Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| reykjaFreak
 | Dołączył: 11 Lis 2009 | Posty: 81 | Skąd: (mało)Polska |
|
Wysłany: 6 Gru 2009, 23:56 Temat postu: Śmierć Forum? |
|
|
Islandofilska część forum umarła i nie żyje, totalna martwota, smutek  _________________ Reykjavik breeze |
|
Powrót do góry |
|
 |
| reykjaFreak
|
Wysłany: 6 Gru 2009, 23:57 Temat postu: Re: Śmierć Forum? |
|
|
reykjaFreak napisał: | Islandofilska część forum umarła i nie żyje, totalna martwota, smutek  |
Generalnie cały portal jest martwy:( _________________ Reykjavik breeze |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
 | Dołączył: 09 Paź 2009 | Posty: 426 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 0:51 Temat postu: |
|
|
No niestety... Pozostaje czekać cierpliwie na powrót "starych" i pojawienie się nowych... Ja dostrzegam tu kilka perełek Fajnie się z nimi rozmawia i dla nich warto tu być. Reszta się kompletnie dla mnie nie liczy Pozdrawiam Cię Freaku  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczęśliwszy dzień mojego życia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 3:05 Temat postu: |
|
|
w przyszlym roku cos sie ruszy. ale gdzies indziej. ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| reykjaFreak
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 6:47 Temat postu: |
|
|
Gdzie? Jeśli można spytać.  _________________ Reykjavik breeze |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 8:53 Temat postu: |
|
|
reykjaFreak napisał: | Gdzie? Jeśli można spytać.  | A dlaczego chcesz wiedziec? Zeby i tam kapowac?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| svavec Ogłoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 02 Lis 2008 | Posty: 532 | Skąd: Gdynia |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 10:35 Temat postu: Re: Śmierć Forum? |
|
|
reykjaFreak napisał: | Islandofilska część forum umarła i nie żyje, totalna martwota, smutek  |
Dajmy im odetchnac ,Swieta tuz tuz ,sporo zajec i obowiazkow na glowie ....
... po nowym roku wroca z nowymi perspektywami ,postanowieniami preznie wspierajac "obyczajowa" strone forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| reykjaFreak
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 11:59 Temat postu: Re: Śmierć Forum? |
|
|
svavec napisał: | reykjaFreak napisał: | Islandofilska część forum umarła i nie żyje, totalna martwota, smutek  |
Dajmy im odetchnac ,Swieta tuz tuz ,sporo zajec i obowiazkow na glowie ....
... po nowym roku wroca z nowymi perspektywami ,postanowieniami preznie wspierajac "obyczajowa" strone forum  |
Fajnie by było, bo nie wierzę w to co widzę. (Do "Sxxxxn", widzę, że długą masz pamięć, to chyba dobrze ). _________________ Reykjavik breeze |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 14:13 Temat postu: |
|
|
mjkl... no kiedy no kiedy... kiedy kiedy kiedy ????  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczęśliwszy dzień mojego życia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| siewa26 Ogłoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 29 Maj 2005 | Posty: 814 | Skąd: pUstka |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 17:16 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | w przyszlym roku cos sie ruszy. ale gdzies indziej. ;] |
Wszystko ok, trzeba bedzie tylko zrobic procedure rejestracyjna odsiewajaca troli, handlarzy kradzionym stuffem i ludzi bez poczucia humoru. Wystarczy quiz przy rejestarcji z pytaniami odnosnie Islandii, znajomosci regulaminu i sprawa zalatwiona... komu sie bedzie chcialo bawic w cos takiego jesli nie prawdziwym hardcorowym islandowfilom . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 18:54 Temat postu: |
|
|
siewa26 napisał: | mjkl napisał: | w przyszlym roku cos sie ruszy. ale gdzies indziej. ;] |
Wszystko ok, trzeba bedzie tylko zrobic procedure rejestracyjna odsiewajaca troli, handlarzy kradzionym stuffem i ludzi bez poczucia humoru. Wystarczy quiz przy rejestarcji z pytaniami odnosnie Islandii, znajomosci regulaminu i sprawa zalatwiona... komu sie bedzie chcialo bawic w cos takiego jesli nie prawdziwym hardcorowym islandowfilom . |
dodatkowo pierwszy punkt regulaminu taki jak tutaj i jak się komuś coś nie podoba to wyp....ad  _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczęśliwszy dzień mojego życia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| foo
 | Dołączył: 21 Paź 2008 | Posty: 659 | |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 20:38 Temat postu: |
|
|
siewa26 napisał: | Wszystko ok, trzeba bedzie tylko zrobic procedure rejestracyjna odsiewajaca troli, handlarzy kradzionym stuffem i ludzi bez poczucia humoru. |
To nawet tanio wyjdzie hosting, wystarczy windows XP w domu :-) ma coprawda ograniczenie na 10 równoczesnych połączeń ale powinno wystarczyć :-]
Tak wiem, da się zwiększyć do 40 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 21:01 Temat postu: |
|
|
foo napisał: |
To nawet tanio wyjdzie hosting, wystarczy windows XP w domu :-) ma coprawda ograniczenie na 10 równoczesnych połączeń ale powinno wystarczyć :-] Tak wiem, da się zwiększyć do 40 |
