Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| Magda8080
| Doczy: 04 Cze 2015 | Posty: 1 | |
|
Wysany: 4 Cze 2015, 15:41 Temat postu: Pomocy |
|
|
Na wstępie chciałam pozdrowić wszystkich na forum .
Mam taki problem ponieważ wyjechałam do Islandii w roku 2007 i wróciłam koniec 2008 zapłaciłam pewniej osobie za załatwienie mi pracy wtedy ponieważ nie znałam języka i ta osoba się zajmowała wszystkimi moimi urzędowymi sprawami typu kennitala konto w banku rozliczenie podatkowe
opuszczając wyspę w 2008 roku miałam zamiar wrócić na wyspę lecz z powodów ekonomicznych wyspy w tamtym czasie tego nie zrobiłam no i tu się zaczyna problem ponieważ ta osoba mnie nie wymeldowała ja nie używałam konta i teraz nie wiem czy konto zostało zamknięte przez bank czy też naliczali mi podatek telewizyjny i inne świadczenia i nie wiem czy mam dług na tym koncie po drugie nie mam ani karty od tego konta ani papierów od tego konta bo minęło 7 lata jak nie jestem na wyspie teraz mam szanse wrócić na Islandię do pracy na wakacje i się boję że jeżeli będę miała jakieś długi na tym koncie jakiś nie zapłacony podatek to mnie zamkną na lotnisku .
Czy ktoś był w podobnej sytuacji pomocy |
|
Powrt do gry |
|
 |
| gisli74
| Doczy: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysany: 4 Cze 2015, 20:21 Temat postu: |
|
|
Na pewno Cię zamkną. Za głupotę. |
|
Powrt do gry |
|
 |
| esmerka31
| Doczy: 19 Lut 2007 | Posty: 542 | |
|
Wysany: 5 Cze 2015, 9:29 Temat postu: Re: Pomocy |
|
|
Magda8080 napisa: | Na wstępie chciałam pozdrowić wszystkich na forum .
Mam taki problem ponieważ wyjechałam do Islandii w roku 2007 i wróciłam koniec 2008 zapłaciłam pewniej osobie za załatwienie mi pracy wtedy ponieważ nie znałam języka i ta osoba się zajmowała wszystkimi moimi urzędowymi sprawami typu kennitala konto w banku rozliczenie podatkowe
opuszczając wyspę w 2008 roku miałam zamiar wrócić na wyspę lecz z powodów ekonomicznych wyspy w tamtym czasie tego nie zrobiłam no i tu się zaczyna problem ponieważ ta osoba mnie nie wymeldowała ja nie używałam konta i teraz nie wiem czy konto zostało zamknięte przez bank czy też naliczali mi podatek telewizyjny i inne świadczenia i nie wiem czy mam dług na tym koncie po drugie nie mam ani karty od tego konta ani papierów od tego konta bo minęło 7 lata jak nie jestem na wyspie teraz mam szanse wrócić na Islandię do pracy na wakacje i się boję że jeżeli będę miała jakieś długi na tym koncie jakiś nie zapłacony podatek to mnie zamkną na lotnisku .
To nie ma nic wspolnego z kontem bankowym, tam zaden dlug nie rosnie. Jesli nie zaplaciles za cos to jak najbardziej mozesz to sprawdzic, jaki jest stan na dzien dzisiejszy. Wystarcza kenitala i klucz do rozliczenia podatkowe. Tam mozesz zobaczyc jak to wyglada. Jak cos nie wies zpytaj na priv.
gisli74- gdzie tam zamknal ... wiesz jaka kolejka jest  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| lorens
| Doczy: 08 Sie 2015 | Posty: 15 | Skd: reykjavik |
|
Wysany: 8 Sie 2015, 23:27 Temat postu: Re: Pomocy |
|
|
Magda8080 napisa: | Na wstępie chciałam pozdrowić wszystkich na forum .
Wystarcza kenitala i klucz do rozliczenia podatkowe
Gisli nie smiechaj wiesz ile jest na islandii takich przypadkow naprawde wiele |
|
Powrt do gry |
|
 |
|