Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| magilla
| Dołączył: 12 Lut 2011 | Posty: 11 | Skąd: kef. |
|
Wysłany: 8 Lis 2011, 22:22 Temat postu: SZUKAM CHETNYCH DO KURSU OPERATORA WOZKA... |
|
|
KURS NA OPERATORA WOZKA WIDLOWEGO.
PRZEPROWADZONY W Calosci po polsku!
CENA 50.000 isk.--- MOZLIWOSC UZYSKANIA DOFINASOWANIA ZAROWNO ZE ZWIAZKOW ZAWODOWYCH ORAZ Z BIURA BEZROBOTNYCH/
50% dofinaswouje biuro bezrobotnych ,natomiast do 75% zwiazki zawodowe!!
po zebraniu odpowiedniej liczby chetnych kurs zostanie przeprowadzony w Grindaviku...zachecam do zapisow !!!!
Oosby chetne prosze o kontak pod numerem 421-7500 i prosic z Eva lub kontakowac sie poczta elektroniczna eva@mss.is |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ICE
 | Dołączył: 15 Sie 2009 | Posty: 37 | |
|
Wysłany: 18 Lis 2011, 11:21 Temat postu: Kurs |
|
|
Witam dzwonilem pod w/w numer odebrala kobita ktora o takim kursie nic nie slyszala a juz napewno nie po polsku,dala mi numer tel. w inne miejsce tam mi powiedzieli ze taki kurs kosztuje 29tys. ale jest tylko po islandzku,wiec pytam czy moze chociaz znajdzie sie cos po angielsku,powiedziala mi ze tez nie i zaproponowala mi kurs islandzkiego na poczatek. Wiec chcialbym sie dowiedziec o konkretny kontakt w sprawie kursu na wozki widlowe w jezyku angielskim lub polskim. Jezeli ktos sie orientuje prosze o info. Serdecznie pozdrawiam i z gory dziekuje.  _________________ ZIMA '02 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| magilla
| Dołączył: 12 Lut 2011 | Posty: 11 | Skąd: kef. |
|
Wysłany: 22 Lis 2011, 15:39 Temat postu: Re: SZUKAM CHETNYCH DO KURSU OPERATORA WOZKA... |
|
|
magilla napisał: | KURS NA OPERATORA WOZKA WIDLOWEGO.
CENA 50.000 isk.--- MOZLIWOSC UZYSKANIA DOFINASOWANIA ZAROWNO ZE ZWIAZKOW ZAWODOWYCH ORAZ Z BIURA BEZROBOTNYCH/
po zebraniu odpowiedniej liczby chetnych kurs zostanie przeprowadzony w Grindaviku...zachecam do zapisow !!!!
Oosby chetne prosze o kontak pod numerem 421-7500 i prosic z Eva Alexdotri lub kontakowac sie poczta elektroniczna eva@mss.is |
DZWONIAC NA PODANY NUMER MOZNA MOWIC PO POLSKU , WTEDY NA PEWNO KAZDY ZROZUMIE ZE Z EVA CHE SIE ROZMAWIAC!:d |
|
Powrót do góry |
|
 |
| ICE
 | Dołączył: 15 Sie 2009 | Posty: 37 | |
|
Wysłany: 24 Lis 2011, 10:50 Temat postu: Re: SZUKAM CHETNYCH DO KURSU OPERATORA WOZKA... |
|
|
magilla napisał: | magilla napisał: | KURS NA OPERATORA WOZKA WIDLOWEGO.
po zebraniu odpowiedniej liczby chetnych kurs zostanie przeprowadzony w Grindaviku...zachecam do zapisow
Oosby chetne prosze o kontak pod numerem 421-7500 i prosic z Eva Alexdotri lub kontakowac sie poczta elektroniczna eva@mss.is |
DZWONIAC NA PODANY NUMER MOZNA MOWIC PO POLSKU , WTEDY NA PEWNO KAZDY ZROZUMIE ZE Z EVA CHE SIE ROZMAWIAC!:d |
Czyli po angielsku nie mam szans???????  _________________ ZIMA '02 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|