I o transfer nie trzebe się będzie martwić, bedzie mozna spokojnie jajko 3g od novy wykorzystać |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 22:21 Temat postu: |
|
|
siewa26 napisał: | Wszystko ok, trzeba bedzie tylko zrobic procedure rejestracyjna odsiewajaca troli, handlarzy kradzionym stuffem i ludzi bez poczucia humoru. Wystarczy quiz przy rejestarcji z pytaniami odnosnie Islandii, znajomosci regulaminu i sprawa zalatwiona... komu sie bedzie chcialo bawic w cos takiego jesli nie prawdziwym hardcorowym islandowfilom . |
da sie zrobic. nie bedzie burackiego jarmarku tylko system kupna/sprzedazy z weryfikacja tozsamosci & platnosciami online a na forum mozliwosc banowania trolli przez samych uzytkownikow. ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 22:23 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | siewa26 napisał: | Wszystko ok, trzeba bedzie tylko zrobic procedure rejestracyjna odsiewajaca troli, handlarzy kradzionym stuffem i ludzi bez poczucia humoru. Wystarczy quiz przy rejestarcji z pytaniami odnosnie Islandii, znajomosci regulaminu i sprawa zalatwiona... komu sie bedzie chcialo bawic w cos takiego jesli nie prawdziwym hardcorowym islandowfilom . |
da sie zrobic. nie bedzie burackiego jarmarku tylko system kupna/sprzedazy z weryfikacja tozsamosci & platnosciami online a na forum mozliwosc banowania trolli przez samych uzytkownikow. ;] |
 _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczęśliwszy dzień mojego życia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 22:33 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: |
da sie zrobic. nie bedzie burackiego jarmarku tylko system kupna/sprzedazy z weryfikacja tozsamosci & platnosciami online a na forum mozliwosc banowania trolli przez samych uzytkownikow. ;] |
"plonkowanie" byłoby fajne, prawdziwych buraków można po prostu nie wiedziać.. chyba że tylko w quatach innych użytkowników. Musze przyznac że Eksperta zawsze czytałem z zainteresowaniem, miał facet wyobraźnie, nawet jak pisał pierdoły no i śmieszne to było. Poza tym każde forum "żyje" dzieki barwnym postaciom, podobnie blogi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 22:43 Temat postu: |
|
|
siewa26 napisał: | mjkl napisał: |
"plonkowanie" byłoby fajne, prawdziwych buraków można po prostu nie wiedziać.. chyba że tylko w quatach innych użytkowników. Musze przyznac że Eksperta zawsze czytałem z zainteresowaniem, miał facet wyobraźnie, nawet jak pisał pierdoły no i śmieszne to było. Poza tym każde forum "żyje" dzieki barwnym postaciom, podobnie blogi. |
patenty +/- z digga czy wykopu bardzo spoko sie sprawdzaja ;] _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 22:59 Temat postu: |
|
|
mjkl napisał: | siewa26 napisał: | Wszystko ok, trzeba bedzie tylko zrobic procedure rejestracyjna odsiewajaca troli, handlarzy kradzionym stuffem i ludzi bez poczucia humoru. Wystarczy quiz przy rejestarcji z pytaniami odnosnie Islandii, znajomosci regulaminu i sprawa zalatwiona... komu sie bedzie chcialo bawic w cos takiego jesli nie prawdziwym hardcorowym islandowfilom . |
Dzień dobry, nazywam się Pelagiusz Dziąsło i jestem uzależniony.
A jeszcze lepiej zrobić małe wpisowe (jakieś 5000 $).
Powodzenia życzę w nieburackim gronie wzajemnej adoracji.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AcidBurn
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 23:07 Temat postu: |
|
|
police55 napisał: | Dzień dobry, nazywam się Pelagiusz Dziąsło i jestem uzależniony.
A jeszcze lepiej zrobić małe wpisowe (jakieś 5000 $).
Powodzenia życzę w nieburackim gronie wzajemnej adoracji.
 |
jak wpisowe, to tylko po weryfikacji od buraków
na odchętę
To by była dobra opcja: kilka pytań w teście... jeśli uzyska wynik negatywny, wyświetli mu się komunikat:
"Przepraszamy, ale wsytąpiły liczne błędy w połączeniach między Twoimi szarymi komórkami. Nie można wyświetlić strony bez wpisania kodu aktywującego oraz opłaty za konieczność tworzenia tego komunikatu.
Pozdrawimy
Islandofile"
 _________________ 10.04.2010 - dla mnie najszczęśliwszy dzień mojego życia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Gru 2009, 23:19 Temat postu: |
|
|
AcidBurn napisał: |
"Przepraszamy, ale wsytąpiły liczne błędy w połączeniach między Twoimi szarymi komórkami. Nie można wyświetlić strony bez wpisania kodu aktywującego oraz opłaty za konieczność tworzenia tego komunikatu.
Pozdrawimy
Islandofile"
 |
przytrafiło mi się to na jednym branżowym forum... niestety za mało informacji by dostąpić zaszczytu obcowania z forum, ale tam było ostry test + ograniczenie czasowe, tak więc na google ciężko było szukać odpowiedzi ha ha, nawet postów czytać nie można było bez rejestracji. Następna próba rejestracji na tego samego maila była możliwa po upływie tygodnia - dałem sobie spokój.
Dodatkowo pytania były skonstruowane podchwytliwie, jak w testach na prawo jazdy, z nieznacznie różniącymi się odpowiedziami.
Jak zobaczyłem ten test to szybko chciałem przelistować regulamin - ale widocznie nie do końca doczytałem tak jak trzeba |
|
Powrót do góry |
|
 |
|