Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| ziggi ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 16 Lut 2013 | Posty: 78 | |
|
Wysłany: 18 Mar 2014, 0:04 Temat postu: hresso |
|
|
nie wejdziesz bo jestes polakiem.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lolo209
 | Dołączył: 20 Lut 2009 | Posty: 69 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 18 Mar 2014, 17:09 Temat postu: Re: hresso |
|
|
Tylko teraz pytanie w jakim to byĹo kontekĹcie, czy kierownik kazaĹ, lub sam ochroniarz zadecydowaĹ. Dobre miejsce, zawsze tam chodzÄ i z czymĹ takim siÄ nie spotkaĹem. _________________ Dniem Ĺźyje nocÄ
umieram |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 13:56 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Hresso to taka speluna co stara sie byc modnym klubem. Nie lubie i nie chodze, no ale to moje zdanie, nie kazdy musi sie zgadzac.
Ciekawi mnie czy ten hipsterski twor Projekt Polska wspomni cos na ten temat, czy tylko cukierkowe tecze i usmiechniete twarze polskie ich interesuja.
Co do Hresso -buraczane miejsce to i buraczana odsluga ''ochroniarska''. To, ze jakis polski burak zrobil zadyme lub ktorys tam co jakis czas sie awanturuje to nie znaczy, ze maja banowac wszystkich Polakow. Glupota i chamstwo i tyle.
Jezeli ktos sie marwti co to ludzie powiedza to nie doĹujta sie jednak za bardzo, bo Islandczycy tez sa niezle wkurzenia co widac np. w komentarzach pod artykuĹem
https://www.dv.is/frettir/2014/3/15/mismunad-i-midbaenum-vegna-thess-ad-thu-ert-polverji/
Dziwi mnie natomiast, ze icelandnews.is napisal na ten temat cokolwiek, ostatnio jak byl artyku na temat wynagrodzen PolakĂłw mieszkajacych na Islandii to cichutko. No chyba, ze mi umknelo w jakis dziwny sposob. To przepraszam.
http://vefblod.visir.is/index.php?s=7853&p=167278
W zwiazku z tym, ze najlatwiej jest krytykowac, wlasnie to robie.
Buraki sa wszedzie i to wlasnie buraki sa najbardziej widoczne, bo najgĹosniej probuja zwrocic na siebie uwage.
A tym co im za dobrze i za malo to chodzta dalej do Hresso, nabijajta kase wĹascicielowi, was beda Ĺajac przy wejsciu a on se kolejna chate za wasza kase postawi.
xoxoxo _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 19:18 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie lubiĹam tego miejsca. W duĹźej mierze przyczyniĹa siÄ do tego zgraja naszych rodakĂłw w wyglancowanych butach sportowych i fryzurach prosto spod maszynki.
Ciekawe gdzie siÄ teraz przeniosÄ
. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 20:22 Temat postu: |
|
|
Ja tam nie wiem o co chodzi, ja noszÄ najmodniejsze bigstary i wÄ
sy. Bo marzec. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ziggi ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 16 Lut 2013 | Posty: 78 | |
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 22:37 Temat postu: |
|
|
JESZCZE EWENTUALNIE BAR POTOCZNIE NAZYWANY,, ,NOKAUT..
VENI,VIDI VICI.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |