Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 6 Paź 2007, 21:57 Temat postu: wywiad |
|
|
Szukam osobe chcetna do udzielenia wywiadu.
Mam do szkoly przygotowac wywiad z osoba ktora: cos stracila, kogos stracila, moze zrobila cos czego zaluje, moze...
Jesli kotos jest chcetny mi pomoc to prosze na priva. dyskrecja zapewniona a nazwisko i imie nie bedzie podane ani tez nigdzie wydrukowane bo jak pisalam wczesniej to tylko do szkoly.
a no i szukam kogos z okolic Reykjaviku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 6 Paź 2007, 22:02 Temat postu: Re: wywiad |
|
|
lovisa napisał: | z osoba ktora: cos stracila, kogos stracila, moze zrobila cos czego zaluje, |
Chyba kazdy spelnie te wymagania no ale jesli ma byc z okolic Reykjaviku to masz ( jak przypuszczam sama stolica tez wchodzi w gre) to masz do wyboru niespelna 200k ludzi i nie wiem czy znajdzie sie osoba ktora bedzie chciala sie zwierzac lub tez "prac brudy" przed obca osoba. Najlepiej poszukaj kogos z rodziny, przyjaciol.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 6 Paź 2007, 22:12 Temat postu: |
|
|
Wystarczy odrobina wyobraĹşni, aby taki wywiad napisaÄ samemu. Ale, w razie czego mĂłj kolega straciĹ (zgubiĹ) bilet miesiÄczny. Bardzo ubolewa nad ta stratÄ
. MoĹźe nawet myĹli o samobĂłjstwie. Kwalifikuje siÄ? Bo on strasznie lubi opowiadaÄ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 6 Paź 2007, 22:12 Temat postu: |
|
|
niekoniecznie trzeba prac zaraz brudy a dyskrecja zapewniona dlatego kontakt i informacje na priv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|