Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| mariano
| Doczy: 20 Kwi 2006 | Posty: 3 | Skd: ZPOLSKI |
|
Wysany: 25 Kwi 2006, 0:15 Temat postu: Czy warto ubiegać się o zwrot podatku? |
|
|
Czy moge odzyskac podatek zaplacony w Isandii, jezeli pracowalem tam ponizej 183 dni zeszlego roku i jak jest zapisane w umowie miedzynarodowej podlegam opodatkowaniu tylko w Polsce? Napiszcie jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie. Czy// gra jest warta swieczki//? MARIANO |
|
Powrt do gry |
|
 |
| mariofun
| Doczy: 23 Gru 2010 | Posty: 2 | |
|
Wysany: 23 Gru 2010, 15:05 Temat postu: Zwrot podatku |
|
|
O zwrot podatku można wystąpić 4 lata wstecz !!! Potrzebny jest formularz Launamidi od twojego pracodawcy ! Jestem zorientowany w temacie, bo odzyskałem nadpłacony podatek za 3 lata wstecz, bo pracowałem 3 lata w Islandii. Korzystałem z usług specjalistycznej firmy, która wszystko załatwia jeśli chodzi o zwrot podatku !!! W tej firmie nie ponosi się żadnych opłat wstępnych, a jeśli zwrot podatku nie należy się ( tak może być), to nie poniesie się żadnych kosztów. Niestety, na zwrot podatku trzeba poczekać około 4 - 6miesięcy. Odzyskaną kwotę podatku przeleją na twoje konto, potrącając za usługę. Wszystko jest dokładnie opisane na ich stronie: www.posejdon.dendax.com |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|