Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 16:12 Temat postu: ogĹoszenia o treĹci seksualnej |
|
|
Do zaĹoĹźenia tego tematu zainspirowaĹ mnie roger9300 i mam nadziejÄ, Ĺźe nie bÄdzie miaĹ mi za zĹe, ze powielam w pewnym sensie jego temat. Tamten zostaĹ zamkniÄty, a szkoda, bo mĂłgĹ byÄ poczÄ
tkiem interesujÄ
cej dyskusji na temat naszych uprzedzeĹ do tematyki seksualnej. UprzedzeĹ i zakĹamaĹ.
PozwolÄ sobie zacytowaÄ Rogera
"widze spore zainteresowanie na forum osobÄ
kryjÄ
ca sie za nickiem "dyskretny". owe zainteresowanie objawia sie sporÄ
iloscia odsĹon wÄ
tku w dziale sprzedam i to mnie nie dziwi. natomiast zaskakuje mnie sporo obrazliwych wypowiedzi pod jego adresem za strony plci brzydkiej. czyzby mieli jakies podejrzenia, ze ich drugia poĹĂłwka za dĹogo bywa na spacerze? ))) Very Happy a moze zdajÄ
sobie sprawe, ze sa ciency w ĹĂłzku?
a prawo ekonomii jest proste, jest popyt, jest podaĹź. skoro ludzie sie oglaszajÄ
(to juz nie pierwsze ogloszenie tego typu) to znaczy , ze jest zainteresowanie i zapotrzebowanie. i moim skromnym zdaniem, jesli sie to komus nie podoba to wyp..... do kaczolandu Very Happy lol
i tyle mam do powiedzenia."
A ja od siebie zapytam: czy panowie ktĂłrzy tak ostro zareagowali na ogĹoszenie reagujÄ
tak samo na te w ktĂłrych to panie oferujÄ
swoje wdziÄki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylwiam
 | Dołączył: 25 Mar 2008 | Posty: 153 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 16:26 Temat postu: |
|
|
Turboneto zapewne panowie tak nie reaguja, aczkolwiek z ludzmi zamieszczajacymi takie ogloszenie jest chyba cos nie tak ,zarowno z panami jak i z paniami.i to jeszcze ogloszeniodawcy placa! nieprosciej udac sie na disco lub do baru?a moze nie, bo to zwieksza koszty.jestem pod 'wrazeniem' odwagi tych ludzi.skad mozna wiedziec na kogo sie trafi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 16:33 Temat postu: |
|
|
Odwaga nie ma tu chyba nic do rzeczy, bo osoby te pozostajÄ
przecieĹź anonimowe. Chyba, Ĺźe masz na myĹli to, ze nigdy nie wiadomo czy osoba odpowiadajÄ
ca na tego typu ogĹoszenie bÄdzie odpowiadaÄ temu ktĂłry takie ogĹoszenie wystosowaĹ.
Nigdy przecieĹź nie wiadomo kto przyjdzie na umĂłwione spotkanie
No chyba, ze ogĹoszeniodawcy sÄ
tak zdesperowani, iz jest im wszystko obojÄtne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Angel_Of_Sadness
 | Dołączył: 15 Wrz 2009 | Posty: 36 | |
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 16:50 Temat postu: |
|
|
Nie sadze zeby takie osoby "wybieraly" sobie kogos na takie spotkanie...A moze sie myle...  _________________ "Blessed are they who see beautiful things in humble places where other people see nothing." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:10 Temat postu: |
|
|
Angel_Of_Sadness napisał: | Nie sadze zeby takie osoby "wybieraly" sobie kogos na takie spotkanie...A moze sie myle...  |
MyĹlisz, ze biorÄ
jak leci?
Ja nie wiem dlaczego ale skĹaniam sie w przypadku tego typu ogĹoszeĹ na forum ku temu, ze jakiĹ wesoĹek zamieĹciĹ ogĹoszenie, potem umawia siÄ z kandydatkami do...wiadomo czego i gdzieĹ zza rogu patrzy kto przyszedĹ ĹmiejÄ
c siÄ z nich.
A to, Ĺźe tego typu ogĹoszenia funkcjonujÄ
na innych portalach to wie chyba kaĹźdy.
Mnie bardziej interesuje oburzenie mÄskiej czÄĹci forum. Gdyby ogĹoszenie daĹa kobieta to teĹź by obrzucili ja bĹotem?
JakoĹ nie sÄ
dzÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Angel_Of_Sadness
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:27 Temat postu: |
|
|
Przyznaje Ci racje Turboneto-panowie nie negowali ogloszenia niejakiej tirumiru...wrecz o Nia pytali! (Ogloszenia w dziale sprzedam typu:czy ktos ma kontakt z tirumiru?"
