Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| michalina69
| Dołączył: 19 Sty 2009 | Posty: 13 | |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 11:23 Temat postu: niezaplacony podatek? |
|
|
witam. mialam w tym roku do zaplacenia podatku okolo 50 tys . zawsze pieniadze byly odciagane z wyplat, teraz jestem na macierzynskim i nie widze na launie zadnej wzmianki o odciagnieciu jakichkolwiek pieniazkow... na konto tez nic nie przyszlo.... jak to jest? zawsze sciagali sami z konta i z wyplat, a teraz? jak to dziala... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Trialerror
 | Dołączył: 04 Sty 2009 | Posty: 169 | Skąd: Reykjavik 111 |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 16:14 Temat postu: Re: niezaplacony podatek? |
|
|
michalina69 napisał: | witam. mialam w tym roku do zaplacenia podatku okolo 50 tys . zawsze pieniadze byly odciagane z wyplat, teraz jestem na macierzynskim i nie widze na launie zadnej wzmianki o odciagnieciu jakichkolwiek pieniazkow... na konto tez nic nie przyszlo.... jak to jest? zawsze sciagali sami z konta i z wyplat, a teraz? jak to dziala... | No skoro jesteĹ na urlopie macierzyĹskim to nie masz dochodĂłw z etatu i nie maja z czego potrÄ
cic.ZadzwoĹ do UrzÄdu Skarbowego i zapytaj co i jak z tym zrobic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| esmerka31
| Dołączył: 19 Lut 2007 | Posty: 542 | |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 20:50 Temat postu: |
|
|
a na koncie nic nie bylo do zaplacenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 21:21 Temat postu: |
|
|
Ja miaĹam podobnie i musiaĹam podejĹÄ do urzÄdu i zapĹaciÄ na miejscu |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 30 Gru 2011, 21:24 Temat postu: |
|
|
esmerka31 napisał: | a na koncie nic nie bylo do zaplacenia? |
Ja miaĹam tak ,Ĺźe na konto przyszĹo za wrzesieĹ,a za sierpieĹ nie,dopiero jak przyszĹo upomnienie to zrozumiaĹam,Ĺźe mam zalegĹoĹÄ. MÄ
Ĺź byĹ na tacierzyĹskim do koĹca sierpnia i teĹź nie przyszĹo jak zwykle na konto,ani za sierpieĹ ani za wrzesieĹ i do tego czasu nie przychodziĹo,chociaĹź wiedziaĹam,Ĺźe jest do zapĹaty,regulowaliĹmy,tak jak pisaĹam,na miejscu w urzÄdzie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|