Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| lucyfer1234
| Dołączył: 01 Maj 2006 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 4 Sty 2007, 12:20 Temat postu: randki,spotkania,party,imprezy |
|
|
temat kieruje do osob samotnych,bardzo imprezowych,ktorzy szukaja wszelakiego towarzystwa,ktorzy chetnie przyjma zaproszenie lub zaprosza kogos na party,dobra impre lub poprostu na dyskoteke a wiec do dzieĹa ludzie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Farben Lehre ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 28 Gru 2006 | Posty: 36 | |
|
Wysłany: 4 Sty 2007, 20:38 Temat postu: |
|
|
ja siÄ pisze na pierszÄ
imprezke  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
| Dołączył: 25 Lip 2006 | Posty: 141 | Skąd: KĂłpavogur |
|
Wysłany: 4 Sty 2007, 21:42 Temat postu: |
|
|
a wpuszcza Was do klubow? no wiecie odpowiednie buty, spodnie, kurtka ;P _________________ Zmieszana, nie wstrzasnieta! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Farben Lehre ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 28 Gru 2006 | Posty: 36 | |
|
Wysłany: 4 Sty 2007, 23:10 Temat postu: |
|
|
fanka_franka napisał: | a wpuszcza Was do klubow? no wiecie odpowiednie buty, spodnie, kurtka ;P | Na pewno byĹ siÄ mocno zdziwila Miss Hafnarfjordur |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
|
Wysłany: 5 Sty 2007, 10:25 Temat postu: |
|
|
Pretenduje do miana Miss Islandii, wiec mnie tu jakimis posrednimi tytulami prosze nie obrazac ;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
| Dołączył: 21 Wrz 2006 | Posty: 91 | Skąd: GDYNIA |
|
Wysłany: 5 Sty 2007, 15:26 Temat postu: |
|
|
kobieta mysli ze moze obrazac??
a sama nie potrafi przyjac sĹow lekkiego ataku,wszystkie by chciaĹy byc miss?????Dobry pomysĹ ze spotkaniami z grupy polakow,trzeba sie jednoczyc by na sylwestra byĹo na rynku wiecej ludzi, by nieczuc sie samotnym.......
pozdr
Marika |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
|
Wysłany: 5 Sty 2007, 18:10 Temat postu: |
|
|
uprzejmie prosze moderatorow, administratorow, czy kogokolwiek kto ma wladze o wykasowanie mojego postu! Nieprzemyslany zart stanie sie kolejnym watkiem w stylu a Polacy to sa tacy a nie inni ...
ale dziekuje marika za stwierdzenie 'kobieta mysli' pochlebia mi to ;P
PS. usmiechnijcie sie ;D _________________ Zmieszana, nie wstrzasnieta! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
|
Wysłany: 5 Sty 2007, 19:46 Temat postu: |
|
|
WiedziaĹam ze ,sie nie pomyliĹam,zartowac wrecz trzeba,ale fajnie ze umie sie czĹowiek przyznac ze cos nie przemyslanego napisal, zdaza sie to najlepszym,wazne ze w pore.
pozdr
Marika |
|
Powrót do góry |
|
 |
| d.v
| Dołączył: 30 Gru 2006 | Posty: 9 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 5 Sty 2007, 20:43 Temat postu: |
|
|
fanka_franka napisał: | a wpuszcza Was do klubow? no wiecie odpowiednie buty, spodnie, kurtka ;P |
pare dni temu w jednym z lokali nie spodobaly sie moje buty ( glany) podczas gdy obok wszedl islandczyk jak od pluga oderwany. chcac byc milym powiedzialem po niemiecku ( zeby nie bylo ze polacy tylko sie awanturuja ) niech sie p....li i poszedlem sobie do innego lokalu. ktos mial podobne przygody ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Old Star
| Dołączył: 27 Lip 2006 | Posty: 226 | Skąd: Down Town czyli z Miasta DaunĂłw |
|
Wysłany: 6 Sty 2007, 3:51 Temat postu: |
|
|
d.v napisał: | fanka_franka napisał: | a wpuszcza Was do klubow? no wiecie odpowiednie buty, spodnie, kurtka ;P |
pare dni temu w jednym z lokali nie spodobaly sie moje buty ( glany) podczas gdy obok wszedl islandczyk jak od pluga oderwany. chcac byc milym powiedzialem po niemiecku ( zeby nie bylo ze polacy tylko sie awanturuja ) niech sie p....li i poszedlem sobie do innego lokalu. ktos mial podobne przygody ? |
Podobne przygody powinny siÄ skoĹczyÄ na tym, Ĺźe ten "od pĹuga oderwany" by sobie poszedĹ do domu
Tak jest u mnie - jestem friendem (moĹźe dlatego, Ĺźe zostawiam tam duĹźo kasy) wĹaĹciciela pubu - ale mam przywileje
"Nie bÄdzie Islandczyk pluĹ nam w twarz i dzieci na germaniĹ"
OS |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
|
Wysłany: 6 Sty 2007, 14:33 Temat postu: |
|
|
Ja mam pomysĹ, zaĹoze knajpe dla polakow,bedzie mozna rozmawiac w kilku jezykach, nawet po niemiecku ,bo Islandczycy nic nierozumieja w tym jezyku ,i bedziemy tez im patrzec na buty????wszyscy w sandaĹach beda fruwac z knajpki???ale exstra,wreszcie nam kompleksy nie beda doskwierac,jej, jak sie ciesze na sama mysl..........dokopac im,bede jako szefowa pic dobre trunki i wszyscy na stolikach dostana po 6 setek plus pitko,a co, niech Islandczycy zazdraszczaja nam??????