Turboneto mnie sie wydaje, ze tu chodzi o czyste pieniadze a nie wybieranie sobie slicznego chlopca do igraszek.... Ja tak sadze, poza tym przypomnial mi sie post owej tirumiru ..."Z moich uslug jest juz zadowolonych ponad stu forumowiczow...".
Dlatego nie wydaje mi sie zeby dziewczyna "przebierala" w chlopcach...No, chyba, ze tylu urodziwych bylo! A cala reszte odrzucila .
Swoja droga nie wiem czy te ogloszenia prawdziwe...
Ciekawe jak by sie, ot tak, umowic -dla sprawdzenia  _________________ "Blessed are they who see beautiful things in humble places where other people see nothing." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:34 Temat postu: |
|
|
Angel_Of_Sadness napisał: |
Ciekawe jak by sie, ot tak, umowic -dla sprawdzenia  |
Takiego caĹkowitego???????????
Chcesz siÄ poĹwiÄciÄ dla wszystkich forumowiczek ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Angel_Of_Sadness
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:37 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Angel_Of_Sadness napisał: |
Ciekawe jak by sie, ot tak, umowic -dla sprawdzenia  |
Takiego caĹkowitego???????????
Chcesz siÄ poĹwiÄciÄ dla wszystkich forumowiczek ? |
Haha no co Ty, Turboneto...Umowic sie i zobaczyc kto przyjdzie....Ponoc taki przystojny, wysportowany etc. Moze prawda zupelnie inna...  _________________ "Blessed are they who see beautiful things in humble places where other people see nothing." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:41 Temat postu: |
|
|
ToÄ ĹźartowaĹam
Ale juĹź jesteĹ spalona ze swoim nickiem wiÄc i tak nie odpowie na TwĂłj priv  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Angel_Of_Sadness
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:45 Temat postu: |
|
|
To sie napisze wiadomosc od kogos innego  _________________ "Blessed are they who see beautiful things in humble places where other people see nothing." |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 17:53 Temat postu: |
|
|
A co Wy tam hurtowo na forum piszecie?
Poczekajmy jeszcze trochÄ...moĹźe niedĹugo pojawiÄ
siÄ na forum recenzje wysportowanego amatora...wiadomego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| matrix35 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 12 Sie 2009 | Posty: 39 | |
|
Wysłany: 17 Wrz 2009, 23:10 Temat postu: |
|
|
wy wszyscy ktorzy wdaja sie w taka dyskusje macie takze nie rowno pod sufitem jak ten co daje takie ogloszenie.
to forum to juz jest sped bydla ktore pisze byle by tylko pisac-nawet takie ogloszenia o tresci seksualnej
APELUJE DO ADMINA
ZBANOWAC CALE FORUM |
|
Powrót do góry |
|
 |
| SebastianZ2
| Dołączył: 06 Sie 2008 | Posty: 89 | Skąd: warszawa/reykjavik |
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 0:30 Temat postu: ... |
|
|
wlasciwie kolego matrix (czy cos tam takiego) to jestesmy na islandii gdzie dawanie **** jest legalne jesli nei jest jedynym zrodlem dochodu ( tak tak panstwo kaze tym paniom rowniez normalnie zarabiac ach te podatki )
zatem skoro taka sprzedaz jest legalna nie widze nic zlego w tym by ten czy tamta sie oglaszali na forum , a jednoczesnie milo z ich strony ze wiedza zeby zamieszczac te ogloszenia w dziale sprzedam , a nie jak jakies ciolki w news czy gdzies indziej
pzdr
p.s. turbo na tirumiru panie naskakiwaly a na tego dyskretnego my  _________________ 2 good 2 be U |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 3:42 Temat postu: |
|
|
no, to jestem. fajnie turbo, ze podjeĹas wÄ
tek, bo bylem niemile zaskoczony zamkniÄciem tematu, zamiescilem go w "rĂłznych" dotyczacych is ,bo przeciez dzieje sie to w islandii , a nie jakiejs afryce.
ale widac niektorym sie to nie podoba(czyt. fronskur)
nastepnym razem napisze w dziale 4x4 hary na pewno nie zamknie tematu.
wracajÄ
c do meritum sprawy widze, ze pan matrix ma chyba problem z potencjÄ
, ale i na to sie znajdzie tabs, jeszcze kilka mi zostalo . wniaskouje to po tym jak bardzo sie udziela w tym temacie(czyt. naskakuje na Dyskretnego)
pozdro dla tych, ktorzy spiÄ
spokojnie, wiedzÄ
c, ze ich kobietom "niczego" nie brakuje  _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 8:04 Temat postu: Re: ... |
|
|
SebastianZ2 napisał: |
turbo na tirumiru panie naskakiwaly a na tego dyskretnego my  |
NaleĹźÄ do tej grupy ktĂłra nie naskoczyĹaby ani na tirumiru ani na dyskretnego. Nie korzystam z tego rodzaju usĹug, natomiast zdajÄ sobie sprawÄ z tego, ze gdyby nie popyt na tego typu usĹugi to nie byĹoby tego typu ofert.
