Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| halle berry
| Dołączył: 25 Maj 2009 | Posty: 30 | |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 12:28 Temat postu: deportacja |
|
|
Czy slyszal ktos ze deportuja Polakow tych ktorzy biora zasilek i pracuja na czarno-ponoc juz kilku deportowali |
|
Powrót do góry |
|
 |
| viking User bywa zĹoĹliwy, IGNORUJ takie posty!
 | Dołączył: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 15:08 Temat postu: Re: deportacja |
|
|
halle berry napisał: | Czy slyszal ktos ze deportuja Polakow tych ktorzy biora zasilek i pracuja na czarno-ponoc juz kilku deportowali |
Mam nadziejÄ Ĺźe tak siÄ dzieje. _________________ Bardzo niewielu mÄĹźczyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywajÄ
siÄ wytrychem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 15:46 Temat postu: Re: deportacja |
|
|
halle berry napisał: | Czy slyszal ktos ze deportuja Polakow tych ktorzy biora zasilek i pracuja na czarno-ponoc juz kilku deportowali |
to lepiej zrezygnuj z zasilku lub pracy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| halle berry
| Dołączył: 25 Maj 2009 | Posty: 30 | |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 15:47 Temat postu: |
|
|
wsumie nie powinno tak byc ze biora zasilek i robia na czarno-albo jedno albo drugie.A deport jest najwlasciwsza kara |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 18:23 Temat postu: rree |
|
|
chciaĹbym zapytac o takÄ
rzecz,, wzioĹem zasilek 1 szego, poszĹem do pracy na czarno 3 ciego, zĹapano mnie 20 stego danego miesiÄ
ca ,iI CO OD RAZU DEPORTACJA ????? , a kto mi to udowodnio czy ja pracowaĹem na czarno czy legal ,podatki zwiozki itp rzeczy pĹacisz na koniec miesiÄ
ca ,,po drugi mozesz byc tez na prubnym zatrudnieniu,,,,, a jerzeli pracujesz legal i firma za ciebie nie odprowadza rzadnych skĹadek zdrowotnych , zwiÄ
zkĂłw itd to wtedy pracujesz legal czy ny na czarno ,,, WYJASNIJCIE MI TO ???? dla mnie to jest bzdura z tym deportem ,,,,,,ja byĹem kiedys deportowany w czasach 1996 roku wtedy to wygladalo wogule inaczej... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wielkopolanka
| Dołączył: 20 Mar 2008 | Posty: 159 | |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 18:45 Temat postu: Re: rree |
|
|
bartoszko napisał: | chciaĹbym zapytac o takÄ
rzecz,, wzioĹem zasilek 1 szego, poszĹem do pracy na czarno 3 ciego, zĹapano mnie 20 stego danego miesiÄ
ca ,iI CO OD RAZU DEPORTACJA ????? , a kto mi to udowodnio czy ja pracowaĹem na czarno czy legal ,podatki zwiozki itp rzeczy pĹacisz na koniec miesiÄ
ca ,,po drugi mozesz byc tez na prubnym zatrudnieniu,,,,, a jerzeli pracujesz legal i firma za ciebie nie odprowadza rzadnych skĹadek zdrowotnych , zwiÄ
zkĂłw itd to wtedy pracujesz legal czy ny na czarno ,,, WYJASNIJCIE MI TO ???? dla mnie to jest bzdura z tym deportem ,,,,,,ja byĹem kiedys deportowany w czasach 1996 roku wtedy to wygladalo wogule inaczej... |
JeĹźeli rozpoczynasz prace bÄdÄ
c na zasiĹku musisz od razu powiadomiÄ o tym urzÄ
d pracy, inaczej traktuja to jako pracÄ na czarno i cofajÄ
bÄ
dĹş zawieszajÄ
zasiĹek do wyjaĹnienia sprawy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 19:18 Temat postu: Re: rree |
|
|
rzecz,, wzioĹem zasilek |
Kolego, bez urazy, ale zajrzyj do sĹownika ortograficznego, albo zacznij proszÄ pisaÄ w innym jÄzyku skoro "wzioĹeĹ". |
|
Powrót do góry |
|
 |
| patryk23l ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 16 Sty 2008 | Posty: 670 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 19:39 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Czy slyszal ktos ze deportuja Polakow tych ktorzy biora zasilek i pracuja na czarno-ponoc juz kilku deportowali |
Pewnie ktos palnal glupote a reszta powtarza, jak zawsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
 | Dołączył: 15 Lip 2008 | Posty: 1195 | Skąd: GdaĹsk |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 20:24 Temat postu: Re: rree |
|
|
Szczerze mĂłwiÄ
c to przez takich jak Ty wstyd mi zawsze byĹo odezwaÄ sie w ojczystym jÄzyku.
