Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| tarocista
| Doczy: 14 Sty 2013 | Posty: 6 | |
|
Wysany: 17 Lut 2013, 11:21 Temat postu: tarot:) |
|
|
Witaj! Wydawałoby się, że magia odchodzi w zapomnienie, jednakże w rzeczywistość pokazuje coś zupełnie odwrotnego.
Szukaj w kartach odpowiedzi na Twoje pytania? Może dzięki temu unikniesz problemów, a może dzięki celnym wskazówkom osiągniesz bardzo dużo?
Posiadam liczne grono swoich klientów, którzy wciąż do mnie wracają, potwierdzając trafność moich wróżb i prognoz. kontakt na priv:) |
|
Powrt do gry |
|
 |
| K4t4rynka
| Doczy: 03 Wrz 2013 | Posty: 3 | |
|
Wysany: 4 Wrz 2013, 17:24 Temat postu: |
|
|
Kolejna oszustka z gazety z programem tv. Tarot powinien być zakazany... |
|
Powrt do gry |
|
 |
| malczewska.alicja
| Doczy: 11 Pa 2013 | Posty: 24 | |
|
Wysany: 11 Pa 2013, 11:55 Temat postu: |
|
|
Szkoda, że ludzie tak łatwo dają się nabierać na tego typu oferty. a osoby, które wykorzystują naiwność innych... szkoda słów. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| alka.m.
| Doczy: 27 Pa 2013 | Posty: 2 | Skd: Warszawa |
|
Wysany: 27 Pa 2013, 19:21 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że każdy powinien byc na tyle rozsądny żeby sam ocenic to, czy warto w ogóle warto zawracac sobie głowę takimi ofertami |
|
Powrt do gry |
|
 |
| malczewska.alicja
| Doczy: 11 Pa 2013 | Posty: 24 | |
|
Wysany: 4 Lis 2013, 13:09 Temat postu: |
|
|
alka.m. napisa: | Wydaje mi się, że każdy powinien byc na tyle rozsądny żeby sam ocenic to, czy warto w ogóle warto zawracac sobie głowę takimi ofertami |
Z tym rozsądkiem to u ludzi bywa własnie różnie i straszne jest to, że ktoś to wykorzystuje. Chociaż fakt faktem można sobie powiedzieć, że niektórzy sami są sobie winni. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| robert007
| Doczy: 17 Sie 2013 | Posty: 103 | Skd: Olsztyn , Kopavogur |
|
Wysany: 4 Gru 2013, 21:43 Temat postu: |
|
|
malczewska.alicja napisa: | alka.m. napisa: | Wydaje mi się, że każdy powinien byc na tyle rozsądny żeby sam ocenic to, czy warto w ogóle warto zawracac sobie głowę takimi ofertami |
Z tym rozsądkiem to u ludzi bywa własnie różnie i straszne jest to, że ktoś to wykorzystuje. Chociaż fakt faktem można sobie powiedzieć, że niektórzy sami są sobie winni. |
Wlasnie widzicie mozna kase na tym trzepac a tu takie bezrobocie na islandii wiecznie kasy mi brakuje nie mam za co jesc .Jutro lece do sklepu i kupie szklana kule i fioletowy wraczek myslicie ze czapeczka w tym kolorze tez bedzie potrzebna .Aha i faktury Vat za wrozenie chyba tez na to nie trzeba wystawiac super to tak jak w kosciele Same korzysci tylko  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| adamkafajka
| Doczy: 16 Gru 2013 | Posty: 3 | |
|
Wysany: 16 Gru 2013, 14:02 Temat postu: |
|
|
A ja osobiście wierzę w sprawy nadprzyrodzone ale z pewnością nie jest nią stawianie tarota... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 19 Gru 2013, 22:48 Temat postu: Re: tarot:) |
|
|
tarocista napisa: | Witaj! Wydawałoby się, że magia odchodzi w zapomnienie, jednakże w rzeczywistość pokazuje coś zupełnie odwrotnego.
Szukaj w kartach odpowiedzi na Twoje pytania? Może dzięki temu unikniesz problemów, a może dzięki celnym wskazówkom osiągniesz bardzo dużo?
Posiadam liczne grono swoich klientów, którzy wciąż do mnie wracają, potwierdzając trafność moich wróżb i prognoz. kontakt na priv:) | Pie....dol, pie...dol, ja pslucham, , jak chce wrozby to zagladam na vedur.is  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|