Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| O.E. Opiekun Forum
 | Dołączył: 03 Lut 2004 | Posty: 2552 | Skąd: Pl. Od Słońca 3/Europa |
|
Wysłany: 4 Sie 2006, 2:05 Temat postu: Informacje techniczne o korzystaniu z FORUM |
|
|
stopa napisał: | apropos...kiedys zaraz po napisaniu postu mozna bylo poprawiac tekst - cos sie zmienilo? |
Zdaje się, że Jola pisała już o tym na Forum - to z powodu wandalizmu niektórych ludzi, którzy obraziwszy się na Forum kasowali zawartość swoich wszystkich postów i tym samym cały wątek stawał się bezsensowny.
Prawdopodobnie rozpoczniemy pracę nad ulepszoną wersją Forum z większą ilością opcji i wtedy użytkownicy o ugruntowanej pozycji na Forum, będą mieli możliwość ponownej edycji swych postów.
W tej chwili trzeba uważać a w ostateczności napisać drugi post.
Czasami admini łączą takie posty w jedno, ale znów ktoś się może obruszyć, że mu się ingeruje w treść. _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| wredna_mimi
 | Dołączył: 13 Paź 2006 | Posty: 262 | Skąd: Ełk |
|
Wysłany: 24 Cze 2007, 22:16 Temat postu: niemozna zarejestrowac uzytkownika |
|
|
Could not find email template file :: textual_confirmation
DEBUG MODE
Line : 111
File : emailer.php
po czyjej stronie lezy wina? _________________ ***ŚmIeCh JeSt LeKaRsTwEm, KtÓrE KaŻdY MoŻe SoBiE PrZePiSaĆ*** |
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
Wysłany: 24 Cze 2007, 22:30 Temat postu: |
|
|
Czy błąd pojawia się ciągle, czy tylko raz się pojawił?
Czasem może to być spowodowane chilową awarią serwera, która to awaria po chwili znika.
Zaraz zresztą sprawdzę, czy u mnie wszystko działa. _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
Wysłany: 10 Lip 2007, 15:34 Temat postu: |
|
|
W sprawie problemów z odbieraniem powiadomień z Forum na skrzynkach SIMNET.IS - proszę wypowiadać się tutaj.
Ten problem mógł wystąpić, gdy ktoś przez nieuwagę usuwał spam i oznaczył wiadomość z Forum również jako spam. W ten sposób automat antyspamowy został nauczony, że e-maile od nas to spam. I od tego momentu simnet.is przestał przyjmować naszą pocztę. _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Gru 2007, 16:36 Temat postu: |
|
|
czy ktos moze wie jak moge wstawic sobie zdj do opisu???zdjecie mam juz gotowe na pulpicie i nie chce mi sie pokazac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
|
Wysłany: 8 Gru 2007, 18:20 Temat postu: Avatar |
|
|
Sylwku - skorzystaj z pomocy (FAQ), która jest na Forum. Możesz też skorzystać z wyszukiwarki forumowej, by znaleźć opisy jak dodać awatar (avatar).
Najważniejsze jest to, że musisz swój obrazek umieścić gdzieś w sieci (nie na swoim komputerze). W swoim profilu wpisujesz ścieżkę do tego obrazka. Pamiętaj, że MUSI on mieć max 100x100 pikseli oraz rozmiar mniejszy niż 7 kB. _________________ CHCESZ WSPOMÓC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPŁAĆ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Paź 2008, 23:52 Temat postu: |
|
|
co jest do ch..a ??? ,dlaczego przy próbie założenia nowego wątku pojawia mi się ,że tylko moderatorzy mają do tego uprawnienia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 8 Paź 2008, 23:55 Temat postu: |
|
|
taki ładny chłopak, a tak brzydko przeklina! a fuj! _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa Ogłoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 8 Paź 2008, 23:57 Temat postu: |
|
|
nie widzisz ze zdenerwowal sie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 8 Paź 2008, 23:58 Temat postu: |
|
|
WBK jestem od jakiegoś czasu na tym forum i nigdy nie miałem podobnych problemów ,z tego więc moje zdenerwowanie ,jeśli uraziłem to przepraszam ;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 8 Paź 2008, 23:59 Temat postu: |
|
|
kazdego jak widac dotyka kryzys  _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:01 Temat postu: |
|
|
no, ale żeby od razu forum dotknął ??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa Ogłoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:01 Temat postu: |
|
|
kazdy masie prawo zdenerwowac. ja np nie moglam zalozyc konta na forum przez poltora roku. jak se dalam spokuj i pozniej dla jaj chcialam to akurat sie udalo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:07 Temat postu: |
|
|
CHRISTCRUSHER napisał: | no, ale żeby od razu forum dotknął ??? |
dotknął, dotknął
nie ma sie co denerwowac, na wszystko znajdzie sie jakas rada, gorsza czy lepsza to nie istotne, liczy sie spokój.
 _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:15 Temat postu: |
|
|
oż w mordę ,nie wmawiaj mi proszę emocji których akurat nie odczuwam ,ten cały wielki kryzys mam głęboko w poważaniu ,wybrałem ten kraj dlatego ,że go lubię ,żaden kryzys nie zmusi mnie do powrotu do Polski ,cieszę się tym co mam ,jedyne czego teraz mi brakuje jest moja rodzina za którą zresztą strasznie tęsknię ,wkurzyłem się ponieważ nie mogę założy nowego wątku w czasach gdy dziesiątki wątków są zakładanych codziennie przez świeżych użytkowników ,nie rozumiem do czego zmierza O.E. ,ale wiem ,że to mi się nie podoba... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:19 Temat postu: |
|
|
nie przypisuj O.E. złych intencji z pewnoscia jest to jakis przejsciowy myk
a moj drogi w pokazywaniu zdjęc to sie opusciłes  _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:23 Temat postu: |
|
|
WielkiBialyKrolik napisał: |
a moj drogi w pokazywaniu zdjęc to sie opusciłes  |
fakt ,masz rację
obiecuję poprawę ,ok? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:25 Temat postu: |
|
|
czy bedzie ok, to sami sie przekonamy bede miec na ciebie oko ;] _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 9 Paź 2008, 0:28 Temat postu: |
|
|
[/img]
to tak na zgode ,rząd islandzki debatujący co zrobic... |
|
Powrót do góry |