Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| kosior
| Dołączył: 16 Paź 2012 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 22 Wrz 2013, 16:25 Temat postu: Bar |
|
|
Witam
tak sie zastanawiam nad otwarciem baru z jakas sala do tanczenia co o tym myslicie, wiem ze byl juz bar Polski ale nie znam calej histori co i jak tam sie dzialo , cos moze opiszecie dlaczego sie nie udalo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 22 Wrz 2013, 16:55 Temat postu: |
|
|
Przez kilka lat mojego pobytu na Is, byĹam w tym barze raz. PoszĹam z ciekawoĹci i po jej zaspokojeniu wiÄcej siÄ tam nie pojawiĹam. Rytmy disco polo, panienki po solarze, faceci w dresach i sportowych bucikach, ktĂłrzy nie potrafiÄ
skleciÄ poprawnie zdania, to nie moja bajka.
Ale byÄ moĹźe pozostali majÄ
inne doĹwiadczenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bjorkjoga
| Dołączył: 23 Wrz 2013 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 23 Wrz 2013, 14:55 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Przez kilka lat mojego pobytu na Is, byĹam w tym barze raz. PoszĹam z ciekawoĹci i po jej zaspokojeniu wiÄcej siÄ tam nie pojawiĹam. Rytmy disco polo, panienki po solarze, faceci w dresach i sportowych bucikach, ktĂłrzy nie potrafiÄ
skleciÄ poprawnie zdania, to nie moja bajka.
Ale byÄ moĹźe pozostali majÄ
inne doĹwiadczenia. |
Mam nadziejÄ, Ĺźe autorowi tematu nie chodzi o zaĹoĹźenie baru w takim sensie Ale to rzeczywiĹcie kwintesencja polskoĹci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kosior
| Dołączył: 16 Paź 2012 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 23 Wrz 2013, 17:43 Temat postu: |
|
|
Tak jak myslalem i slyszalem z opowiesci ze nie wypalilo z powodu klimatu,
szkoda ze i w tym przypadku wiekszosc ponosi konsekwencje z powodu mniejszosci, wiem jak to dziala jak sie pozwala za odrobine za duzo, ale sa i na to sposoby bezbolesne, a Polacy tak naprawde potrafia sie bawic jak nikt inny jesli jest lad i pozadek i klimat miejsca przychodzi sam , zastanawiam sie nad stworzeniem takiego miejsca zeby obcokrajowcy chcieli przyjsc ale nie wszyscy mogli by wejsc tak jak jest to w innych krajach gdzie na Polska impreze nie wszyscy moga wejsc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| JohnyPĹachta
| Dołączył: 22 Wrz 2013 | Posty: 7 | Skąd: z gĂłr |
|
Wysłany: 23 Wrz 2013, 18:38 Temat postu: |
|
|
To juĹź lepiej otworzyÄ pub dla wszystkich, a robiÄ polskie soboty czy inny dzieĹ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lipek77 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 21 Lut 2010 | Posty: 42 | Skąd: HAFNARFJORDUR |
|
Wysłany: 23 Wrz 2013, 19:03 Temat postu: bar |
|
|
juz jest podobna taĹcbuda dla rodakĂłw w Hafnarfjordur-IRISH PUB,i w soboty chyba rodacy sie bawiÄ
.byĹem tam moĹźe trzy razy i podobnie to wyglÄ
da jak w polskim barze ktĂłry zdechĹ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|