Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| patryx1233
| Dołączył: 07 Cze 2011 | Posty: 41 | Skąd: Jestem?/;o |
|
Wysłany: 6 Sty 2014, 21:35 Temat postu: paszport wazne |
|
|
Witam. Mam pytanie zwiazane z paszportem. Jutro skladam wniosek w urzedzie wojewodzkim w szczecinie a prawdopodobnie pod koniec stycznia wylatuje do islandii i jezeli data odbioru byla by wyznaczona po moim wylocie to czy jest mozliwosc aby odebrac ten paszport w ambasadzie RP w Reykjaviku ? Lub nie skladanie wniosku w Polsce tylko zlozenie go w ambasadzie ? Prosze o szybka odpowiedz i pozdrawiam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| owiniÄty_szalem
| Dołączył: 11 Lis 2013 | Posty: 13 | |
|
Wysłany: 6 Sty 2014, 21:59 Temat postu: |
|
|
Do Islandii na dowĂłd moĹźesz leciec a paszport tutaj na miejscu sobie wyrobisz . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mechanik27 Wulgarny uĹźytkownik, do zbanowania
| Dołączył: 06 Sie 2012 | Posty: 71 | Skąd: KoĹobrzeg , Rvk |
|
Wysłany: 6 Sty 2014, 22:19 Temat postu: |
|
|
owiniÄty_szalem napisał: | Do Islandii na dowĂłd moĹźesz leciec a paszport tutaj na miejscu sobie wyrobisz . | no ale pomoz jak rodowity polak ,dana osoba ma mozliwosc czy nie? bo jesli przylatuje z ostatnimi oszczednosciami bez kt. i bez rodziny tytaj to wart byloby sopisac kilka slow...wiadomo bez paszportu nie ma pracy racja? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| patryx1233
| Dołączył: 07 Cze 2011 | Posty: 41 | Skąd: Jestem?/;o |
|
Wysłany: 6 Sty 2014, 22:43 Temat postu: re |
|
|
Paszport mam waĹźny do maja tego roku a przylatuje do pracy. I zatrzymuje siÄ u rodziny. Po prostu mÄczy mnie to czy muszÄ skĹadaÄ wniosek o paszport w Polsce czy mogÄ juz w ambasadzie w Reykjaviku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| artiii1
| Dołączył: 22 Mar 2011 | Posty: 36 | |
|
Wysłany: 7 Sty 2014, 8:23 Temat postu: Re: re |
|
|
patryx1233 napisał: | Paszport mam waĹźny do maja tego roku a przylatuje do pracy. I zatrzymuje siÄ u rodziny. Po prostu mÄczy mnie to czy muszÄ skĹadaÄ wniosek o paszport w Polsce czy mogÄ juz w ambasadzie w Reykjaviku. |
moĹźesz na miejscu w Reykjaviku wiÄc siÄ nie stresuj czeka siÄ okoĹo 1-3 miesiÄcy w zaleĹźnoĹci od iloĹci wnioskĂłw w tym czasie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| EuroMichaĹ
| Dołączył: 17 Gru 2013 | Posty: 14 | |
|
Wysłany: 7 Sty 2014, 13:13 Temat postu: |
|
|
my robiliĹmy na miejscu |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 7 Sty 2014, 19:01 Temat postu: |
|
|
Nawet jak nie byĹo naszej placĂłwki na Islandii, to moĹźna byĹo wyrobiÄ paszport w Norwegii wysyĹajÄ
c niezbÄdne dokumenty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|