Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 15:11 Temat postu: Paintball w Islandii |
|
|
Czy ktos bawi sie z painballa w Rvk i okolicach? Albo moze chcialby zaczac? W Polsce jest to dosc popularne,a tu? moze zalozylibysmy jakos druzyne i pobawili sie w wojne? W Hafnafjordur slyszalem,ze jest jakis klub paintballowy.Nie odrazu ale moze udalby sie cos wykambinowac? Jezeli ktos jest zainteresowany ,nawet wstepnie to pisac:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 15:23 Temat postu: |
|
|
My wstÄpnie (2 osoby) wiesz nie za bardzo znamy zasady ale to nas krÄci. Tylko, Ĺźe my mieszkamy w Keflaviku,i prawie caĹy tydzieĹ pracujemy wiÄc spotkania ewentualnie w niedziele:-| |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 15:34 Temat postu: |
|
|
Ja sie postaram sprawdzic ile kosztuje sprzet tutaj, i gdzie mozna kupic,slyszalem,ze jakis sklep jest na skeifanie,pewnie nie jest tanio tu,moze bardziej oplacaloby sie kupic w Pl i przywiez.Moze mozna tu wypozyczac,ja wszystko sprawdze.Fajnie julcik,a niedziela mysle,ze to dobry dzien ,ja tez mam wolne tylko w niedziele , i czasmi w sobote jak zechce:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 15:43 Temat postu: |
|
|
hm, troche szkoda, ze tu drzew jak na lekarstwo, ale zawsze mozna miedzy krzaczorami latac i naparzac, ja na razie sie nie pisze, bo nie moge, ale chetnie bym wystrzelala Was wszystkich! xD to nic osobistego, ja po prostu lubie strzelac!  _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 15:48 Temat postu: |
|
|
hehehe my teĹź lubimy strzelaÄ, a moĹźe sĹowo ktĂłre bardziej pasuje, my teĹź lubimy szaleÄ. Rafal to dowiedz siÄ jak jest ze sprzÄtem ile kosztuje itp. I czy w Hafnafiordzie jest do tego specjalana miejscĂłwka bo chyba nie bÄdziemy w siebie strzelaÄ na ulicy, no nie? hehe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kriz_dux
| Dołączył: 21 Wrz 2007 | Posty: 207 | Skąd: ToruĹ |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 15:58 Temat postu: |
|
|
to nie paintball, ale jest i takie coĹ...
http://www.m16.is/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Dołączył: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 16:10 Temat postu: |
|
|
fajnie biegaja miedzy choinkami xD
ale z czego strzelaja, ze nie maja ochrony na twarz? czy moze lataja z krzykiem ''tratatata taaaa''!?
mnie interesuje takie cacko!
l
l
V
 _________________ "NajczÄĹciej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet majÄ
Äwokowate oblechy. " |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KuBuS
| Dołączył: 15 Sie 2008 | Posty: 40 | |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 16:41 Temat postu: |
|
|
hehehe no fajne fajne:D my tez bysmy jak cos doĹÄ
czyli jesli moĹźna(2osoby)
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 16:48 Temat postu: |
|
|
HAHHAAH no nieĹşle pisze siÄ na to jeszcze bardziej niĹź na paintball. Skoro tak, moĹźemy wbijaÄ nawet w tÄ
niedziele heheh a gdzie takimi cackami moĹźna siÄ pobawiÄ??  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marcinmj
| Dołączył: 19 Sie 2006 | Posty: 28 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 18:27 Temat postu: |
|
|
To jest gdzies niedaleko Reykjaviku. Szef nam kiedys zafundowaĹ taka zabawe i muszÄ przyznaÄ, Ĺźe nieĹşle byĹo. Na miejscu podzielono nas na dwie druĹźyny, dostaliĹmy mundury moro, heĹmy, broĹ i krĂłtki instruktaĹź (po angielsku i islandzku). Teren caĹkiem niezĹy chociaĹź niektĂłre choinki dosĹownie do pasa, ale nie ma problemu z podejĹciem przeciwnika.
PoczÄ
tek zabawy: kaĹźda druĹźyna rozchodzi sie do swojego wyznaczonego punktu(oflagowany) i czeka na sygnaĹ. Na poczÄ
tku chodziĹo o to kto wygra i tak dwie rundy. Ma sie do dyspozycji 10 ĹźyÄ na kaĹźdÄ
gre, ktĂłre widoczne sÄ
na komputerku broni. JeĹźeli ktoĹ w was strzeli i trafi to usĹyszycie w heĹmie dzwiÄk przez kilka sekund. PojedyĹczy strzaĹ zabiera przeciwnikowi jedno Ĺźycie, granat zabieraj 2 Ĺźycia za jednym zamachem. Pokonany schodzi do bazy i czeka na zakoĹczenie rozgrywki.
