Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Daniel
| Dołączył: 13 Kwi 2004 | Posty: 116 | Skąd: Katowice |
|
Wysłany: 25 Sie 2004, 15:46 Temat postu: Islandzkie produkty |
|
|
PrzeczytaĹem wiadomoĹÄ http://www.iceland.pl/newsy/040825go1.html na temat akcji "Wybierajmy islandzkie - wygramy wszyscy". NastÄpnie zbadaĹem zamieszczony obrazek ( http://www.iceland.pl/wyprawy/w2/92_10_d.jpg - tak na wszelki wypadek ) i muszÄ przyznaÄ, Ĺźe zaskoczony jestem obecnoĹciÄ
na zdjÄciu wafelkĂłw Prince Polo CzyĹźby nasze wafelki uznane zostaĹy za jakieĹ danie narodowe IslandczykĂłw, gwóźdĹş programu, coĹ bez czego nie moĹźna siÄ obejĹÄ
ps. przyznajÄ siÄ, sam mam pewnÄ
sĹaboĹÄ do tych wafelkĂłw :wink: |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Jola
 | Dołączył: 31 Sty 2004 | Posty: 1000 | |
|
Wysłany: 25 Sie 2004, 15:55 Temat postu: |
|
|
ZdjÄcie przedstwia produkty przywiezione przez nas z Islandii. Przywiezlismy rowniez stamtad Prince Polo Ale to nie znaczy ze jest ono produktem islandzkim. Ĺťeby uniknac takich pytan jak Daniela, podpisalam zdjecie: "Islandzkie produkty (procz Prince Polo )".
Podpis pojawia sie po najechaniu na maly obrazek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Daniel
| Dołączył: 13 Kwi 2004 | Posty: 116 | Skąd: Katowice |
|
Wysłany: 25 Sie 2004, 17:54 Temat postu: |
|
|
Teraz wszystko jasne
JuĹź myĹlaĹem, Ĺźe Islandczycy "adoptowali" nasze wafelki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Sie 2004, 11:02 Temat postu: Islandzkie produkty |
|
|
Nie wiem, czy dacie wiare, ale w markecie Bonus w Selfoss widzialam na wlasne oczy nasz polski sok Kubus! Z polskimi napisami, mial tylko naklejona cene w ISK. Do tej pory jest dla mnie zagadka, jak on sie znalazl w tamtejszej dystrybucji...
A czy jakis ranking tych produktow (najbardziej niezjadliwy, po super dobry) tez jest planowany? Mialabym jakies typy ;o). |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Lauraana Alpha Team
 | Dołączył: 16 Kwi 2004 | Posty: 136 | Skąd: Gdansk/101 Reykjavik |
|
Wysłany: 27 Sie 2004, 21:19 Temat postu: |
|
|
ja juz sie kilka razy spotkalam z tym, ze... "skad jestes?" "z kraju gdzie produkuja prince polo" "ale prince polo produkujemy na islandii" no... ;]
w Bonusie do tej pory widzialam polskie truskawki w syropie, kubusia, slodycze rozne i tampony ;) _________________ og ef þĂş vilt þĂĄ skal ĂŠg ljĂşga að þĂŠr... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|