Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| Urodzony_13_w_piatek
 | Doczy: 20 Kwi 2005 | Posty: 277 | Skd: nibylandia |
|
Wysany: 1 Lis 2006, 20:57 Temat postu: obrabiarki CNC - ISLANDIA |
|
|
spotkaliscie sie zeby na wyspie były (duże - choc niekoniecznie) firmy w których uzywa sie obrabiarek CNC ? jak wiadomo nie jest to zagadnienie łatwe i sklepikarz nagle nie zostanie operatorem dlatego pytam czy w islandi byłby /jest popyt na operatorów CNC tak jak na przykład w angli SZKOCJI !! - tam bardzo i irlandi ?? polski operator w tych krajach zarabia 7 funtów 10 euro za godzine róznie bywa zalerzy od kraju itp..
WIEC JAK JEST W ISLANDI Z CNC ?? jest ktos w temacie ?? |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Slawomir 70
| Doczy: 23 Sie 2006 | Posty: 43 | |
|
Wysany: 27 Gru 2006, 14:06 Temat postu: Re: obrabiarki CNC - ISLANDIA |
|
|
Urodzony_13_w_piatek napisa: | polski operator w tych krajach zarabia 7 funtów 10 euro za godzine róznie bywa zalerzy od kraju itp..
|
Nie wiem jak jest na Islandii z CNC ale wiem, że pieniądze które podałeś powyżej to nie za dużo - jak dla takiego fachowca (chyba że to kwota netto). Fachowcy od CNC są naprawdę poszukiwani.
Podobno pod bramą rzeszowskiego WSK, stoją przedstawiciele firm z UE i prowadzą werbunek operatorów i programistów CNC. _________________ Sławek
Być może nigdy nie wyjadę na wyspę, ale jeżeli nie spróbuję to wiem, że całe życie będę żałował. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|