Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Leisla
 | Dołączył: 30 Sie 2007 | Posty: 65 | |
|
Wysłany: 31 Sie 2007, 10:25 Temat postu: Agencja Interland Gdynia |
|
|
Witajcie
Szukam informacji na temat agencji Interland Gdynia. DostaĹam od nich bardzo dobrÄ
oferte do pracy jako pielÄgniarka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 13:34 Temat postu: Re: Agencja Interland Gdynia |
|
|
Leisla napisał: | Witajcie
Szukam informacji na temat agencji Interland Gdynia. DostaĹam od nich bardzo dobrÄ
prosze bardzo
interlandgdynia.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Leisla
 | Dołączył: 30 Sie 2007 | Posty: 65 | |
|
Wysłany: 1 Wrz 2007, 14:29 Temat postu: |
|
|
tÄ
stronÄ znam...ja szukam informacji czy on dobrze zaĹatwiaja prace...czy nie oszukujÄ
itp. najlepiej od osob ktore pojechaly z ta firma..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aneczka22
| Dołączył: 10 Sie 2007 | Posty: 6 | Skąd: hafnafjordur |
|
Wysłany: 3 Wrz 2007, 22:07 Temat postu: interland |
|
|
Agencja zetelna i godna polecenia!!!moj chlopak ma prace dzieki tej agencji i jest bardzo zadowolony!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kolec78
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 16 Lut 2009, 19:47 Temat postu: Re: Agencja Interland Gdynia |
|
|
Leisla napisał: | Witajcie
OSZUSCI I ZLODZIEJE takie sa moje doswiadczenia z nimi, zreszta nie tylko moje znam jeszcze conajmniej 3 osoby ktore mialy te same problemy. Pieniazki wyplacaja 30 dni po terminie, w razie wypadku zapomnij o odszkodowaniu, ja bylem w takiej sytuacji(trzy miesiace niezdolnosci do pracy i ani grosza) kolega z wyczerpania mial zawal 3 tygodnie w szpitalu, obiecywali zlote gory zeby tylko nie robil afery, i nie dostal ani grosza.Walczy z nimi do tej pory, a to juz dwa lata. Oto cala prawda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 16 Lut 2009, 20:29 Temat postu: |
|
|
no to jak koles pracowal przez agencje pracy 2 lata , to musi byc tÄpy. tak mozna dawac sie okradac max przez 6 m-cy. potem sie idzie do pracodawcy i zawiera umowe bezposrednio. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kolec78
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 16 Lut 2009, 21:21 Temat postu: |
|
|
roger9300 napisał: | no to jak koles pracowal przez agencje pracy 2 lata , to musi byc tÄpy. tak mozna dawac sie okradac max przez 6 m-cy. potem sie idzie do pracodawcy i zawiera umowe bezposrednio. |
Tepy to moze Ty jestes poniewaz nawet czytac uwaznie nie umiesz! Dwa lata sie z nimi ciagnie sprawa oszkodowania- teraz jest bardziej jasne dla Ciebie? Co do akurat tego pracodawcy to nie ma chetnych do pracy u niego, wszyscy uciekaja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| miska
| Dołączył: 09 Mar 2008 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 20 Lut 2009, 15:53 Temat postu: |
|
|
ja pracowaĹam przez firme interlandgdynia , niewiem co masz do nich kolec ale to sa twoje wypowiedzi , i szanuje to . Ja pracowaĹam z nimi rok czasu zawsze mi te Panie pomagaĹy Pani Karina i P. Hania dzieki tym kobieta prace dostaĹa moja mama i moj mÄ
z , pozniej bylam zatrudniona bezposrednio przez pracodawce . wiem tylko to ze firma nie miala nic wspolnego z moimi pieniedzmi poniewaz to moj sezf je wypĹacaĹ na kanto i jak bylo cos nie tak to mogĹa miec tylko pretensje do szefa . Uwazam ze firma godna polecenia
pozdrawiam i zycze powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
| a!k
| Dołączył: 22 Maj 2012 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 22 Maj 2012, 9:56 Temat postu: |
|
|
ja zaczynaĹem wĹaĹnie przez tÄ