Zastanawiam sie tylko,dlaczego mamy tyle kompleksow????W kraju jest
podobnie,jedni wydaja kasy sporo,inni wypijaja piwka dwa,inni sie wyzwa czasem,a pan w restaracji pyta mnie zawsze czy to samo pani zamawia???
a znajomy pyta a czemu mnie niezapytaĹ???
Ciekawe czemu????
Nie trzeba byc w Islandii,Holandii czy Dani by zachowania ludzi tak bardzo sie rozniĹy.Mam to w nosie,nauczyĹam sie zyc bez kompleksow.......a glany jak ktos lubi to niech sobie nosi............
pozdr
Marika |
|
Powrót do góry |
|
 |
| d.v
|
Wysłany: 6 Sty 2007, 23:01 Temat postu: |
|
|
marika napisał: | glany jak ktos lubi to niech sobie nosi |
sorki ale widze ze nie za bardzo zrozumialas o czy napisalem.
Primo owszem lubie nosic glany ale to nie w temacie.
Secundo bramkarz wiedzial ze nie jestem islandczykiem i podejrzewam ze moje buty byly tylko pretekstem do niewpuszczenia mnie, bo moze im parkiet pobrudze albo cos w tym stylu.
Tertio nastepnym razem ja albo inny wygladajacy PODEJRZANIE obcokrajowiec moze zostac niewpuszczony za niemanie ( policja rulez ) krawatu w odpowiedniej kolorystyce.
Quarto o co ci tak konkretnie biega, ale tym razem w temacie prosze |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marika
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 0:23 Temat postu: |
|
|
d.v ja tez o glanach nie pisaĹam,wejdz na inna poĹke,bo mi sie niechce schodzic na pierwsze pietro.
pozdr
Marika |
|
Powrót do góry |
|
 |
| d.v
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 15:28 Temat postu: |
|
|
dalej brak konkretnej odpowiedzi o co ci chodzilo z tym postem i jaki to mialo zwiazek z moim. a konkretnie z niewpuszczaniem (czasami) obcokrajowcow do kilku lokali pod byle jakim pozorem. i na przyszlosc prosilbym troche grzeczniej odpowiadac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
 | Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 186 | Skąd: SkÄ
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 17:54 Temat postu: |
|
|
Ludzie nie robcie sobie problemow na sile. Moze skonczymy temat glanow?
Spotkalbym sie chetnie z ciekawymi ludzmi w przyszla sobote, nie popije, bo samochodem bede(mieszkam 25km za Saltfikiem) ale zawsze mozemy gdzies razem wyskoczyc, nie wygladam nawet jak od pluga oderwany:)
To jak, ustawka w Reykiaviku? _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
niejaki Samo Zycie i jego dziwka GĹÄbsza Refleksja, po prostu - zabili mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| d.v
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 18:24 Temat postu: |
|
|
zawsze mozna sie spotkac.nie tylko ty nie popijesz. chwilowo siedze w Mosfellsbaer a nie mam najmniejszego zamiaru jechac autobusem. jakby sie jeszcze kilka osob znalazlo to czemu nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 21:03 Temat postu: |
|
|
Kazdy powod jest dobry, zeby sobie nawtykac i poobrzucac sie blotkiem, prawda?  _________________ Zmieszana, nie wstrzasnieta! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
 | Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 186 | Skąd: SkÄ
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 22:20 Temat postu: |
|
|
No w sumie kazdy powod moze byc dobry, tylko po co to komu? Ja juz nie mam sily czytac takich gadek, bo to jakies dziadostwo
Zamiast toczyc jalowe dyskusje lepiej pomyslmy nad organizacja ewentualnego spotkania Moze jest ktos chetny z Selfoss? _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
niejaki Samo Zycie i jego dziwka GĹÄbsza Refleksja, po prostu - zabili mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| fanka_franka
|
Wysłany: 7 Sty 2007, 23:56 Temat postu: |
|
|
To ja mam pomysl ... zamiast sie obrzucac blotem na forum spotkajmy sie i poobrzucajmy sie sniegiem
kto jest winny jakiejs niepotrzebnej zlosliwosci na forum niech pierwszy rzuci sniezka !!!! Ja moge zaczac, chocny za ten watek ...
;D _________________ Zmieszana, nie wstrzasnieta! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Bartek
| Dołączył: 06 Lip 2007 | Posty: 129 | Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza |
|
Wysłany: 6 Lip 2007, 20:29 Temat postu: |
|
|