SposĂłb wysĹawiania sie i pisowni pominÄ, bo nie warto wrÄcz wypowiadaÄ siÄ w tej kwestii ale sprawa deportacji sprzed lat plus kolejna praca na czarno Ĺwiadczy o Tobie jako o czĹowieku nieuczciwym.
Szczerze mĂłwiÄ
c to bardzo bym chciaĹa Ĺźeby Ciebie i Tobie podobni byli deportowani i to ze skutkiem natychmiastowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z KÄ
towni |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 20:44 Temat postu: Re: deportacja |
|
|
a moĹźesz podaÄ jakieĹ fakty z tym zwiÄ
zane czy siejesz niepokĂłj w sercach rodakĂłw ? powtarzanie nieuzasadnionych plotek jedzie mi tanimi kolorowymi gazetami i jest godne pogardy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 20:47 Temat postu: |
|
|
Godne pogardy jest oszukiwanie a tym jest praca na czarno z jednoczesnym podejmowaniem zasiĹku dla bezrobotnych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| HARRY75
 | Dołączył: 15 Cze 2007 | Posty: 417 | Skąd: z KÄ
towni |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 20:53 Temat postu: |
|
|
turboneta napisał: | Godne pogardy jest oszukiwanie a tym jest praca na czarno z jednoczesnym podejmowaniem zasiĹku dla bezrobotnych. |
zĹodziejstwo , cwaniactwo , oszustwo i penerstwo zawsze bÄdzie godne najwyĹźszej pogardy z tym siÄ zgodzÄ ale ktoĹ zawsze znajdzie jakieĹ usprawiedliwienie dla swojego zachowania ...
i co moĹźna z tym zrobiÄ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 20:59 Temat postu: |
|
|
To, Ĺźe ktoĹ zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla oszustw i przestÄpstw jakich siÄ dopuszcza nie oznacza, Ĺźe powinniĹmy przyjÄ
Ä to za rzecz normalnÄ
i za kaĹźdym razem siedzieÄ cicho.
Nie podoba mi siÄ jak ktoĹ oszukuje i okrada innych ( a tym wĹaĹnie jest pobieranie zasiĹku i praca na czarno) i nie zamierzam udawaÄ, Ĺźe nic siÄ nie dzieje.
WytĹumaczenia dla takiego oszustwa nie widzÄ Ĺźadnego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:19 Temat postu: |
|
|
Kolega Bartoszko robi sobie jaja, a reszta Ĺyka jak bocian ĹźabÄ.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| afganskibicz ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 01 Gru 2008 | Posty: 148 | |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:40 Temat postu: |
|
|
a ja pochwalam:)
a do tych co gardzÄ
mowie:
Polactwo i zawisc wam wychodzi z ĹachĂłw.
