Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| wowa
| Dołączył: 25 Paź 2010 | Posty: 48 | |
|
Wysłany: 3 Mar 2011, 7:57 Temat postu: zasilek chorobowy ico dalej |
|
|
jak to jest na islandi.zasilek chorobowy pobieralem 180 dni .zlozylem papiery do tr. pierwsza wyplata byla po 2 miesiacach 120.ooo ateraz tylko 60.ooo aza miesiac ma byc okolo 40.ooo.pytalem w trykingar o co tu chodzi mowia ze jest wporzadku ja jestem tylko 4 lata i tyle mi sie nalezy.moze ktos wie wiecej na ten temat,jak to jest naprawde bo niewiem co tu robic.moze prawnik...........ale jaki i dzie go szukac,bo z ta kasa to nie naskacze.a moze wiecie gdzie isc i warto uderzyc w walce o swoje,poniewaz leki i baseny rehabilitacje ,,,wszystko kosztuje.zachorowalem tutaj...rok temu.dzieki za podpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| janekkisiel
 | Dołączył: 14 Lis 2010 | Posty: 69 | |
|
Wysłany: 3 Mar 2011, 8:25 Temat postu: |
|
|
DokĹadnie tego nie wiem, ale ma znaczenie na co chorujesz, czy przewlekle czy da sie to jakoĹ wyleczyÄ, i czy to byĹ wypadek, czy nabyte w pracy, czy poprostu zachorowaĹeĹ.Najlepiej nie gdybaÄ i sie nie domyĹlaÄ tylko musisz wypytaÄ wszystkiego osobÄ kompetÄtnÄ
,ale kurcze kogo ,pojÄcia nie mam,kiedyĹ byĹa polska prawniczka Ania ale czy jest jeszcze i gdzie jej szukaÄ poprostu nie wiem,ale ona prowadziĹa sprawy bardziej wypadkowe,ja na twoim miejscu poszedĹ bym do swojego lekarza i powiedziaĹ co i jak moĹźe on Cie skieruje gdzieĹ dalej na rechabilitacje albo coĹ w tym stylu. _________________ PiekĹo po Ĺmierci to nie piekĹo
PiekĹo to Ĺźle przeĹźyte Ĺźycie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| grybel1982
| Dołączył: 21 Cze 2008 | Posty: 95 | Skąd: Hafnarfjordur 221 Vellir |
|
Wysłany: 3 Mar 2011, 20:48 Temat postu: |
|
|
a moĹźe tu coĹ pomogÄ
? http://virk.is/page/english to jest w tym samym budynku co efling tylko na parterze(: |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|