Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| Monika90krk
| Do潮czy: 06 Sty 2010 | Posty: 2 | Sk眃: Krak贸w |
|
Wys砤ny: 6 Sty 2010, 12:41 Temat postu: System rz膮dowy, ustr贸j konstytucyjny oraz system prawny ISL. |
|
|
WItam wszystkich serdecznie.
Czy ma kto艣 mo偶e informacje dotycz膮ce systemu rz膮dowego w Islandi, jak on wygl膮da itd oraz info na temat ustroju konstytucyjnego i podstawowych cech systemu prawnego.Z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋 za jakiekolwiek informacje a ten temat, sa mi bardzo potrzebne a nie moge nic znale艣c w sieci na ten temat...
pozdrawiam
Monika |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| reykjaFreak
 | Do潮czy: 11 Lis 2009 | Posty: 81 | Sk眃: (ma艂o)Polska |
|
Wys砤ny: 6 Sty 2010, 14:40 Temat postu: |
|
|
Wikipedia s艂u偶y pomoc膮, tutaj mo偶esz znale藕膰 te informacje, polecam r贸wnie偶 t膮 stron臋. _________________ Reykjavik breeze |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 12 Lut 2011, 12:56 Temat postu: Pro艣ba!!!! |
|
|
DELETED |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| elza74
| Do潮czy: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 12 Lut 2011, 14:12 Temat postu: Re: Pro艣ba!!!! |
|
|
leszko75 napisa: | Mam pytanie czy mo偶e kto艣 ori臋tuje s臋 czy potrzebny jest paszport dla dziecka by jecha膰 do Polski na wakacje potem wr贸ci膰 dziecko urodzone w Islandii i nie ma sko艅czonego nawet roczku???? |
potrzebny jest  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mjkl ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1
| Do潮czy: 26 Pa 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wys砤ny: 15 Lut 2011, 10:35 Temat postu: Re: System rz膮dowy, ustr贸j konstytucyjny oraz system prawny |
|
|
Monika90krk napisa: | WItam wszystkich serdecznie.
Czy ma kto艣 mo偶e informacje dotycz膮ce systemu rz膮dowego w Islandi, jak on wygl膮da itd oraz info na temat ustroju konstytucyjnego i podstawowych cech systemu prawnego.Z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋 za jakiekolwiek informacje a ten temat, sa mi bardzo potrzebne a nie moge nic znale艣c w sieci na ten temat...
pozdrawiam
Monika |
tu pewnie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz: http://www.government.is/ _________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice", HFV, 1980-2011 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|