roger9300 napisał: |
pozdro dla tych, ktorzy spiÄ
spokojnie, wiedzÄ
c, ze ich kobietom "niczego" nie brakuje  |
Tylko tacy ktĂłrzy nie majÄ
Ĺźadnego rodzaju kompleksĂłw i zaniĹźonego poczucia wĹasnej wartoĹci nie bÄdÄ
z takÄ
agresjÄ
reagowaÄ na ofertÄ "dyskretnego"
To niezwykle interesujÄ
ce, Ĺźe panie tak agresywnie reagujÄ
na inne kobiety w widoczny sposĂłb obnoszÄ
ce siÄ ze swojÄ
seksualnoĹciÄ
i to samo dotyczy mÄĹźczyzn, ci ktĂłrzy swÄ
jurnoĹÄ eksponujÄ
, jawiÄ
c siÄ jako lepsi od kaĹźdego innego mÄĹźczyzny naraĹźeni sÄ
na ataki przedstawicieli tej samej pĹci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| roger9300 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 07 Sty 2008 | Posty: 463 | |
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 14:59 Temat postu: |
|
|
cenzura jak za prl, najpierw zamknÄli wÄ
tek w "róşne", a teraz zrobili z dyskretnego przestÄpce .
pewnie dostanie chlopak dozywocie, musi mieÄ niezĹe branie skoro narazil sie tylu osobom  _________________ Take nothing but pictures.
Kill nothing but time.
Leave nothing but footprints.
Make nothing but memories.
http://picasaweb.google.pl/charzynskibartlomiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 16:44 Temat postu: |
|
|
roger9300 napisał: | bylem niemile zaskoczony zamkniÄciem tematu, zamiescilem go w "rĂłznych" dotyczacych is ,bo przeciez dzieje sie to w islandii , a nie jakiejs afryce.
ale widac niektorym sie to nie podoba(czyt. fronskur) (...)
|
Dyskusja o ile mnie wzrok nie myli nie dotyczy Islandii tylko ogloszenia na forum o uslugach seksualnych. Wiec nie ma nic wspolnego nawet z dzialem ROZNE w ISLANDII DLA ISLANDOFILOW..
Nie ma cenzury, tylko jest porzadek. Watek zamkniety bo po pierwsze nie w tym miejscu co trzeba, po drugie nie porusza problemu tylko najezdza na konkretnego usera..
A dublowanie ogloszen (nie mowiac o umieszczaniu tego samego co godzine) smieci i lamie regulamin..
A na koniec: nie jestem fronskur tylko Froskur (chcialabym wierzyc w przejezyczenie, ale wyczuwam nutke lekcewazenia).
cheers _________________ Imperare sibi maximum est imperium |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 16:52 Temat postu: |
|
|
AleĹź nigdy przenigdy nawet przez póŠuĹamka sekundy nie pomyĹlaĹam Ĺźeby najeĹźdĹźaÄ na autora tego ogĹoszenia.
Mnie zaciekawiĹa bardzo negatywna reakcja na to ogĹoszenie mÄskiej czÄĹci uĹźytkownikĂłw i tylko dlatego zaĹoĹźyĹam ten temat zainspirowana przez Rogera.
Mam pewnoĹÄ, Ĺźe rĂłwnieĹź Roger9300 nie miaĹ zĹych intencji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Froskur
 | Dołączył: 10 Lut 2007 | Posty: 484 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 17:03 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | AleĹź nigdy przenigdy nawet przez póŠuĹamka sekundy nie pomyĹlaĹam Ĺźeby najeĹźdĹźaÄ na autora tego ogĹoszenia.
Mnie zaciekawiĹa bardzo negatywna reakcja na to ogĹoszenie mÄskiej czÄĹci uĹźytkownikĂłw i tylko dlatego zaĹoĹźyĹam ten temat zainspirowana przez Rogera.
Mam pewnoĹÄ, Ĺźe rĂłwnieĹź Roger9300 nie miaĹ zĹych intencji. |
Turboneta, ja nie mowie o tym watku, tylko o tamtym zamknietym
ten ma neutralny tytul i wydzwiek jak do tej pory
i dlategoz peerelowska cenzura go nie dosiegnela..  _________________ Imperare sibi maximum est imperium |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 18 Wrz 2009, 17:11 Temat postu: |
|
|
Ufff.....
No to mi ulĹźyĹo, bo ĹamaÄ zasad to ja nie lubiÄ  |