Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| minia12 wandal-wĹamywacz, zgĹosiÄ na policjÄ
| Dołączył: 19 Lip 2010 | Posty: 2 | Skąd: Polska/ Hafnarfiordur |
|
Wysłany: 2 Paź 2011, 15:22 Temat postu: przedszkole |
|
|
Witam chciaĹa bym sie dowiedzieÄ czy pracodawca zapĹaci mi za trzy dnie bycia z dzieckiem w przedszkolu???? |
|
Powrót do góry |
|
|
| MARCINIS1
| Dołączył: 26 Cze 2009 | Posty: 153 | Skąd: husavik |
|
Wysłany: 3 Paź 2011, 17:24 Temat postu: Re: przedszkole |
|
|
minia12 napisał: | Witam chciaĹa bym sie dowiedzieÄ czy pracodawca zapĹaci mi za trzy dnie bycia z dzieckiem w przedszkolu???? | NIE |
|
Powrót do góry |
|
|
| Kenala
| Dołączył: 19 Mar 2011 | Posty: 39 | Skąd: Grindavik |
|
Wysłany: 3 Paź 2011, 22:14 Temat postu: Re: przedszkole |
|
|
minia12 napisał: | Witam chciaĹa bym sie dowiedzieÄ czy pracodawca zapĹaci mi za trzy dnie bycia z dzieckiem w przedszkolu???? |
Niby z jakiej racji mialby Ci zaplacic? Ja ponad tydzien nie pracowalam i musialam sie z tym liczyc ze kasy nie bedzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
| antenka UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 28 Sie 2011 | Posty: 91 | |
|
Wysłany: 4 Paź 2011, 0:04 Temat postu: przedskole |
|
|
ludzie czy wy zyjecie tylko dla kasy |
|
Powrót do góry |
|
|
| gisli74
| Dołączył: 08 Lip 2011 | Posty: 582 | |
|
Wysłany: 4 Paź 2011, 19:10 Temat postu: Re: przedskole |
|
|
antenka napisał: | ludzie czy wy zyjecie tylko dla kasy |
Nie dla kasy, tylko z kasy, bo bez kasy Ĺźycie jest do d..y. |
|
Powrót do góry |
|
|
| antenka UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 28 Sie 2011 | Posty: 91 | |
|
Wysłany: 5 Paź 2011, 23:18 Temat postu: Re: przedszkole |
|
|
minia12 napisał: | Witam chciaĹa bym sie dowiedzieÄ czy pracodawca zapĹaci mi za trzy dnie bycia z dzieckiem w przedszkolu???? |
powinien zaplacic przysĹuguje jak dobrze pamietam 14 czy 21 dni w roku na dziecko czyli jak zachoruje czy tam trzeba z nim zostac bierze sie nie veykur tylko cos tam innego i za te dni zaplaci jesli nie zglosilas to pewnie nie zaplaci |
|
Powrót do góry |
|
|
| maggie
| Dołączył: 19 Sie 2008 | Posty: 88 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 6 Paź 2011, 23:12 Temat postu: |
|
|
Skoro podjety zostal watek przedszkola to chcialabym przy okazji zapytac, czy sa tu jacys rodzice, ktorych dzieci urodzone w 2010 dostaly w tym roku miejsce w przedszkolu. Bede wdzieczna za odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
| ESTER
| Dołączył: 22 Lis 2009 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 7 Paź 2011, 11:29 Temat postu: Re: przedszkole |
|
|
antenka napisał: | minia12 napisał: | Witam chciaĹa bym sie dowiedzieÄ czy pracodawca zapĹaci mi za trzy dnie bycia z dzieckiem w przedszkolu???? |
powinien zaplacic przysĹuguje jak dobrze pamietam 14 czy 21 dni w roku na dziecko czyli jak zachoruje czy tam trzeba z nim zostac bierze sie nie veykur tylko cos tam innego i za te dni zaplaci jesli nie zglosilas to pewnie nie zaplaci |
W kazdym miesiacu przysluguje jeden dzien chorobowego na dziecko(nie wiem jak to jest jak sie ma 5dzieci),wiec jezeli przez ostatnie np.6 m-cy nie wykozystalas tego,spokojnie mozesz wziasc 6 dni na dziecko,przynajmniej tak jest w mojej firmie i jest to 100%platne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|