Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| Asie艅ka
| Do潮czy: 09 Kwi 2005 | Posty: 81 | Sk眃: Rkv |
|
Wys砤ny: 31 Pa 2005, 20:54 Temat postu: wsp贸lna nauka |
|
|
呕ywi臋 gor膮c膮 nadziej臋, 偶e znajdzie si臋 zapaleniec z Wroc艂awia czy okolic, kt贸ry ch臋tnie przysi膮dzie ze mn膮 do islandzkiego, bo we dw贸jk臋 艂atwiej si臋 zmobilizowa膰 i szybciej idzie... materia艂y, ch臋ci i podstawy mam, czekam tylko na ch臋tnych  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| nigel Reporter ICELAND.PL
 | Do潮czy: 06 Lis 2004 | Posty: 261 | Sk眃: Warszawa |
|
Wys砤ny: 1 Lis 2005, 1:12 Temat postu: Re: wsp贸lna nauka |
|
|
Asie艅ka napisa: | 呕ywi臋 gor膮c膮 nadziej臋, 偶e znajdzie si臋 zapaleniec z Wroc艂awia czy okolic, kt贸ry ch臋tnie przysi膮dzie ze mn膮 do islandzkiego, bo we dw贸jk臋 艂atwiej si臋 zmobilizowa膰 i szybciej idzie... materia艂y, ch臋ci i podstawy mam, czekam tylko na ch臋tnych  |
ja Wroc艂aw bardzo lubie, ale niestety mieszkam w W-wie.  _________________ Skandynawia - wortal raczkuj膮cy |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 2 Lis 2005, 17:35 Temat postu: Re: wsp贸lna nauka |
|
|
Asie艅ka napisa: | 呕ywi臋 gor膮c膮 nadziej臋, 偶e znajdzie si臋 zapaleniec z Wroc艂awia czy okolic, kt贸ry ch臋tnie przysi膮dzie ze mn膮 do islandzkiego, bo we dw贸jk臋 艂atwiej si臋 zmobilizowa膰 i szybciej idzie... materia艂y, ch臋ci i podstawy mam, czekam tylko na ch臋tnych  |
Pomys艂 zajefajny lecz nie wiem na jakim poziomie znajomo艣ci islandzkiego si臋 znajdujesz - ja bym musia艂 rozpocz膮膰 od "Ala ma kota" :0 a co do spotka艅 i wsp贸lnej nauki - super.
Pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| aune
| Do潮czy: 10 Wrz 2007 | Posty: 1 | Sk眃: Wroc艂aw |
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2007, 15:48 Temat postu: |
|
|
a ja jestem z wroc艂awia i te偶 chce si臋 uczy膰 islandzkiego od podstaw  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| Leisla
 | Do潮czy: 30 Sie 2007 | Posty: 65 | |
|
Wys砤ny: 10 Wrz 2007, 19:56 Temat postu: |
|
|
ja jestem z warszawy moze cos w w-wie zoorganizujemy:) we dwojke lepiej sie mysli:) _________________ What's up doc....??? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mawurysia
| Do潮czy: 03 Pa 2007 | Posty: 1 | |
|
Wys砤ny: 8 Pa 2007, 12:17 Temat postu: |
|
|
Leisla napisa: | ja jestem z warszawy moze cos w w-wie zoorganizujemy:) we dwojke lepiej sie mysli:) |
Te偶 jestem z Warszawy. Chcia艂abym (na)uczy膰 si臋 islandzkiego. Je艣li to jeszcze aktualne, to ch臋tnie do艂膮cz臋. Niestety ja r贸wnie偶 musia艂abym zaczyna膰 od pocz膮tku . |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|