| spawacz
| Doczy: 14 Cze 2006 | Posty: 1 | Skd: ze smellina |
|
Wysany: 15 Cze 2006, 20:56 Temat postu: Ps SMELLIN |
|
|
czytam sobie post gdzie wypowiada się szef firmy smellin i co ja widze!
Cytat: | W końcu chciałbym oświadczyć, że bardzo sobie cenię informacje dotyczące naszej firmy, które znalazłem na tej stronie. Nie próbowaliśmy odnaleźć osoby, która ujawniła te informacje, gdyż byłoby to niestosowne. |
Co za brednie! Smetlin wyrzucił osobę którą podejrzewał o napisanie posta na swój temat.
A co do jakiegoś równouprawnienia, to chciałem powiedzieć, że to mit w smetlinie, ponieważ przyjęto do pracy grupę Litwinów i dali im wynagrodzenie o 100 koron na godzinę mniejsze niż przyjętym w tym samym czasie Polakom i Portugalczykom. Dla smetlina Litwin jest mniej wartościowym człowiekiem niż np. Portugalczyk. Bo jak rozumieć to?
Cytat: | ........Tego celu jednak nie osiągniemy, jeśli nasi pracownicy nie będą mieli dobrego samopoczucia, nie będą twórczy i nie wypełnią swej pracy i pracy innych radością i zadowoleniem. |
A jak tu pracownicy mają być zadowoleni, kiedy ciągle chcą więcej pracy, więcej i więcej, ale.....................w krótszym czasie.
Ps. Użytkownik "Jarosław Dudziak" jest tym Polakiem, który tłumaczy Całe to forum różnym firmom i pomaga w odszukiwaniu ich pracowników. Panie Dudziak dlaczego jest Pan takim wrednym Polakiem?  |
|