Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 29 Sie 2006, 22:17 Temat postu: Praca przy budowaniu Ĺodzi |
|
|
Witam!
Mam propozycje pracy w fabryce Ĺodzi (nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa) Czy ktos z was ma jakies informacje na temat wykonywania takiego zawodu w IS??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Navijka
| Dołączył: 02 Wrz 2005 | Posty: 39 | Skąd: 110 Rvk |
|
Wysłany: 30 Sie 2006, 17:12 Temat postu: |
|
|
Witam!
Posiadam pewne informacje gdyz moj znajomy pracowal w takiej firmie.
Praca prawdopodobnie polega na wyklejaniu form lodzi warstwami waty szklanej i utwardzaniu jej rtoznymi specyfikami az do wykonczenia.
Osobiscie nie polecam - smrod chemikalii straszny ze az czlowiek nacpany chodzi.
Mi po godzinie pobytu w owej firmie az oddech przesiakl...wyobraz sobie 8 lub wiecej godzin pracy.
Nie wiem moze to ta sama firma jak podasz nazwe to podam wiecej szczegolow.
Pozdrowienia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| karuta Alpha Team
| Dołączył: 01 Kwi 2004 | Posty: 1245 | |
|
Wysłany: 30 Sie 2006, 17:49 Temat postu: |
|
|
w kazdej firmie robiacej Ĺodzie, jacuzzi z tz trefjaplst potwornie smierdzi.Kiedys bylam tam doslownie 10 min-i to w pomieszczeniu biurowym i myslam ze padne ....ale pewnie jak kazda praca mozna sprobowac ,a na brak zamowien chyba nie narzekaja ,bo i nowe lodzie sie produkuje i stare powieksza ,poszerza ,no a jacuzzi -wiadomo-kazdy chce miec  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Navijka
| Dołączył: 02 Wrz 2005 | Posty: 39 | Skąd: 110 Rvk |
|
Wysłany: 31 Sie 2006, 10:43 Temat postu: |
|
|
Smrod swoja droga...ale pomysl jak dziala na organizm wdychanie tych chemikaliow.
Sa to chyba najbardziej szkodliwe warunki pracy jakie widzialam tu na Islandii. I nie myslcie ze jest jakis dodatek od pracodawcy za owe szkodliwe warunki... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|