Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Monika90krk
| Dołączył: 06 Sty 2010 | Posty: 2 | Skąd: Kraków |
|
Wysłany: 6 Sty 2010, 12:41 Temat postu: System rządowy, ustrój konstytucyjny oraz system prawny ISL. |
|
|
WItam wszystkich serdecznie.
Czy ma ktoś może informacje dotyczące systemu rządowego w Islandi, jak on wygląda itd oraz info na temat ustroju konstytucyjnego i podstawowych cech systemu prawnego.Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek informacje a ten temat, sa mi bardzo potrzebne a nie moge nic znaleśc w sieci na ten temat...
pozdrawiam
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
| reykjaFreak
 | Dołączył: 11 Lis 2009 | Posty: 81 | Skąd: (mało)Polska |
|
Wysłany: 6 Sty 2010, 14:40 Temat postu: |
|
|
Wikipedia służy pomocą, tutaj możesz znaleźć te informacje, polecam również tą stronę. _________________ Reykjavik breeze |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 12 Lut 2011, 12:56 Temat postu: Prośba!!!! |
|
|
DELETED |
|
Powrót do góry |
|
 |
| elza74
| Dołączył: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 12 Lut 2011, 14:12 Temat postu: Re: Prośba!!!! |
|
|
leszko75 napisał: | Mam pytanie czy może ktoś oriętuje sę czy potrzebny jest paszport dla dziecka by jechać do Polski na wakacje potem wrócić dziecko urodzone w Islandii i nie ma skończonego nawet roczku???? |
potrzebny jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 15 Lut 2011, 10:35 Temat postu: Re: System rządowy, ustrój konstytucyjny oraz system prawny |
|
|
Monika90krk napisał: | WItam wszystkich serdecznie.
Czy ma ktoś może informacje dotyczące systemu rządowego w Islandi, jak on wygląda itd oraz info na temat ustroju konstytucyjnego i podstawowych cech systemu prawnego.Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek informacje a ten temat, sa mi bardzo potrzebne a nie moge nic znaleśc w sieci na ten temat...
pozdrawiam
Monika |
tu pewnie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz: http://www.government.is/ _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|