NastÄpna zabawa: Z druĹźyny powiedzmy A jest wybierana jedna osoba. Jest ona tzw. vipem, ktĂłrego trzeba broniÄ przed wrogiem czyli druzynÄ
B. Niby Ĺatwe:) Jednak vip nie moĹźe odejĹÄ od swojej flagi dalej niz na 10 metrĂłw. Po skonczonej grze oczywiĹcie jest zmiana i wybiera sie vipa z druzyny B
Polecam kaĹźdemu taka rozrywkÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| marcinmj
| Dołączył: 19 Sie 2006 | Posty: 28 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 18 Sie 2008, 18:29 Temat postu: |
|
|
ZapomniaĹem napisaÄ, ze mĂłj post dotyczy stronki www.m16.is  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Sie 2008, 2:03 Temat postu: |
|
|
Ja bylbym jednak za painballem,jak sie dowiem wszystkiego to napisze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Sie 2008, 7:56 Temat postu: |
|
|
heheh ale te czoĹgi mi siÄ podobajÄ
!! rozstrzeliĹabym tam wszystkim po kolei hhihi a macie moĹźe jakiĹ adres? albo numer telefonu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kraszkin
| Dołączył: 23 Kwi 2008 | Posty: 13 | Skąd: Szczecin/Akranes |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 21:00 Temat postu: :) |
|
|
paintball znajduje sie zaraz za huta w hafnafjordur,po prawej stronie jest jakby maly bialy hotel,trzeba pojechac jakies 500m dalej i ujrzymy cel jest to nieduza budka a za nia plac:skalki,dolki itd ,gra podzielona jest wiadomo na 2 druzyny,ktore maja tzw kilka kilka scenariuszy jak dobrze pamietam 4 ,bylismi na wycieczce firmowej i nie znam kosztow,ale prowadzi to rowniez polka ktora objasniala gierki,sposob uzycia broni ,bezpieczenstwo,pamietam jedynie ze za 5-6 tys idzie naprawde sie dobrze wybawic,zabawa swietna ale musze w polsce wyprobowac bo tu to tylko namiastka tego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 21:04 Temat postu: |
|
|
W Polsce? Ja w ogĂłle pierwszy raz o tym sĹyszÄ. A nie wiesz czy w niedziele teĹź jest otwarte? I czy ta Polka jeszcze tam pracuje? Cena jeszcze w porzÄ
dku, liczy siÄ zabawa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kraszkin
| Dołączył: 23 Kwi 2008 | Posty: 13 | Skąd: Szczecin/Akranes |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 21:16 Temat postu: :) |
|
|
widze julci3k w kilku wÄ
tkach juz piszemy,powiem Ci ze bylem tam raz i to w kwietniu,postaram sie pojechac do mojej starej firmy niedlugo ,to wezme kontakt od nich,i zamieszcze na forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 21:43 Temat postu: |
|
|
JeĹli byĹbyĹ tak dobry to szczerze dziÄkuje i czekam na info.
P.S. Akranes to dziura (bez obrazy) powinniĹmy siÄ znaÄ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| gacek
| Dołączył: 28 Maj 2006 | Posty: 119 | Skąd: elblag,pl |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 22:47 Temat postu: |
|
|
ja bym sobie tez popykal...tylko nie wiem czymozna w brylkach?? _________________ How to disappear completely and never be found |
|
Powrót do góry |
|
 |
| alice47
| Dołączył: 06 Lip 2008 | Posty: 113 | Skąd: Akranes |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 23:02 Temat postu: |
|
|
julci3k napisał: |
P.S. Akranes to dziura (bez obrazy) powinniĹmy siÄ znaÄ  |
A mnie znasz?
A moĹźe wszystkie 6 tys. ludzi znasz?
Ale nie obraĹźam siÄ, bo to moĹźe nie dziura, ale taka sobie wioska. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 22 Sie 2008, 23:05 Temat postu: |
|
|
6 tysiÄcy nie ale troche tego sie nazbieraĹo wiesz bardziej po towarzystwie ja rozmawiam z kraszkinem na priw wiÄc siÄ znamy a Ciebie Alicjo teĹź bardzo chciaĹabym poznaÄ bo wydajesz siÄ byÄ ciekawÄ
osĂłbkÄ
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|