Nie mata pojÄcia ile islandurĂłw tak robi, ile ilsandurow ciagnie chajs albo walilo w rogi islandie.
ale co Wy mozecie wiedziec....
a do tej co sie wstydzi po polskiemu odezwac, radze poznac gorÄ
ce serce vikinga:)
on takze jest kims wyjatkowym.
stanowilibyscie dobrana pare i splodzilibyscie super vikinga narodowego chlopca islandzkiego. juz ja to widze.
paps |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:42 Temat postu: |
|
|
police55 napisał: | Kolega Bartoszko robi sobie jaja, a reszta Ĺyka jak bocian ĹźabÄ.. |
Robi jaja, czy nie robi, ludzi tego pokroju z polskim paszportem, tu i w innych krajach, jest niestety duĹźo. Po prostu cywilizacyjnie i moralnie wielu z naszych rodakĂłw jest niestety ogromnie zacofana. Zachowuje siÄ jak zwykĹa hoĹota i trÄ
ci z daleka cwaniactwem, chamstwem i skumulowanÄ
w wyniku olbrzymich kompleksĂłw agresjÄ
.
Turboneta nie wstydĹş siÄ uĹźywaÄ polskiego jÄzyka, uĹźywajÄ
c go pokazujesz, ze to nie tylko jezyk w/w imbecyli, ale i ludzi na poziomie, zwykĹych EuropejczykĂłw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mkwr45
 | Dołączył: 10 Gru 2008 | Posty: 330 | Skąd: RKV |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:43 Temat postu: |
|
|
police55 napisał: | Kolega Bartoszko robi sobie jaja, a reszta Ĺyka jak bocian ĹźabÄ.. | o!! jeden co zaĹapaĹ temat co za dyskusja  _________________ i'm2good2be4go10 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:49 Temat postu: |
|
|
afganskibicz napisał: | a ja pochwalam:)
a do tych co gardzÄ
mowie:
Polactwo i zawisc wam wychodzi z ĹachĂłw.
Nie mata pojÄcia ile islandurĂłw tak robi, ile ilsandurow ciagnie chajs albo walilo w rogi islandie.
ale co Wy mozecie wiedziec....
paps |
Co do Polactwa to moĹźe i sĹyszaĹeĹ o ksiÄ
Ĺźce Ziemkiewicza ale raczej na zasadzie "gdzieĹ mi dzwoni ale niekoniecznie wiem co i gdzie..." Dowodem na to jest przytoczenie przez Ciebie takiego przykĹadu jaki przytoczyĹeĹ. Wiedza w kaĹźdym razie z tego nie wyziera...
Nie ma to rĂłwnieĹź nic wspĂłlnego z zawiĹciÄ
. Proponuje zapoznanie siÄ z definicjÄ
zawiĹci i podejmowanie dyskusji
Co do IslandczykĂłw a nie jak to obraĹşliwie ujÄ
ĹeĹ "islandurĂłw" (dajÄ
c tym samym kolejny dowĂłd swojego poziomu) to nie interesuje mnie co inni robiÄ
zĹego. Dlaczego mam patrzeÄ na zĹodziei a nie na uczciwych ludzi?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| turboneta
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:56 Temat postu: |
|
|
mkwr45 napisał: | police55 napisał: | Kolega Bartoszko robi sobie jaja, a reszta Ĺyka jak bocian ĹźabÄ.. | o!! jeden co zaĹapaĹ temat co za dyskusja  |
ZaĹapaĹ czy nie to i tak zostaĹ poruszony caĹkiem niezĹy temat. Kwestia oszukiwania przez naszych rodakĂłw na kaĹźdym moĹźliwym kroku, kombinowania i cwaniactwa jak to juz ktoĹ wyĹźej trafnie ujÄ
Ĺ jest w/g mnie godny potÄpienia.
ChcÄ tylko przy okazji zauwaĹźyÄ iĹź napisaĹam "w/g mnie" bo swojego zdania nie zamierzam nikomu narzucaÄ i zdajÄ teĹź sobie sprawÄ z tego, Ĺźe znajdzie siÄ gro osĂłb pochwalajÄ
cych zĹodziejstwo. Takich nigdy nie brakuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 21:56 Temat postu: |
|
|
Turboneta, nic dodaÄ nic ujÄ
Ä
Oby wiÄcej na tym forum ludzi myĹlÄ
cych, Twojego pokroju. A afganskibicz juz nie raz na tym forum dowiĂłdĹ na jakim poziomie dyskusji czuje siÄ najlepiej, wiÄc nie przejmuj siÄ nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|