachunek to bedzie musiaĹ mnie wiecej skasowac
PotrzebowaĹem pomocy jakiĹ czas temu bo sie przeprowadziĹem i powiedziaĹem sobie ze 2 raz nie dam sie w balona zrobiÄ na taka kase. WzioĹem uĹźytkownika Herde i zaplaciĹem 10,000 iska za montaĹź z ustawieniem, tak jak widac ze roĹźnica jest kolosalna, nie wiem z kad ten gosciu ceny sobie bieĹźe? Wiecej z jego pomocy na pewno nie skozystam.
BTW: to nie jest Ĺźadna reklama tylko wyraĹźenie wĹasnego zdania!!! ProszÄ nie mylic pojeÄ.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| beata82 =konto odzyskane=
| Dołączył: 05 Sty 2009 | Posty: 3 | Skąd: mjod,reykjavik |
|
Wysłany: 13 Lis 2012, 19:34 Temat postu: Re: Ustawianie anten Satelitarnych - Polecam |
|
|
[quote="beata82"] wiesiu-27 napisał: | Polecam uĹźytkownika Herde, koleĹ solidny, nie owija w baweĹne jak sie rozmawia o kosztach, mĂłwi od razu co i ile bedzie kosztowac przed rozpoczÄciem prac, w przeciwienstwie do Ice Marka ktĂłry kreci jak moze i nigdy Ci nie powie ile bedzie kosztowaĹo a po robocie jaK Ci cene powie to Ci szczena opadnie. Koles zna sie na rzeczy, wybieĹźe najlepszy sposĂłb montaĹźu, doradzi, powie o co jest pieÄ. No i nie opowiada bajek jak Ice ze przyzad do znajdowania sygnaĹu kosztuje prawie milion koron
Pozdrawiam |
KOLEGA KOLEDZE REKLAME ROBI,NIEZLE,UMNIE MAREK ROBIĹ I U MOICH ZNAJOMYCH I JAKOS KAZDY SOBIE CHWALI,I DUZO NIE WZIOL,A SYGNAL BYL NAWET W TEN SZTORM CO BYL OSTATNIO,JA NIE ZNAM ANI MARKA ANI HERDE,WIEC JAK POLECASZ DRUGIEGO CZYLI HERDE TO PO CO PSUJESZ OPINIE PIERWSZEGO MARKA,MOZE NIECH INNI WYPOWIEDZO SIE ROWNIEZ NA TEN TEMAT..................[/quote
wiem jedno marek ma firme a jej utrzymanie kosztuje moze dlatego niektore ceny sÄ
troche wyzsze,apoza tym z tego co wiem on anteny ustawia od bardzo,bardzo dawna,bo po raz 1 dla mnie 6lat temu,nie wiem ile jeszcze wczesniej,a o herde uslyszalam dopiero teraz,wiadomo kazdy kto zaczyna daje na poczotek mniejsze ceny zeby zdobyc klientow,tak samo bylo ze sklepem w garazu,co pan nie ma cen,zakazdym razem inaczej liczy i niektore rzeczy drozsze jak pl sklepie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kamqs
| Dołączył: 13 Paź 2009 | Posty: 241 | Skąd: CK/KEFLAVIK |
|
Wysłany: 13 Lis 2012, 20:20 Temat postu: |
|
|
Za 38.000isk to Ruscy by mnie wysĹali w Kosmos  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| magnus
| Dołączył: 30 Paź 2009 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 19 Sty 2013, 20:28 Temat postu: |
|
|
Polecam teĹź uĹźytkownika HERDE (tel.6958144) koleĹ dobrze ustawia anteny i jest chociaĹź sĹowny i jak siÄ umĂłwi to przyjeĹźdĹźa ustawiÄ antenÄ a nie jak Pan Ice Mar.. nie odbiera tel lub przyjeĹźdĹźa za tydzieĹ i ceny serwuje z kosmosu . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| barni
| Dołączył: 27 Sty 2013 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 11 Mar 2013, 10:07 Temat postu: |
|
|
Jesli chodzi o antene to mozna kupic nowa antene 100 cm metalowa juz za 14.900kr w sklepie a nie po 15 tys na forum jakas stara |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dareczek39i5
| Dołączył: 27 Wrz 2009 | Posty: 11 | |
|
Wysłany: 11 Mar 2013, 16:38 Temat postu: |
|
|
barni napisał: | Jesli chodzi o antene to mozna kupic nowa antene 100 cm metalowa juz za 14.900kr w sklepie a nie po 15 tys na forum jakas stara |
NO TO POWAGA ZE MOZE TALERZ TAKI TANI ZALATWIC |
|
Powrót do góry |
|
 |
| adi220 Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 20 Mar 2013 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 4 Maj 2013, 11:02 Temat postu: |
|
|
Jak najbardziej popieram wczeĹniejsze posty na temat uĹźytkownika HERDE.
Ustawienie anteny mimo odlegĹoĹci (REY - KEF ) odbyĹo siÄ 2 h po wykonaniu telefonu. CzĹowiek bardzo sĹowny, przed rozpoczÄciem pracy okreĹliĹ koszty ustawienia. Sprawnie, szybko oraz bezproblemowo - jak najbardziej polecam ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| miras ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 14 Sty 2010 | Posty: 41 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 5 Maj 2013, 21:39 Temat postu: Antena |
|
|
marek ustawial mi 4 razy antene, ustawial tez kilka razy moim rodzicom
Nigdy nie odnioslem wrazenia, ze ceny byly zbyst wysokie
Zawsze 100 % zadowolenia z uslugi _________________ solidny |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Mikra
| Dołączył: 04 Lis 2011 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 17 Sty 2015, 21:22 Temat postu: |
|
|
Ja teĹź polecam HERDE chĹopak solidny jak siÄ umĂłwi to stara siÄ przyjechaÄ , a jeĹli nie moĹźe to chociaĹź oddzwoni i umĂłwi siÄ na inny termin. A nie jak pan Marek nie odbiera tel lub umĂłwi siÄ i nie przyjedzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| misio ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 09 Wrz 2014 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 18 Sty 2015, 16:38 Temat postu: |
|
|
Rownez polecam uzytkownika Herde, mily i konkretny kontakt wszystko idzie z nim ustalic. Kozystalem Kiedys z Ice Marka gdzie trudno bylo sie dodzwonic i ustalic termin odczulem jak ja mial bym byc dla nie go a nie odwrotnie.
Jesli ustawianie anten to tylko HERDE !!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| hitman1
| Dołączył: 07 Lis 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 12 Lut 2015, 0:45 Temat postu: |
|
|
Nie polecam Herde.Nieslowny gosc.Umawia sie a pozniej nie odbiera telefonow.Ustawil antene a po dwoch dniach sygnal zniknal.Obiecal naprawic i juz z miesiac oddzwania bo mu sie na dach nie chcialo wchodzic.Jednym slowem paratcz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|