Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| foo
 | Doczy: 21 Pa 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysany: 2 Pa 2009, 0:04 Temat postu: prywatny nauczyciel islandzkiego w reykjanesbaer |
|
|
Witam.
Czy może ktoś polecić jakiegoś prywatnego nauczyciela jezyka islandzkiego w reykjanesbaer? Chodzi mi o to, żeby "dopasował się" do mojego poziomu i uczył mnie języka a nie o języku.
Te masowe kursy mnie wkurzają, jestem tu 3 lata więc jestem na poziomie językowym powiedzmy rocznego czy dwuletniego dziecka, i zamiast uczyć się mówić - czyli gadać jak najwięcej to na takim kursie ucze się o "fołfatl i fongafatl", tylko co mi z tego, że przez dwie godziny dwa razy w tygodniu zrobię kilka ćwiczeń z odmiany wyrazów, jeżeli nie potrafię się wysłowić?
No więc jeszcze raz proźba: szukam sprawdzonego indywidualnego nauczyciela islandzkiego który uczy języka a nie o języku, no i żeby to było "legalne" czyli żebym dostał za to rachunek.
Dzięki.
Pzdr |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 2 Pa 2009, 8:51 Temat postu: |
|
|
o, jakis glos rozsadku , sprobuj u esmerki, jesli sie nie myle to ona uczy  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| dam5
| Doczy: 19 Pa 2008 | Posty: 3 | |
|
Wysany: 17 Lis 2009, 20:01 Temat postu: |
|
|
www.sagaakademia.is. Mozesz miec prywatnego polskiego nauczyciela i wszystko legalnie. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|