Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| prezes
| Dołączył: 06 Lip 2008 | Posty: 19 | Skąd: skaĹy |
|
Wysłany: 27 Paź 2010, 22:33 Temat postu: Likwidacja szkody komunikacyjnej |
|
|
MoĹźe wie ktoĹ jak funkcjonuje na Islandii kwestia likwidacji szkody komunikacyjnej, a konkretnie: miaĹem stĹuczkÄ, wina nie po mojej stronie, sprawca oczywiscie siÄ przyznaĹ i teraz pytanie, bÄdÄ musiaĹ naprawiaÄ auto we wskazanym miejscu, czy jest mozliwoĹÄ naprawy we wĹasnym zakresie, czy mogÄ ĹźÄ
daÄ oryginalnych czÄĹci w naprawie, bo nie oszukujmy siÄ ale naprawy blacharsko lakiernicze nie sÄ
wykonywane zbyt profesjonajlnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 28 Paź 2010, 14:36 Temat postu: |
|
|
czÄĹci zawsze sÄ
oryginalne, a co do profesjonalizmu to nie wiem gdzie robiĹeĹ, ale ja nie narzekam. BlacharkÄ robiĹem w warsztacie na sudurlandsbraut nie pamiÄtam nazwy w tej chwili... warsztat moĹźesz sobie wybraÄ oczywiĹcie, co do wziÄcia pieniÄdzy to nie wiem ale wtedy chyba rzeczoznawca potrzebny _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Fernandos
 | Dołączył: 09 Gru 2007 | Posty: 49 | Skąd: Kopavogur |
|
Wysłany: 31 Paź 2010, 20:33 Temat postu: |
|
|
Ostatnio kolega mial stĹuczkÄ. DajÄ
Ci listÄ warsztatĂłw do ktĂłrych moĹźesz jechaÄ dokonaÄ naprawy.W warsztacie wycenili naprawe na 180 tys. Ale jak chciaĹ gotĂłwkÄ do rÄki, to zaproponowali mu 130tys. RzeczoznawcÄ majÄ
teĹź w firmie ubezpieczeniowej. RobiÄ
fotkÄ elementu uszkodzonego i tez wyceniajÄ
po zdjÄciu, ale to raczej przy mniejszych usterkach. _________________ Kto nie wierzy ten nie wygrywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|