Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 1:52 Temat postu: Zyzak |
|
|
Chcialbym sie dowiedziec, czemu Zyzak zostal zbanowany? Wg mnie calkowicie nieslusznie. Protestuje!! _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:17 Temat postu: Re: Zyzak |
|
|
FilipR79 napisał: | Chcialbym sie dowiedziec, czemu Zyzak zostal zbanowany? Wg mnie calkowicie nieslusznie. Protestuje!! |
he he a jasie ciesze jeszcze o ciebie tu ..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:19 Temat postu: Re: Zyzak |
|
|
felga12 napisał: |
he he a jasie ciesze jeszcze o ciebie tu ..... |
Felga, Ty fajna laska jestes ale pyskata jak..... _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:27 Temat postu: |
|
|
Ban caĹkiem zasĹuĹźony w/g mnie. I nie pytaj gĹupio za co, bo jestem pewny, Ĺźe wiesz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:31 Temat postu: |
|
|
Highlander napisał: | Ban caĹkiem zasĹuĹźony w/g mnie. I nie pytaj gĹupio za co, bo jestem pewny, Ĺźe wiesz. |
Zyzak nerwowy jest ale mu sie nie dziwie bo jak ktos pisze (przyszly moderator tego forum) ze podwaja swoj zainwestowany kapital w ciagu roku i inne banialuki to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
Tak jak juz pisalem jak wspomniana wyzej osoba zostanie moderatorem i ja sie ku... o tym dowiem to bedzie moj ostatni dzien na forum . _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| epic_rulezzz
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 21 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:38 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: | Highlander napisał: | Ban caĹkiem zasĹuĹźony w/g mnie. I nie pytaj gĹupio za co, bo jestem pewny, Ĺźe wiesz. |
Zyzak nerwowy jest ale mu sie nie dziwie bo jak ktos pisze (przyszly moderator tego forum) ze podwaja swoj zainwestowany kapital w ciagu roku i inne banialuki to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
Tak jak juz pisalem jak wspomniana wyzej osoba zostanie moderatorem i ja sie ku... o tym dowiem to bedzie moj ostatni dzien na forum . |
mĹody jestem NA TYM FORUM ale ban to byĹa przesada.. kick na tydzieĹ by chyba go otrzeĹşwiĹ..
a w/w osoba to chyba tylko tym Ĺźyje Ĺźe ma byÄ moderatorem... i oby nim nie zostaĹa z caĹym szacunkiem do niej.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| epic_rulezzz
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 21 | Skąd: PoznaĹ |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:39 Temat postu: |
|
|
FilipR79 napisał: | Highlander napisał: | Ban caĹkiem zasĹuĹźony w/g mnie. I nie pytaj gĹupio za co, bo jestem pewny, Ĺźe wiesz. |
Tak jak juz pisalem jak wspomniana wyzej osoba zostanie moderatorem i ja sie ku... o tym dowiem to bedzie moj ostatni dzien na forum . |
no i z tym podwajaniem kapitaĹu to byĹo nawet zabawne... a jestem z wyksztaĹcenia ekonomistÄ
... MA DZIEWCZYNA TALENT JEĹLI MĂWI PRAWDÄ!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| unregistered
| Dołączył: 18 Mar 2005 | Posty: 228 | |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:44 Temat postu: |
|
|
Ja tam sie dziwie ze dopiero teraz bo wedlug mnie i tak dlugo Zyzak umykal od tego bana.
Nie ma czego zalowac.
Bedzie uzywal konta WrednaMimi, zalozy nowe konto (na przyklad Zyska, albo wrecz juz zalozyl "Tomass") a byc moze reaktywuje swoje stare konto z ktorego kiedys korzystal (bo przeciez chyba Mazury=Zyzak)
To ze ktos jest nerwowy to czasem musi poniesc konsekwencje swojego postepowania (ban).
Przy okazji Filip nie pomyslales ze ta osoba o ktorej piszesz nie jest juz moderatorem??? _________________ prawie regulamin forum
1. Forum nie powstaĹo z myĹlÄ
o miĹoĹnikach pracy na Islandii.
PowstaĹo z myĹlÄ
o miĹoĹnikach Islandii, skupionych wokóŠICELAND.PL |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 2:45 Temat postu: |
|
|
unregistered napisał: |
Przy okazji Filip nie pomyslales ze ta osoba o ktorej piszesz nie jest juz moderatorem??? |
Chyba chciales napisac " jest moderatorem" _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| O.E. Opiekun Forum
 | Dołączył: 03 Lut 2004 | Posty: 2552 | Skąd: Pl. Od SĹoĹca 3/Europa |
|
Wysłany: 23 Mar 2008, 3:18 Temat postu: |
|
|
Drogi Filipie, tworzenie tego typu wÄ
tkĂłw jest zabronione, gdyĹź nie dyskutuje siÄ o decyzji admina - moĹźna je dyskutowaÄ tylko na priva z adminem.
Co do Zyzaka, to zachowaĹ siÄ bardzo nieĹadnie.
Nie moĹźna w ten sposĂłb wyraĹźaÄ siÄ tutaj i to szczegĂłlnie, Ĺźe czyn osoby, ktĂłrÄ
spotkalo takie okreĹlenie nie zasĹugiwaĹ na tego typu wyraĹźenie.
Gdyby Lili67 dokonaĹaby jakiejĹ krzywdy (np. zabiĹaby kogoĹ) to brzydkie wyraĹźenie byĹoby przynajmniej uzasadnione i nie spotkaĹoby siÄ z takim moim dziaĹaniem.
ProszÄ wziÄ
Ä pod uwagÄ, Ĺźe Zyzakowi uchodziĹo dotÄ
d na sucho to, Ĺźe podczas pisania stosowaĹ doĹÄ czÄsto wulgaryzmy. Gdy nie byĹy skierowane bezpoĹrednio do kogoĹ, to moĹźna byĹo przymknÄ
Ä oko (i najwyĹźej wykreĹliÄ te sĹowa).
Banicja nie musi byÄ wieczna, gdyĹź pierwsza banicja trwa 30 dni. Po tym okresie dany uĹźytkownik dostaje drugÄ
szansÄ (ostatniÄ
). _________________ CHCESZ WSPOMĂC FORUM ORAZ ICELAND.PL? WPĹAÄ DATEK!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|